Masal Tadında Bir Aşkın Devamı...

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
Thief_dodo
Kullanıcı
Kullanıcı

Masal Tadında Bir Aşkın Devamı...

Post by Thief_dodo »

Ona aşkımı anlattığım ama göndermeye cesaret edemediğim mektup…

Bir tutku ile başlayan şaşkınlık, işte bu senin aşkın. Tutamıyordum kalbimi yerinden çıkacak diye korkuyordum, benim ondan başka bir şeyim yok biliyorsun…
Susamaz mıyım sanıyorsun gözlerinden içtiğim sular serinletmese, üşümez miyim gülüm saçlarının alevi ısıtmasa, kısık ateşte yanmış dudaklarını öpmesem, tenini koklamasam doyar mıyım? Peki ya o ellerin tutmasam düşerim bilmiyor musun?
Ağlama güzelim kıyamam, gözlerinden düşen damlalarda boğulur, ölürüm. Bizi üzen hep yanlışlıklardı, yanlış mutsuzluklarla dolu içimden aşkını istediler vermedim, direndim gülüm. Sanıyorsun ki ben yokmuşum, gerçek değilmişim. Oysa gülen gözlerinden doğan benim, ağlayınca ölen yine ben.
şimdi gökyüzünde kayan bir yıldızı düşün… O düşerken için gidiyor ama elinden bir şey gelmiyor ya ben seni her gördüğümde en yükseklerden en alçaklara düşüyorum, o zaman da elinden bir şey gelmez mi?
Düşerken seni hatırlıyor, seni özlüyorken kirpiklerinin arasından sızan güneş olmak, gözlerine dokunmak, saçlarından düşen alevlerin açtığı çiçekleri koklamak istediğim için mi teninin sıcaklığında üşüyorum, gözlerinden geçen gemileri seyrediyor, seni düşünüyor, seni seviyorum...
Kalem tutamaz oldu ellerim yoksa âşık mıyım onu da bilmiyorum...Eskiden oyuncaklarım vardı oynadığım, şimdi oyuncak olmuşum ellere bunun sonu nedir, o nu da bilmiyorum...
Post Reply