Oun-Sha [Yorum]

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Oun-Sha [Yorum]

Post by Edmond »

Evet, yorumlarınızı bekliyorum, henüz yazmaya başlamadım hikayeyi, yaradılışa yaparsınız henüz :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ne bileyim, edmond? gerçeği söylememi daha çok istersin tahminimce, msnde anlattıkların ile hiç bir alakası yoktu bu okuduğumun. belki bu sadece öykünün geçeceği evrenin yaratılışını anlatıyordur. ama bence hiç gerek yoktu, sadece kafa karışıklığına sebep olmu,. her paragrafta yeni isimler geçiyor ve yavaşça ben kimin kim olduğunu kafamda toparlayamadım.
asıl öyküyü okumadan tam bir yorum yapmak istemiyorum, ama çok klişe dolu bir başlangıç olmuş bana göre. her evrenin yaratılışında bir kaç tanrısal güç birleşiyor ve patlama oluyor. tamam, alışılmışın dışında bir şey yazmak çok zordur, ve ben de aynı benzer şeyler yazardım. (aslında benzer şeyler yazacağımı bildiğim için artık bu tarz en gerilere doğru öykülerimi şekillendirmiyorum, yoksa sıradanlaşıyor ve tüm gizemini yitiriyor.)
yani dediğim bu yaratılış öyküsünü yazmak yerine direk asıl öyküden başlasan ve bu yaratılışla ilgili kavramlar karakterlerlerin aralarındaki diyaloglarla şekillenmiş olsaydı, direk bize hazır olarak vermekten daha çok keyif verirdi okurken bana kalırsa.
bunun dışında ben asıl öykünün, olaylar geliştikçe çok güzel olacağına inanıyorum ve açıkçası yaratılış öyküsünü şimdilik yokmuş gibi kabul ediyorum.
umarım yanlış anlamamışsındır, ama ben daha şaşırtıcı ve özgün bir şeyler beklerken yine patlamayla başlayan iyilik-kötülük mücadelesine dönüşen bir evren muhabbetindne sıkıldım sadece.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Aslında sana MSN'de yaptığım açıklamayı burada da yapmadığım için henüz konuya böyle bir giriş yapmak istedim :)

Henüz hikayeyi yazmadım, sadece dünyayı ve hikayede "neden böyle böyle" oldu tarzı soruları yanıtlamak için böyle bir başlık açtım.

Zaten asıl hikayeyi ayrı başlıkta anlatacağım :)

Aslında ben ilk kez duyuyorum benimkinden başka "tanrısal güç birleşip evren oluştuğunu :D " ne bileyim diğer öykülerde hep tek tanrı olur dedim, bunda birden fazla olsun dedim.Her ne kadar yaptıktan sonra Adem ve Havva öyküsüne benzediğini farketsem de, sonuçta onlar tanrı diye düşünmüştüm :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply