Emre Yerlikhan Röportajı

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Emre Yerlikhan Röportajı

Post by flintfireforge »

Arkadaşlar Arka Bahçe editörü Emre Bey'le yaptığımız röportajı - hikayeler makaleler bölümünde yer alıyor- umarım beğenmişsinizdir. Yaptığımız söyleşi ile ilgili düşüncelerinizi ve sorularınızı bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.
Düşüncelerinizi ve sorularınızı bekliyoruz...
Cüceler her zaman son sözü söyler...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

flintçiğim röportajı okudum
eline sağlık :)

ps: yalnız orada ali midir nedir, böyle bıt bıt bıt konuşan bir tip var ya
onu bir daha görürsen çenesini kapamasını söyler misin? adam sinirimi bozuyor yahu, zaten rangera da rancer demiş şerefsiz!
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

ellerinize sağlık dewamını bekliyoruz bu röpotajların. tabi böyle görüntülü-mörüntülü olsa bence daha iyi sima aşinalığı bakımından. neyse, güzel, tebrik ediyorum ben
War, war never changes...
kumara
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kumara »

Röportajı okudum ve çok güzel olmuş. Bazı sorular sormak istiyorum yanıt verirseniz çok sevinirim.
1- Röportajı kim ya da kimler yapmışpek anlayamadım.
2- Kitaplar da yan ürün satılması yoluna gidilmişve posterler verilecekmiş. Posterleri v eya röportajı neye göre belirleyeceksiniz ve röportaj yapılırsa röportaj arka bahçe tarafın dan mı yapılacak?
3- Bi de yan kollara başvuracaksanız, neden bilim kurguyu da içine almıyacaksınız. daha doğrusu bilim kurgu ve frp gibi birbirine yakın türlerde neden bilim kurguya sıcak bakmıyorsunuz
4-Ã?eviemenleri işe alırken, aynı şehirde olma, gibi bir unsuru göz önünde bulunduryor musunuz? sanal ortam da çevirmenlik işlerinizi de yürüttüğünüz kişiler var mı.

Sorularım şimdilik bunlar ve cevaplarsanız çok sevinirim.

bencede röportaj resimlifalan olsa daha güzel olurdu. :P
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Arkadaşım röportajı ben yaptım diyebiliriz ama röportajı yaptığım sırada Emre Bey, Quel-Shin, Norticus ve sevgili çevirmen arkadaşım Ali Seval'de vardı. Çok sıcak ve güzel ortamda yapılmış bir sohbet oldu. Bu arada benimle röportajı yapan Emre Bey'e de buradan teşekkürlerimi sunuyorum.

Röportajı yaparken resim çekecektik ve makinemiz yanımızdaydı ama o kadar sıcak ve güzel bir ortam vardı ki çekmeyi unutmuşuz. Bu hatamızı bir daha yapmamayı umuyorum.

Ben kendi adıma, bize sorulan soruları cevaplamaya çalıştım ve diğer soruları da Emre Beyin en kısa zamanda cevaplayacağına inanıyorum.

Röportajlarımızın devamının da geleceğineemin olabilirsiniz.

benim de sormakistediğim birşey var, sorum Ali Seval'e, arkadaşım bu rancer ve flint= gnom olayını biraz açıklar mısın? Flint=gnom meselesi bana gıcıklık olsun diye mi yapıldı?
Cüceler her zaman son sözü söyler...
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gandalfoftheday »

BİRİ BİZİ DURDURSUN!
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

bunların hepsi röportajda da dediğim gibi
koordinasyon eksikliğinden kaynaklanıyor
ama bundan sonra bu gibi hatalar görmeyeceksiniz inşallah
Emre Yerlikhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Emre Yerlikhan »

Ã?ncelikle herkese merhabalar ve ilginizden dolayı teşekkürler :) Sorulara, elden geldiğince cevap vermeye çalışacağım...

Ã?ncelikle posterler ve tanıtımla ilgili soruya yanıt vereyim:

poster, kitap ayracı gibi konularda bizi asıl yönlendirecek olan, okuyucularımızdan gelen dilekler belirleyecek. Bu ve bunun gibi pekçok konuda okuyucularımızın dileklerini görmekten memnuniyet duyacağız. (dilek ve şikayetlerinizi şimdilik www.avaturk.com/forum adresinde bize ayrılmış bölümde, burada, ya da e-mail aracılığıyla -arkabahce@arkabahce.gen.tr - bize ulaştırabilirsiniz.)

Bilim kurgu alanına neden girmek istemediğimiz konusuna girince; düşüncemiz hali hazırda zaten pek çok başarılı yayınevinin bu konuda gayet başarılı çalışmalarının olduğu, bizim ise daha evvelden bu türe girmemiş olduğumuzdan dolayı türden uzak durduğumuzdur. Ancak tabii ki bilim kurguyu da tek bir tarzda ürünler sunan bir tür olarak düşünmediğimizden, bu türe de girebiliriz ilerideki zamanlarda.

Ã?evimenlerin seçimi konusunda, ulaşımın kolaylığı açısından tercihimiz öncelikle İstanbul içinde çalışan çevirmenler oluyor. Ancak İstanbul dışından başvuru yapan çevirmen adaylarını da tabii illa ki dışarıda tutmuyoruz. Elimizden geldiğince sanal ortam vasıtasıyla her şehirden çevirmen adaylarıyla çalışabiliyoruz.

Dilerim sorulara yeterli cevapları verebilmişimdir. Gelen her türlü soruyu elimden geldiğince çabuk cevaplamaya çalışacağımdan emin olabilirsiniz.

Herkese iyi ve zevkli okumalar dilerim,

Emre Yerlikhan
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

ayrıca frpworld kullanıcıları olarak hem bana
hem de Emre Yerlikhan'a özel mesaj gönderebilirsiniz :)
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Ben de ayıraç hastalığı var; umarım yakında sizden de set halinde çıkar. 6-45'in tolkien ayıraçları genel olarak çok hoşuma gitti.
Bu arada çok hoş bir röportaj olmuş; emeği geçen herkese teşekkürler.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

o zaman sana iyi bir haberim var
kitap ayracı hazırlamayı düşünüyoruz :)
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

şöyle tam boy bir Drizzt posteri verseniz ne güzel olur :D Dani Filth (avatardaki kardeş) ile yan yana hemi de
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Yaa aslında birkaç arkabahçe yazarı ya da çevirmeni burada öykü falan yayınlas çok güzel olur bir fikir sadece... Ne bileyim sitede en fazla yazılarını görmek istediğim yayın evi yazarları arkabahçenin. Tamam bir de Xasiork var. Aslında ikisi şu anda başabaş gidiyor benim için.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

raini ne demek istediğini tam olarak anlayamadım
biraz açabilir misin?

eğer kastettiğin Wizards tarafından yayımlanmış bir hikayeyi sitede yayınlamaksa, bu yasal değil

yok hayır, pyros kalk sen öykü yaz diyorsan, düşünebilirim tabii
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Arkabahçe'nin kendi sitesi, kendi sitesindeki bir forumu falan olsa da oraya mesaj yazsak artık. :D
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Post Reply