Gölgeler şehri (Yorum)
Gölgeler şehri (Yorum)
İlk yazarlık denemelerimden biridir. Çok az, bir kaç yeri düzeltmek dışında aynen öyküyü siteye koydum. Umarım beğenirsiniz ve o zamandan bu zamana kendimi geliştir miyim bunun hakkında da yorum yaparsanız sevinirim. 
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Ã?ykün güzel olmuş. Ama kısa kesmişsin biraz. Betimlemelere daha çok yer verebilirdin. Ama bunun dışında türkçenin imkanlarını güzel kullanmışsın. Direk vermemişsin olayı insanları düşündürmeye sevk etmişsin. Zaten direk verince ana temayı insan sonunu kendi kafasında kuruyor direk. Süslü ve gizli vermek gerekiyor baştan temayı. Sonlara doğru tema hakkında insanın kafasında birşey olamlı ve sıonunda tam oalrakda olmasa temayı daha da açık olarak vermek en iyisi. Sonunda da tam olarak anlatma bence. Bırak insanlar kendi anlasın. Sen sadece ipucunu ver o kadar.
Güzel yazmışsın. Hayata farklı yonden yaklaşmak her zaman iyidir.
Başarılarının devamını bekliyorum..
Güzel yazmışsın. Hayata farklı yonden yaklaşmak her zaman iyidir.
Başarılarının devamını bekliyorum..
Re: Gölgeler şehri (Yorum)
okudum hepsini, bence gayet güzel olmuş, senin tarzın ilk yazılarından ihtibaren kendisini belli etmiş, çok akıcı ve kendisine ait bir büyüsü varmış gibi, insanı okurken içine çekiyor ve merakta bırakıyor.
bence sen çok yeteneklisin, sürekli yeni yazılarını bekliyorum
umarım hep böyle güzel yazılarla yazmaya devam edersin.
bence sen çok yeteneklisin, sürekli yeni yazılarını bekliyorum
umarım hep böyle güzel yazılarla yazmaya devam edersin.

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Yorumlarınız için teşekkür ederim, arkadaşlar. şu anda ölüm zamanı isimli bir öykü yazıyorum, son üç bölümü kaldı onun da bitmesine. bir de kara-hitay isimli bir öyküm vardı yakın zamanda yazdığım, ama o biraz gırgır amaçlı yazdığımdan pek üstünde duracak kadar değerli bir öykü değil. maksat orada sitedeki kişilerin nicklerini kullanarak eğlenceli kısa bir öykü yazmaktı.
Ölüm Zamanı ise çok önem verdiğim bir öyküm ve herkesin eleştirilerini dinlemek istiyorum, çünkü bu öyküm için çok fazla emek harcadım.
Ölüm Zamanı ise çok önem verdiğim bir öyküm ve herkesin eleştirilerini dinlemek istiyorum, çünkü bu öyküm için çok fazla emek harcadım.
Oldukça kötü bir ruh hali ile başlıyor yazı uzun bir süre de öyle devam ediyor. Sonlara doğru birden araba sanki birden öne çıkıyor. Markası ve tüm özellikleri ile... Karakterimiz yaşımda gerçek amacını bulamamış birisi gibi geldi bana sanki hayatına anlam katan tek şey elindeki değerli mallar gibi... Tıpkı arabası gibi...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>