Dwaxer'ın yazdığı Nuh'un Gemisi isimli hikaye Ocakbaşı başlığının altından silinmiştir.
Bu hikayenin konusu, 6. FPRWORLD Hikaye yarışması ile aynıdır.
Yarışmadan önce sitede aynı konu ile hikaye yayınlamak, benzer kurgu ile kurulan hikayeleri "kopya çekme ve aşırı esinlenme" zannı ile karşı karşıya bırakacağı için tarafımdan silinmiştir.
"Hikayen daha önce Dwaxer'ın yazdığı hikayeye benziyor." gibi bir jüri açıklaması duymak istemediğim için veya benzer şekilde "Ben de buna benzer bir hikaye yazmıştım ama şimdi Dwaxer bu hikayeyi yazdı ne yapacağım?" diye haklı bir şikayetle karşılaşmamak için bu kararı vermek zorunda kaldım.
Dwaxer hikayesini yarışmaya sokacak kadar iddalı görmediyse hikayesini yine de puanlama dışında tutmak kaydı ile yarışmaya dahil edebiliriz. Aksi takdirde hikaye teslim süresi bittikten sonra hikayesi için Ocakbaşı altında yine bir başlık açılacaktır.
Sebebi ne olursa olsun, başlıktan hikaye sildiğim için herkesten özür dilerim.
Can ÖZER
Nuh'un gemisi neden silindi?
Nuh'un gemisi neden silindi?
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Bak böyle bir şey düşünmemiştim afedersiniz. Aslında yarışmaya sokmamamın sebebi -gerçi yeni yazdım ama- bir başka sitede yayınladığım içindi yoksa bu öyküyü de sokardım yarışmaya.
Kimsenin benim öykümden etkilenip benzerini yazacağını düşünmedim ama konular tesadüfen benzeşebilir, akıl etmem lazımdı, özür dilerim yine de.
Kimsenin benim öykümden etkilenip benzerini yazacağını düşünmedim ama konular tesadüfen benzeşebilir, akıl etmem lazımdı, özür dilerim yine de.