Karanlığın Ortasında (Yorumlar)
Karanlığın Ortasında (Yorumlar)
Yeni öyküm hakkında buraya bilgilendirici yazı yazmak istemiyorum, çünkü hiç birşey bilmeden başlıyor öykümüz ve sürprizli bir gidişatı var ve ben sürprizi bozmak istemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, lütfen eksik etmeyin... 
İlginç bir başlangıç oldu, daha farklı bir olay beklerdim açıkçası, klasik geldi bir an, ama daha sonra ise hoşuma gitti, fakat Sinan ile Gürhan'ı karıştırmadım değil
Senin bu site üyelerinin isimleriyle bir alıp veremediğin var ama
Senin bu site üyelerinin isimleriyle bir alıp veremediğin var ama
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Logan
- Kullanıcı

Ã?ykü güzelde kardeşim...
Sanki rp me koyduğum adla aynı gibi:D
Ama ellerine sağlık süper olmuş...
Sanki rp me koyduğum adla aynı gibi:D
Ama ellerine sağlık süper olmuş...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
depremden sonra daha başka felaketlere hikayenin açılışını yapmışsın... azlığından yakındığın tasvirler gayet yerinde, olayı ve mekanı gözümden canlandırabildim. hafıza kaybı ise gayet olanaklı. karakterleri forumdan tanıdğımız arkadalarımız olarak kullanmışsın, bu hoşuma giden bir şey, tanıdık kişileri öykü içinde görmek olaylara daha değişik bir gözle bakmamızı sağlıyor. sanırım iyi bir hikaye olacak. yaralı gürhanın kurtulup kurtulmadığını öğrenmek için ikinci bölümü bekliyoruz.