KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
RP ekranının nerdeyse iki katı mesaj var helal be 
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Yahu ben zaten Rp ye hareket gelsin diye yaptım onu. Hem beni yakalayınca ne yapacaksınız? Öldürecek misiniz? Yakalanınca daha eğlenceli kısmı başlayacaktı. Ama merak etmeyin tüy beni bir süre oyalar. Karakterimin hırsızlık güdüleri tarafından dürtüklenmesine izin vermeyecek boyutta hareket olduğu sürece de sorun olmaz her halde : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Abicim benim RP mi sevmiyordun demek... Bu arada benim karakter zaten çok az ırk biliyor. Aslında üç Hobbit cüce uzunlar. Elfler benim için uzun kulaklı insan mesela. Andreo ne anlamadım daha. Goblin de ne onu da anlamadım. Ama hayvanların sürüsü olur. Zeki canlıların değil? Di mi ?
HARBE GİDEN
Tam tersini anlamışsın Firble. Rp yaptıgını sananlara, rp budur denilecek iyi bir örnek bence. Yanlış anlaşılmasın.Firble wrote:Abicim benim RP mi sevmiyordun demek... Bu arada benim karakter zaten çok az ırk biliyor. Aslında üç Hobbit cüce uzunlar. Elfler benim için uzun kulaklı insan mesela. Andreo ne anlamadım daha. Goblin de ne onu da anlamadım. Ama hayvanların sürüsü olur. Zeki canlıların değil? Di mi ?
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Ben herkesin mesaj atmasını bekliyorum, toplu mesajlara hakemlik yapmak oyuncuların oyundan kopmaması açısından daha etkin oluyor. Ã?bürtürlü biriyle RP de kaptırıp gidiyorsun, diğerleri oyunda bi insiyatifi kalmadığını düşünerek bırakabiliyor.
Yani beklemedeyim : )...
Yani beklemedeyim : )...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Necros' un oynunu msn üzerinden oynuyoruz. Bugün biter umarım.
Ama kendisi de fena zora düştü, belki de gelemez. Kimbilir...
Birde oyuncuların katılımından şikayetçi olduğumu da söylemeden edemeyecem. Usta bildiğimiz arkadaşlardan hiçbir aktiflik göremiyoruz. Herkes birbirinden tepki bekleyecek olursa oyun belli kişilerin etrafında döner, diğer arkadaşlar geri planda kalmış olur. Yani olmaz...
Her zaman diyorum, aktif RP lerde başkalarının tepkileriyle hareket etmek yerine hikayenin ucunu bi yerden yakalayıp kendi oyunumuzu oynamalıyız diye... Normalde oyunun gidişatını oyuncuya bırakır, kendim sadece hikayenin gidişatına hakemlik ederim, oyunu oyuncular yönetir(ki zaten öyle olmalıdır). Ama böyle devam ederse oyuna direk müdahale etmek zorunda kalacağım, ki aktifliğin ve hikaye gelişiminin sürekliliği içni bu gerekli...
Ama kendisi de fena zora düştü, belki de gelemez. Kimbilir...
Birde oyuncuların katılımından şikayetçi olduğumu da söylemeden edemeyecem. Usta bildiğimiz arkadaşlardan hiçbir aktiflik göremiyoruz. Herkes birbirinden tepki bekleyecek olursa oyun belli kişilerin etrafında döner, diğer arkadaşlar geri planda kalmış olur. Yani olmaz...
Her zaman diyorum, aktif RP lerde başkalarının tepkileriyle hareket etmek yerine hikayenin ucunu bi yerden yakalayıp kendi oyunumuzu oynamalıyız diye... Normalde oyunun gidişatını oyuncuya bırakır, kendim sadece hikayenin gidişatına hakemlik ederim, oyunu oyuncular yönetir(ki zaten öyle olmalıdır). Ama böyle devam ederse oyuna direk müdahale etmek zorunda kalacağım, ki aktifliğin ve hikaye gelişiminin sürekliliği içni bu gerekli...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Arkadaşlar bu hafta 3 finalim var o yüzden tahminimce cumaya kadar giremeyeceğim mazur görün.
Eldarin isterse ve gerekirse Andero'yu yönetebilir.
Eldarin isterse ve gerekirse Andero'yu yönetebilir.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Komutları tersten yazmışsın abi, ondan yazın istediğin gibi çıkmamış
.
Protection from Evil, eyvallah. Dragonfire ve Fingolfin'i bekliyoruz. Muhtemelen onlarda finallerden ötürü ilgilenemiyorlardır RP ile. Cuma ya bekleyeceğim onları da. Andero da yazsa hiç fena olmaz ama zaman bulup yazamazsa onun yerine de ben yazarım artık...
Protection from Evil, eyvallah. Dragonfire ve Fingolfin'i bekliyoruz. Muhtemelen onlarda finallerden ötürü ilgilenemiyorlardır RP ile. Cuma ya bekleyeceğim onları da. Andero da yazsa hiç fena olmaz ama zaman bulup yazamazsa onun yerine de ben yazarım artık...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı