şiddet Unsuru İçeren Avatarlar
Ã?yle ise bu tip avatarlar söz konusu olduğunda öncelikle avatarın sahibine sonra da site yönetimine bildireceğim. Güzel sanırım bu başlığın bir güzel yanı da bazı arkadaşların genel rahatsızlıktan dolayı fikirlerini değiştirmediklerinin görülmüş olması. Bu durumda sanırım genel rahatsızlıklığın böyle bir değişikliği gerektirip gerektirmediği konusu site yönetimini bağlayan bir konu..
Tabi bu konuyu kişilerle konuşup halletmek daha iyi olurdu. Zaten daha önce böyle bir uyarı yapmış ve sitenin en saygın üyelerinden olan bir arkadaş oluşabilecek sorunları farkedip avatarını değiştirmişti.
Başlığı bu tip avatarlardan fazla sayıda gördüğüm ve genel olara bir etik değeri oluşturup insanların kendi kendilerini kontrol etmeleri umudu ile açmıştım. Ya da bu arkadaşların bu avatarların bulunmasının hadi bende ve başkalarında oluşturduğu rahatsızlığı geçtim siteye zarar vermeyeceği konusunda beni ve benim gibi düşünen arkadaşları ikna etmelerini ummuştum.
Ama sanırım başlığın şu ana kadarki seyri bunun olmayacağını gösteriyor. O zaman normal prosedürü izlemek gerektiği anlaşılıyor gibi.
Tabi bu konuyu kişilerle konuşup halletmek daha iyi olurdu. Zaten daha önce böyle bir uyarı yapmış ve sitenin en saygın üyelerinden olan bir arkadaş oluşabilecek sorunları farkedip avatarını değiştirmişti.
Başlığı bu tip avatarlardan fazla sayıda gördüğüm ve genel olara bir etik değeri oluşturup insanların kendi kendilerini kontrol etmeleri umudu ile açmıştım. Ya da bu arkadaşların bu avatarların bulunmasının hadi bende ve başkalarında oluşturduğu rahatsızlığı geçtim siteye zarar vermeyeceği konusunda beni ve benim gibi düşünen arkadaşları ikna etmelerini ummuştum.
Ama sanırım başlığın şu ana kadarki seyri bunun olmayacağını gösteriyor. O zaman normal prosedürü izlemek gerektiği anlaşılıyor gibi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Selkinemus
- Kullanıcı

Seni ne etkiledi Sacokhan ve ayrıca ben bunun şiddet unsuru olabileceiğini pek sanmıyorum.Ciddi olarak söylüyorum fikrine saygım var.Dikkatini çekersen ben bu imzaya karakterimle uyumlu olsun diye koydum.Eğer bu imza site için bir yanlış anlamaya teşkil ederse sitenn bence toptan bir gözden geçirilmesi lasım.
-
Raziel_Zauvirr
- Kullanıcı

Ya Sacokhan tamam sitede çok iğrenç görünen avatarlar var ama Selkinemus un imzası gayet normal ve güzel görünüyor.Yani eğer şiddet içeren avatar diosan Beckett in avatar vardı.Ki kafa sallayan bi zombinin ne frpyi bozan nede şiddet içeren bi resim olarak görmüyorum.Bence senin avatarın daha çok şiddet içerio yani.Burda Firble şiddet derken kanımca Beckett in diline iğne geçmiş avatarı gibi avatarlardan bahsedio,hatalıysam düzeltin...
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
Selkinemusun avatarında şiddet yoktu ama psikolojisi daha kolay bozulan insanlarıda düşünmek lazım. Bende avatara baktığımda Selkinemusun, psikolojimde hafif bir depreşme oldu. Belirteyim dedim.
Birde imzayı gören anne ve babalar çocuklarını bu siteye girmesini istemeyebilirler. Selkinemus zaten anlayışlı davranmılş imzayı silmiş.
Teşekkürler.
Birde imzayı gören anne ve babalar çocuklarını bu siteye girmesini istemeyebilirler. Selkinemus zaten anlayışlı davranmılş imzayı silmiş.
Teşekkürler.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
mefistofeles
- Kullanıcı

şu anne baba konusuna katılmakla beraber babamın bir ara siteye girmemi yasaklamaya çalıştığını belirtmeliyim ayrıca konuyla alakalı mı bilmiyorum ama efla nın dediği gibi 6 yaşındaki kardeşimi sitedeyken bilgisayara yaklaştırmıyorum bir kaç avatar ve imza dışında normal ama bu yaşta zararlı olacağını düşünüyorum ve bende bu tip resimlerin konulmaması gerektiğini düşünenlerdenim....
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Ã?ncelikle fikrime saygı gösterdiğin için teşekkür etmek istiyorum Selkinemus kardeşim.
Konuya gelecek olursak senin imzan aslında şiddet unsuru içermiyo daha çok korkutucu, gerilim içeren ve daha doğrusu psikolojik yönde etkileyen bi durumu var(dı) bana göre.Ve avatarını gerçekten beğendim ama imzanın avatarını (eğer uyum açısından düşünecek olursak) bozduğunu daha doğrusu yakışmadığını düşünüyorum.Bu benim görüşüm sakın kızma.
Raziel arkadaşıma cevap verecek olursam evet benim avatarım daha çok şiddet içeriyo çünkü elinde kılıç(öldürmeye yarar
) olan bir kara(genellikle frp'de kötü kişilerin ortak rengi siyahtır iyiler daha çok beyazla eş tutulur) elfin durduğunu görüyoruz adı da Drizzt. Bir çok düşmanını Ã?LDÃ?Rdüğü biliniyor.
Benim demek istediğim örnek verecek olursak fantaziye, bir şövalye(elinde kılıcı var), bir ejderha(insan yer, saldırgandır) küçük bir zombi kızdan(küçük kız:masumiyet, sevimlilik) daha iyi bir örnektir. Ki yine gerilimi olan bir frp oynayabilirsiniz ki bu düşüncenizde yerden göğe kadar haklsınız, bunları düşünmeden oynarsınız, ama genel olarak bu tüp psikolojik durumlar etrafınızdakilerin tepkisini daha çok çeker. O yüzden frpnin hala kuşkuyla bakılan bir ülkede yaşayan ve etrafında bu tip insanlar olarak buna biraz özen göstermeliyiz değilmi? Buna ailemiz de dahil, arkadaşlarımız da, bizi seven sevmeyen insanlar da dahil.
Bilmiyorum bana ne ölçüde katılıyosunuz.Ama benim düşüncem bu, en azından bunları yaparken bunları gören ve bu yüzden size ve frp'ye artık kuşkuyla bakan insanlara iyi bir açıklamanız olsun.
Saygılarımla...
Konuya gelecek olursak senin imzan aslında şiddet unsuru içermiyo daha çok korkutucu, gerilim içeren ve daha doğrusu psikolojik yönde etkileyen bi durumu var(dı) bana göre.Ve avatarını gerçekten beğendim ama imzanın avatarını (eğer uyum açısından düşünecek olursak) bozduğunu daha doğrusu yakışmadığını düşünüyorum.Bu benim görüşüm sakın kızma.
Raziel arkadaşıma cevap verecek olursam evet benim avatarım daha çok şiddet içeriyo çünkü elinde kılıç(öldürmeye yarar
Benim demek istediğim örnek verecek olursak fantaziye, bir şövalye(elinde kılıcı var), bir ejderha(insan yer, saldırgandır) küçük bir zombi kızdan(küçük kız:masumiyet, sevimlilik) daha iyi bir örnektir. Ki yine gerilimi olan bir frp oynayabilirsiniz ki bu düşüncenizde yerden göğe kadar haklsınız, bunları düşünmeden oynarsınız, ama genel olarak bu tüp psikolojik durumlar etrafınızdakilerin tepkisini daha çok çeker. O yüzden frpnin hala kuşkuyla bakılan bir ülkede yaşayan ve etrafında bu tip insanlar olarak buna biraz özen göstermeliyiz değilmi? Buna ailemiz de dahil, arkadaşlarımız da, bizi seven sevmeyen insanlar da dahil.
Bilmiyorum bana ne ölçüde katılıyosunuz.Ama benim düşüncem bu, en azından bunları yaparken bunları gören ve bu yüzden size ve frp'ye artık kuşkuyla bakan insanlara iyi bir açıklamanız olsun.
Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Darkgnome'un avatarı şiddet içeriyor ve insanı derinden sarsıyor bence. Ben Darkgnome'un mesaj attığı sayfaları açtığımda küçük çocukları o sayfalardan uzak tutuyorum. Baksanıza şu bakışlara... Gözlüklerin arkasında bir çift şeytan bakışı...
şaka bir yana arkadaşlar ben şahsen fazla bir rahatsızlık duymamakla birlikte başkalarının rahatsız olduğunu görüyorum yukarıda ki mesajlardan. Neden o imzaları ve avatarları kullanmaya devam ediyorsunuz ki başkası rahatsız oluyorsa? En azından o başkalarına saygıdan kaldırıp daha az Vahşet içeren avatarlar koyabilirsiniz. Yani size kimse avatarlarınızı zorla değiştirtmiyor ama en azından toplu bir ortamda uyulması güzel olabilecek olan bu düz mantıkla avatarlarınızı değiştirebilirsiniz...
şaka bir yana arkadaşlar ben şahsen fazla bir rahatsızlık duymamakla birlikte başkalarının rahatsız olduğunu görüyorum yukarıda ki mesajlardan. Neden o imzaları ve avatarları kullanmaya devam ediyorsunuz ki başkası rahatsız oluyorsa? En azından o başkalarına saygıdan kaldırıp daha az Vahşet içeren avatarlar koyabilirsiniz. Yani size kimse avatarlarınızı zorla değiştirtmiyor ama en azından toplu bir ortamda uyulması güzel olabilecek olan bu düz mantıkla avatarlarınızı değiştirebilirsiniz...
Bu sözlerden sonra tartışmanın mantıklı yürüyebileceğini sanmıyorum. Evet, Beckett in avatarı bana başlığı açma fikri veren avatarlardan biri idi. Merak edenler önceki sayfaya bakabilirler. Sadece onun avatarı değildi. Başka avatarlar da vardı yanlış anlaşılabilecek. Ama sonuçta sanırım konuşup ortak bir noktaya varmak zor gibi. Site yönetimi de bu konuda pek bir şey yapamıyor. Bu durumda en mantıklı olan arkadaşlardan en azından başkalarının bakış açısına değer verenlerin kendi kendilerini denetlemeleri... Diğer arkadaşların tavırlarının da siteye büyük bir zarar vermemesini umuyorum. Umarım tahminlerim doğru çıkmaz.wrote:Ben eğer istemesem o avatarı değiştirmezdim.Kimsede değiştiremezdi,beni tanıyanlar sadece burda herhangi bir üye olmadığımı bilirler.
Bu arada Selkinemus un imzasını görmedim. Ama imzası her ne ise gösterdiği anlayışa teşekkür ediyorum.
HARBE GİDEN
Tartışmayı bir süreliğine kilitliyorum arkadaşlar, bu konuda gerekli açıklamayı site yönetimi adına bir sözcümüz daha sonra yapacaktır...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Bu konu hakkında tartışmanın anlamı kalmamıştır arkadaşlar. Konu kullanıcılarımızın duyarlılığı ile çözüme ulaşmıştır. Burdan tüm yardımcı olanlara teşekkürler...
Lütfen artık bu konuyu daha fazla uzatmayalım... İyi eğlenceler...
son söz ve saygılarımla...
Lütfen artık bu konuyu daha fazla uzatmayalım... İyi eğlenceler...
son söz ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...