7 ocak 2006 frpworld izmir buluşması

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

7 ocak 2006 frpworld izmir buluşması

Post by mefistofeles »

7 ocak 2006 cumartesi günü saat 12 de pasaport Kalamış cafe de buluşuyoruz arkadaşlar.Eldarin slvyios(ki gene yalnış yazdım ama olsun) ben mefisto orda olacağız gelmek isteyen arkadaşlar hepinizi bekliyor bana ısmarlayacağınız nargile için şimdiden teşekkür ediyorum.....Saat on iki de pasaport kalamış cafe de hadin bakem gelin gari .....

Not:İsteyen bana msn den ulaşsın.....
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Re: 7 ocak 2006 frpworld izmir buluşması

Post by Sylvos »

mefistofeles wrote:7 ocak 2006 cumartesi günü saat 12 de pasaport Kalamış cafe de buluşuyoruz arkadaşlar.Eldarin slvyios(ki gene yalnış yazdım ama olsun) ben mefisto orda olacağız gelmek isteyen arkadaşlar hepinizi bekliyor bana ısmarlayacağınız nargile için şimdiden teşekkür ediyorum.....Saat on iki de pasaport kalamış cafe de hadin bakem gelin gari ......
Heyyt! Kimse sana nargile ısmarlamıyor :D .

Bir dahaki sefere düzgün yaz ismimi...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Pazar günü olsa uğruyabilirdim ama cuma gece bincem otobüse ve cumartesi sabahı izmirde olcam, bizimkilerin beni ilk gün salacağından emin değilim evden,1 aydır gelmiyorum çünkü izmire, üzüldüm açıkçası, ama bu buluşmadan sonra 28 ocak ile 15 şubat arası yani üniversitelerin çou tatil iken şöyle büyük bir buluşma ayarlayalım.. Neyse onu sonra konuşuruz konudan sapmayım... Dediğim gibi gelemiyeceğim ben malesef... :???:

üzüntü ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: 7 ocak 2006 frpworld izmir buluşması

Post by mefistofeles »

Sylvos wrote:
Heyyt! Kimse sana nargile ısmarlamıyor :D .

Bir dahaki sefere düzgün yaz ismimi...
Yalnış mı duydum ?Cumartesi görüşücez koçum benim sen bana nargile ısmarlamayacan ısmarlama fallen da geliyor o ısmarlar.Evey yalnış duymadınız frpworld ün efsane olmuş kişiliklerinden biri olan fallen la beraber eldarin i döveceğiz. :P Kaçırmayın arkadaşlar Chosen baba gelseydin ya iyi olurdu eldarin le beraber site adminlerine olan hıncımızı bir seferde çıkarırdık :P :D
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

belli de olmaz belki yarım saatliğine falan gelebilirim görmeye sizi...

ama unutma eldarin ben ve erdinç (o da eski admin) pek şansınız olmaz :twisted: :twisted:

gülümseme ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Hö noluyoz la? Bana buluşma var denmişti meydan dayağı değil.

Birde neden Kalamış, Ã?küzdoyuran daha iyi bi tercih olmaz mıydı?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Eldarin wrote:Hö noluyoz la? Bana buluşma var denmişti meydan dayağı değil.
Birde neden Kalamış, Ã?küzdoyuran daha iyi bi tercih olmaz mıydı?
Ã?küz doyuran nerde baba kalamış kolay yerde diye dedim .Bu kalamış tam pasaport iskelede

Image

ayrıca sevgili chosen bak sevgili diyorum ki inşşallah uğrarsın :P fallen benim tarafımda merak etme sen ...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Hakan:Ã?küzdoyuran ı bilmiyormuş arkadaşlarrr.
Arkadaşlar:Bwahahahahahhahaaaahhaha!!!

Buluşmaya Fallen ile beraber geliriz biz, birde sürpriz konuğumuz olacak orada :P ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Eldarin wrote:Hakan:Ã?küzdoyuran ı bilmiyormuş arkadaşlarrr.
Arkadaşlar:Bwahahahahahhahaaaahhaha!!!
hhhhhhhhhhaaaaayyyyıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Demek öyle bittiniz siz olum fallen söz verdi beraber eldarini dövücez ben adam toplıycam bittimiz siz bittiniiiiiiiiizzzzzzzzz
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Kuzu, o resim ne öyle maşallah :D . Sayamayacağın kadar yıldır İzmir' liyim, Pasaportu benden iyi kimse bilemez 8)

Eldarin' e dalarsanız bende Light Forces, yani Eldarin tarafından olurum :)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

ibo ben vazgeçtim ona göre burayı okursan aklında bulunsun :???:
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

iyi eğlenceler arkadaşlar buluşmada benim daha şimdi haberim oldu buluşmadan fark etmemişim :???:
No one hears him cry so he turns to evil...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ben de gelecem ona göre hazırlıklı olun :lol: ama çok erken ya neyse artık kalkacaz erkenden..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Shevarash wrote:ibo ben vazgeçtim ona göre burayı okursan aklında bulunsun :???:
Niye ya basacaktık ne güzel ortamları... :D

Saygılarımla...
Türklider...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Saat 12:45 civarı;
Ali:Alo, Hakan. İndim abi İzmir'deyim şu an. Borsa sarayı nın önündeyim.
Hakan:Selamlar Ali. Ne Borsa Sarayı mı? Orası neresi olm?
Ali: Ne biliyim abi burdayım işte, Türk Telekom falan var burada.
Hakan: Alla alla...Bilmiyorum ben orayı valla. İzmir de indiğinden emin misin?
Ali: Evet olm. Kesin eminim. İzmir'deyim...
Hakan: Hmm...İlginç neyse sor ordakilere bakalım İzmir'de miymişin? İzmir'deysen Pasaport iskelenin önüne gel.
Ali: Tamam abi sorarım. Siz ne yapıyorsunuz?
Hakan: Erdinç yanımda, Ã?ilek'i bekiyoruz. Geçicez bizde karşıya.
Ali: Tamam ya olmadı Alsancak falan takılırız biz. Arkadaş var biliyo zaten İzmir'i.(Yanında bilen arkadaş var, dikkatinizi çekerim :D)
Hakan:Eyvallah görüşürüz.
-------------------------------
Erdinç: Kimdi o abi?
Hakan: (Becket sürpriz olacak ya) Eee üüü şeyyy. Mefisto'ydu abi.
Erdinç: Vay hıyar. Karşı tarafı avucumun içi gibi bilirim diyo,Göztepeliyim sapına kadar diyor, sonra da bizi mi arıyo nerdeyim ben diye.
Hakan: Ã?yle ya, şuursuz bu çocuk...( İnceden sırıtır )

Buluşma Hakkında...

Camarilla

Ã?ilek: Aydın2dan gelir gelmez buluşmaya katıldı. Yine eğlenceli kişiliğiyle ortalığa neşe saçtı, güldü, güldürdü. Coştu coşturdu :P . Süper performans sergiledi. Sonunda yorgun argın evine döndü:)...

Beko: Beckett'in kanku :P . Frp ye yeni ısınıyor, tek ve en büyük tecrübesi oynamış olduğu baltalı cüce savaşçısı :) . Ama pek bi sessiz kaldı. Muhabbet sardı belki de ama içine pek dalamadı. Marvel hastası samimi insan :) ...

Beko: Abi yakaladım çocuğu, çektim arabanın kenarına çaktım buna iki tane. Herifin arkadaşları beş kişi bi geldiler, sonra beni arabaya yatırıp sağı sollu girişmeye başladılar. Uzaktan Ali'nin koşarak bizim tarafa gelmekte olduğunu gördüm, koşarken önce ceketinin fermuarını söküp göğsünü açtı, sonra atkısını öbür tarafa fırlattı. Beş kişinin içine bi atladı, Leap attack la hepsini birden sağa sola savuşturup darmadağan etti. Kendime geldiğimde hala önümdeydi. Başını önüne eğmiş konsantre olmuştu. Saçları sağa sola dalgalanırken ellerini göğsünün önünde yumruk yapmış gelecek saldırıları bekliyordu.

Eldarin: Habire konuşup durdu, habire birilerine birşeyler anlattı, muhabbetin bi tarafından girdi öbür tarafından çıktı. Sonunda kendisi de ne anlattığının farkına varamaz oldu. Ne yazıkki kimse ona sus diyemiyordu. Onca yol boyunca elinde kitaplarla gezinip durdu, kitaplarla da hiçbir işi yoktu halbuki. Oldukça eğlendi...

Sabbat

Beckett: Günün sürprizi işte, şehirdışından bizi kırmayarak buralara kadar geldi yanında Beko'yla birlikte. Oda sürekli birşeyler anlattı, bütün espri pointlerini bizim için harcadı. Eğlendik hep beraber hoşta oldu...

Nazar boncuğu satan ufak çocuk Ali'nin yanına yaklaşır...
Ã?ocuk:Abi alcanmı abi, nazar boncuu???
Ali:Abicim sizi özellikle mi yolluyolar bana, daha demin kemancıyı zor kovaladık.
O sırada gül satan çingen abla Ali'ye yanaşır.
Ã?ingen: Abe bi gül alasın bea.
Ali: Yok, almayacağım git başkasına sat.
Ã?ingen gider çocuk kalır...
Ã?ocuk:Abi...Nazar boncuu...
Ali:Olm git. Bak çiçekçiye almicaz dedik gitti hemen sen niye gitmiyon.
Ã?ocuk:Ben çiçekçi miyim?
Ali nin alnında birçift damar ortaya çıkar...
Hakan: Ali, sakin ol. Abicim git sende başkasına sat nazar boncuğunu.
Ali:Olm bak tanımıyosun beni(bkz:olm bak tanımıyosun beni tripleri :D) Ben sitede drowum. Apocalypse'i salarım üstüne...

Mefistofeles: Kalamış civarında ortam yapmış tombul şahsiyet. Her sabah oraya gider, bi nargile çeker. Piyasasını yapar öyle güne başlar. Biz vapurdan iner inmez Kalamış a baktığımızda direk onu görüverdik. Kafenin önüne öyle bi serilmişti ki bu mıntıka benim, der gibiydi.
Beni dövmeye gelmişti göya ama kendi sahasında dahi hiçbirşey yapamadı, ezildi durdu gariban :D. Yine de hoşça vakit geçirdik beraber.

Fallen(returns:P): Kaos askeri, siteyle alakası olmamasına rağmen hadi üzülmesin onu da getirelim buluşmaya dedik :) . O da paso geyik yapıp durdu. Bütün gün onla beraber çay içip durduk...

Ali ile cennet cehennem muhabbetleri...
Ali: Düşünsene abi yanıyosun cehennemde, sağda Jenna, solda Pamela anderson. Hitler i daha aşşağı katlara atmışlar. şeytanda almış eline trident i dürtüp duruyor seni;
Yakın yakın iyice yakın, sağlı sollu evirin çevirin :). Kömür boşa gitmesin...
Erdinç: (İki şeytan arasındaki diyalog repliği) Bastır abi kalçayı da bastır,kızarsın iyice. Heeee...
Cennete gitmeye hak kazanmış Türkler nası olsa garantiledik diyerekten cennetin kapısının önünde görevli meleklerle muhabbet ediyorlar :p

Falan işte çok daha fazlasına gelenler tanık oldu zaten. Hoş buluşmaydı gerçekten, tadında kaldı herşey...