Süpersonik İzmir Buluşması

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Süpersonik İzmir Buluşması

Post by Shevarash »

Siteye bir süredir girmeyen kelemvor biraderin memleketine gidip, evinin anahtarlarını bana bırakmasını fırsat bilerek gecenin bir yarısında evine gidip yerleşmemizle gerçekleşen garip buluşma seansımız eğlenceliydi.

Katılım Türklider ve Eldarin beyefendileri ile sınırlı olup, apatmanın kapısı değiştiği için komşulardan biri kapıyı açana kadar zilleri denememizle başladı.

Ayrıca evde tam muhabbetin koyu yerindeyken kapıyı çalıp eve giren yaşlı teyzenin ev sahibi olan arkadaşı evde görememesi dolayısı ile kaygı dolu anlar yaşandı.

Buluşma boyunca yoğun bir şekilde outsiderlar (ağırlık olarak Baatezu ve Asmodeus - Türkliderin deyimi ile Azmodeus) ve yönelim kavramları tartışıldı. (kaynakça : book of Vile Darkness, Gates of Hell, 2.edition planescape kitapları) Bence güzelde oldu. Gecenin bitimine doğru Arthur C. Clarke ın din-politika ve insancılık görüşleri ve bir kaç eserinin konuşulması da entellektüel yaşantımıza renk kattı :)

Sabah türklider beyefendisinin babasının araması ve akabinde bizi 4-5 saatlik uykudan uyandırması ise kendi açımdan küfür doluydu (yüzüne etmedim tabi tehlikeli bir adam o da bana karşılık verir sonra camdan atmak zorunda kalırım yüksek zaten ölür gider)

Bir dahaki sefere dek sağlıcakla kalın... :)
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Skiller üzerine konuştuğumuz konu da gayet eğlenceli ve faydalıydı. Dediğimiz gibi evde de, değiştirebilecek kadar tecrübeye sahip adamların değiştirmesinde fayda var sistemi. Diğer muhabbetler de gayet kendi açımdan söylüyorum, faydalıydı. Asmodeus'a gaza gelinmeyeceği filan anlaşıldı yani :D Bu arada o azmodeus diye okunuyo :D

Saygılarımla...
Türklider...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Bir türküz kardeşim yok öyle, göründüğü gibi okuruz :)
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eheheh güzel buluşmaydı tabi. 15 dakika içersinde buluşma ve mekan ayarlanınca tabi bazı sorunların çıkması da allahın emriydi. Misal değişmiş kapı, kapanmış tansaş, dağın başı, hatta ve hatta Türklider :P.
Yine de yeri geldiğinde komik, yeri geldiğinde heyecanlı, yeri geldiğinde korkulu ve beklentili(Sheva biraz thievery kas bence elindeki üç anahtar ile önündeki tek bir kapıyı açamadın valla. Ondan fazla denemen vardı hemde :)) bir buluşmaydı. Tartışmalarda gayet profesyonelceydi. Sömestr da bi daha yapalım böyle birşey. Bi arada Dungeon, Ooze yaparız ayrıca *;-)*. Oyun falanda ayarlasak fena olmaz. Encounter grubu olacaz demiştik en son ama neyse ne yapacağımızı msn de görüşürüz.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

İkincisini yaptık, dabbeye filan gittik baya eğlendik ve kalabalıktık. Hakan iyi anlatıyo anlatsın bence :)

Saygılarımla...
Türklider...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Ben eğlendim çok özellikle Birantın askerlik macerasında ( :wink: ) gaza geldim çok 8) Hakan anlatsana..
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Türklider önce gelemicem buluşmaya diyor. Sonradan gelme yönünde karar değiştiriyor, Shevarash'a mesaj atıyor ;
İbo: Abi gelicem Alsancak'a da yağmur var biliyosun. Orda kapalı bi yer bulabilcek miyiz oturmak için?

Eheh böyle başlamıştı sanırım bu buluşma macerası da, Cihan abi vapurdan indiğimde burnumdan ben olduğumu anlamış, sonra şemsiyesini paylaştı benimle saolsun:=).
E sonra İbo geldi matrix vari bi havayla, +6 charisma veren paltosu, +2 charisma veren Atatürk vari saçları ile:=D. Beraber önce gezdik tozduk FRP muhabbeti çevirdik, sonra bi cafe ye oturup projelerimizi ortaya dökdük, büyük ve önemli kararlar aldık. Ardından kumpir, ardından gevrek sarayı(İbo ciks homo bi eleman gördü orda yüzünün aldığı hali görmeliydiniz:=)). Sonra kelemvor birader de katıldı bize beraber bornova ya gittik, orda Birant birader, Emir biraderde geldi, beraber dabbe yi izledik. Dabbe geyikleri döndü, taraftarlar için dabbe melodileri oluşturduk. Emir biraderin evine gittik, bi yarım saatte orda takıldık. Sonra gece üzerimize iyice çökmeden ayrıldık.

Shevarash Birant abi ile telefonda diyalog halinde
Birant: Abi ne biliyim gitsek mi dabbe ye? Eleştirmenler kötü film diyorlar.
Cihan: Olm eleştirmenler Star Wars'a da kötü film diyorlar. Sen ne bakıyosun onlara.
Eldarin, Kelemvor, Türklider: Zuahahahaahahaha
Türklider: Abi adam bomba yaaa. Bombatorik.

Birant'tan askerlik anıları,
"Abi kapattım telefonu, giydim kamuflajları çıktım santralden. Dedim şimdi arka kapıdan bizim tayfa gelecek, ona görünmeyelim. Mecbur önden kaçacaz dedim. Ã?ıktım öne, allahtan bizim tanıdık eleman vardı, dedi nereye gidiyon. Ekmek alcam dedim, adam şöyle bi baktı, bişey demedi.
Ã?ıktım abi dışarı, evde bizim şu çıkışa kadar. Koşa koşa gittim oraya çaldım zili. Açtı kapıyı girdim içeri. Her taraf kapkaranlıktı, sonra bi anlığına ışık açıldı tekrar kapandı. O an gördüm bende onu..."

Devamı yok, siz biliyosunuz zaten:=). Kısacası hoş buluşmayı. Bunun üçüncüsü de olacak sanırım:=)...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Haa birde Türklider birader 3 tane kova büyüklüğünde mısır aldı, ayıptır söylemesi inek gibi yedik teşekkür edecektim unutmuşum filme kaptırmışım :D
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

1- O eleman homo olmayabilirdi ama yumuşaktı... Yine de bu sinir olmamam ve sorun çıkartmamam için neden değil ;)

2- Rica ederim cihanabi, aramızda lafı mı var? Benim cebimden de biletle bir iki şeyin daha parası çıkmadı valla... Onun için de ben teşekkür edecektim, unutmuşum...

Bu arada film fena değildi. Hele yorumlu izleyince güzel oluyo. En aklımda kalan yorum da çiyanabinin kapının arkasında saklanan cinlere "Bak nasıl da saklanıyo ***ler kapının arkasında, *** gibi." şeklindeki döşemeleriydi. :)

Saygılarımla...
Türklider...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

hahahah hakikaten iyi gaza gelmiştim cinlere sinsi sinsi saklanıyor diye namıssızlar :lol:
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bu arada ben filmin ilk 10 dakikasına kadar filmi yabancı yapımı birşey sanıyodum. Filmdeyken bana Türk yapımı olduğu söylendi :).
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Buluşma yine yeniden :)
Artık yazmasak mı ya karı koca gibi olduk bütün gün birlikteyiz, sıkıldım sizden :P
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Harbi günlük gibi oldu :D Her buluşmamızı yazarsak acayip olacak. Fakat eğlenceli geçiyo. :D:D

Saygılarımla...
Türklider...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eheh bundan sonra epey bi zaman süpersonik buluşamayacağız gibime geliyor bana :).

Ama sonuncusu da zevkliydi, yine pro tartışmalar ve fikir alışverişleri gerçekleşti. Geyikte vardı...Hoştu yani :).
Post Reply