Sizce okumalımıyım?
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Sizce okumalımıyım?
Arkadaşlar ben hemen hemen bütün fantastik kurgu kitapları okudum ama Rawenloft fantezi korku kitaplarını okumalıyım önerirmisiniz?
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Bilmiyorum okuyalı çok oldu ama ne biliyim çok betimleme vardı gereksiz yere ve can sıkıyordu habire aynı şeyler oluyordu en sonunda dayanamadım bıraktım ki başladığım kitabı bitiririm bence hiç başlama yarım kitap bırakmak hiç hoşuma gitmez benim (sonra dayanamayıp bitirdim canım sıkıla sıkıla)
Ashaman tötet!!!
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Bence genel olarak fena sayılmazdı. Neticede nasıl kitaplardan hoşlandığını sen daha çok bilirsin. Ravenloft evil arkadaşların tüm dünyayı sömüre sömüre yönettikleri bir dünya. O yüzden herkes çok tercih etmeyebilir. Sislerin Vampiri çok iyi olmasa da bence "Ben, Sthrad" iyiydi yaf. Yani bence öyleydi.
Ankyra bir aralar kendi kitaplarının ilk bölümlerini internette yayınlıyordu, bir bak, oku istersen, sararsa alırsın.
şimdi baktım da şu anda göstertmiyolarmış kitap bölümlerini. Ehehe. Ne yapalım artık.
Ankyra bir aralar kendi kitaplarının ilk bölümlerini internette yayınlıyordu, bir bak, oku istersen, sararsa alırsın.
şimdi baktım da şu anda göstertmiyolarmış kitap bölümlerini. Ehehe. Ne yapalım artık.
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
"When you see filth, call it filth"