Yeşeren Umutlar Hakkında
Yeşeren Umutlar Hakkında
Ortak öykülerin de almanakta yer alacağını bildirince Firble, ben de Yeşeren Umutlar isimli öyküyü düzenlemeye karar verdim. Ã?ünkü bir sürü okumayı zorlaştıracak derecede yoğun imla hataları vardı.
İmla hataları ve en çok özne eksikliği yüzünden oluşmuş anlatım bozukluklarını düzenledim ve bir kaç cümleyi değiştirdim, çünkü bozuk yapıdaydılar. Cümleyi doğru bir hale soktum ama anlamını korumasına özen gösterdim.
Bayağı uğraştım. Almanakta yer almasını çok istediğim diğerleri gibi oldukça başarılı ortak öykülerden biriydi Yeşeren Umutlar.
Yeşeren Umutlar'da yazanları da unutmadan buraya yazarsak (zaten almanakta da yazılacaktır.) catboy7402, edmond, alenthas, clicks, mark, wes_dex, lydronk ve sonradan katılan elessar ve tersyüz idi.
İmla hataları ve en çok özne eksikliği yüzünden oluşmuş anlatım bozukluklarını düzenledim ve bir kaç cümleyi değiştirdim, çünkü bozuk yapıdaydılar. Cümleyi doğru bir hale soktum ama anlamını korumasına özen gösterdim.
Bayağı uğraştım. Almanakta yer almasını çok istediğim diğerleri gibi oldukça başarılı ortak öykülerden biriydi Yeşeren Umutlar.
Yeşeren Umutlar'da yazanları da unutmadan buraya yazarsak (zaten almanakta da yazılacaktır.) catboy7402, edmond, alenthas, clicks, mark, wes_dex, lydronk ve sonradan katılan elessar ve tersyüz idi.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

almanakta yer aldığında firble o işi halleder. çoğunluğunun gerçek ismini bilmiyorum öncelikle ve ikincisi daha geçen gün alenthas bana gerçek ismimin sitede geçmesinden hoşlanmadığını söylemiştin.
eleştirmek istiyorsanız eleştirin, ama mantıklı konulara öncelik tanıyın lütfen.
sözlerim yanlış anlaşılmasın (böyle bir fobim de var zaten) sadece o yorumlar almanak çalışmalarını ilgilendirir eğer alenthas almanakta geçsin diyorsa isimler. burada sadece nostalji amaçlı ben bu yazıyı düzenleyip koydum ve tabiki asıl amaç almanak için imla hatalarından arındırmaktı.
eleştirmek istiyorsanız eleştirin, ama mantıklı konulara öncelik tanıyın lütfen.
sözlerim yanlış anlaşılmasın (böyle bir fobim de var zaten) sadece o yorumlar almanak çalışmalarını ilgilendirir eğer alenthas almanakta geçsin diyorsa isimler. burada sadece nostalji amaçlı ben bu yazıyı düzenleyip koydum ve tabiki asıl amaç almanak için imla hatalarından arındırmaktı.
Aynı nedenden dolayı gerçek ismin yer almasını yanlış buluyorum.... Özellikle isminin geçmesini isteyen birisi olursa almanağın bir yerine ismini de yazarız. Ancak bu site insanların gerçek isimlerinden uzak karakterlerle de var olabildikleri bir yer o nedenle almanakta gerçek isminin geçmesini istemeyenler de olabilir ki ben de onlardan birisiyim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Saygı duymak lazım derim. Haklsın isteyenlerin isimleri yazılsın isteyenlerin yazılmasın daha mantıklı.Firble wrote:Aynı nedenden dolayı gerçek ismin yer almasını yanlış buluyorum.... Özellikle isminin geçmesini isteyen birisi olursa almanağın bir yerine ismini de yazarız. Ancak bu site insanların gerçek isimlerinden uzak karakterlerle de var olabildikleri bir yer o nedenle almanakta gerçek isminin geçmesini istemeyenler de olabilir ki ben de onlardan birisiyim.
Firble bilir. Ben her zaman Ozan Edmond idim, gerçek hayatta bile.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı