Son zamanlarda vampirlerle ilgili bir çok şey etrafta dolaştığı için, doğal olarak içinde vampirlerinde olduğu bir ortak öykü kötü olmazdı diye düşünmeye başladım. Mekan olarak İstanbul, Ankara, İzmir veya Eskişehir gibi bir şehri seçebiliriz. Vampirlerin ve insanları hayatları çakıştığında neler olacağını bizler yazabilriz.
Mesela ben yeni dönüştürülmüş ama kan içme güdüsüne karşı koyan bir vampiri yazabilrim.
evett lanetli kanı başlattım, ilk başta yoğun olarak üzerine yazacağım karakteri biraz tanıtmak istedim, eğer siz de karakterlinizi tanıtırsanız çok güzel olur. hikayeye istediğiniz yerden istediğiniz gibi istediğiniz bir şey olarak yazabilirsiniz. herkes kendi kaderini yazacağı için sanırım sorun olmaz
güzel bir başlangıç olmuş ama yine de bana biraz aceleye getirmişsin gibime geldi. Biraz burada tartışsaydık nasıl bir ortak öykü olacağıyla ilgili sanki daha iyi olurdu. Karakterler nasıl karşılaşacak, herkes vampir olarak mı öyküye dahil olacak filan gibi daha bir sürü konuşmamız gerekn konu vardı bence. Umarım güzel bir ortak öykü olacaktır....