konu aynı ama anlatım farklı. yine de ben beğendim. bu hikayelerin devamı olsa daha güzel olurdu sanki, özelllikle boromir ile iligili olanları beklerim...
anlatım üzerinden biraz daha oynarsan şahane olur.
Bu olayların aynısı kitapta da anlatılıyor. Ama kitapta 3-5 cümlede sadece geçiyor. Drogo boğulur, Frodo malikanede tek başına büyür, Bilbo onu yanına alır ve varisi yapar. (Okuyanlar bilir işte! Ben de onu biraz daha geliştireyim dedim.)
bence çok güzel gidiyor, okuyorum ve heyecanla bir sonrkini bekliyorum. anlatım daha iyi ama biraz daha süslü konuşmalar olsa orta dünyanın havasını mükemmel yansıtacak. ellerine sağlık catboy, olfukça güzel gidiyor
Hani yüzüklerin efendisinin filminin ardından extended film çıkmıştı ya bu hikayeler de biraz extended tadıveriyor yani aslında ortada olmayan bazı şeyleri hikayeleştiriyor o yüzden ilgi çekici.
Catboy belki yazmaya başlamadan hemen önce yüzüklerin efendisinin biryerlerinden falan bir sayfa falan okursan Ilyranın bahsettiği havayı yakalamk daha kolay olabilir.
Kolay gelsin
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
İlk ikisini okudum ve beğendim. "Sevimli" bir anlatım var. Olayları bildiğimiz için heyecanlı gelmiyor ama yinede hikayeler hiç sıkmadan kendilerini okutuyor. Diğerlerine de sonra bakacağım şimdi gözlerim acıyor.
İyi devam edioyrsun. hem de bu sefer uzunluğu tutturabilmişsin! Böyle devam edersen iyi olur bence. Hikaye kısmına gelince, güzel bence, hoş. Ama anlatımın hala çok düz. Tek orayı beğenmedim.