Hikayenin başlangıcı hoşuma gitti. Devamını bekliyorum.
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Guzel gibi duruyor ama keske biraz daha yazsaydin adami boyle azcik heyecanlandirip orada birakmisin Neyse devamini bekliyoruz bu arada ***çiftlik evinin eski ev hanımının cesedinin*** cumlesini anlmakta ilk okudugumda cok zorluk cektim
Hepinize teşekkürler, hem okuyup hem de yorum yaptığınız için.
Ellessar "çiftlik evinin eski ev hanımının cesedinin" kısmında haklısın, ikinci ev fazla olmuş, onu kaldırdım.
Devrimk hikaye hakikaten çok güzel ilerliyor. Gelecek bölümleri basiliski bekler gibi bekliyorum. Devamını çok merak ettim. Biraz çabuk yaz
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Daha çok veri lazım. Ã?ocuk neyin nesi? Bu adamlar çocuğu satıcaklarmı acaba? Bizim ki neden hala yaşıyor? Solucan varmı, göğsündeki delikte? Bölüm istiyoz
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Ben karganın adamla nasıl konuşacağını merak ediyorum Telepati falan mı yoksa direk konuşacak mı
Ben Beyaz Leke'de konuşabilecek potansiyeli görebiliyorum Ama bir şekilde adamla iletişim kurmalı.