Mecidiyeköyde Oyun oynayalım
-
yeminer
- Kullanıcı

Mecidiyeköyde Oyun oynayalım
Evet arkadaşlar, güzide şehrimiz ve de sitemizin en çok temsilcisinin bulunduğu İstanbul'da aktif oyun bulunmaması içimi burktu(varsa da önemli değil, sadece duygu sömürüsü amaçlı söylemiştim) ve de acaba bana en yakın mekanlardan birisi olan Mecidiyeköy de bir oyun oynayabilir miyiz diye düşündüm.
Dm ya da oyuncu olmam çok önemli değil, uzun bir süredir oyun oynayamadığım için hangi pozisyonda oynayacağım çok önemli değil. Böyle bir oyun ayarlayabilirsek sevinirim.
Ne düşünüyorsunuz yakın arkadaşlar, gelebilecek oyuncular ? Var mısınız ?
Dm ya da oyuncu olmam çok önemli değil, uzun bir süredir oyun oynayamadığım için hangi pozisyonda oynayacağım çok önemli değil. Böyle bir oyun ayarlayabilirsek sevinirim.
Ne düşünüyorsunuz yakın arkadaşlar, gelebilecek oyuncular ? Var mısınız ?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
John
- Kullanıcı

-
Yener
- Kullanıcı

-
yeminer
- Kullanıcı

Arkadaşlar, gelebilecek bişrkaç kişi belli olsuın... önümüzü biraz görebilelim de o konuları görüşmeye başlarız.
Ya da şimdi de hafiften başlayalım. Mesela kimler dm lik yapabilir ? Ne zamanlar oynanabilir ?? konusuna gelince ben haftasonu diyorum çünkü hafta içi benim zamanım olma şansızma zcık az. Ama tatil süresince haftaiçi de oynayabilirz tabi toplanabilirsek.
Ya da şimdi de hafiften başlayalım. Mesela kimler dm lik yapabilir ? Ne zamanlar oynanabilir ?? konusuna gelince ben haftasonu diyorum çünkü hafta içi benim zamanım olma şansızma zcık az. Ama tatil süresince haftaiçi de oynayabilirz tabi toplanabilirsek.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
dün mesaj atmıştım ama gitmiş
bu moral bozukluğuyla önceki mesajımda sorduğum 3534565 soruyu tekrar hatırlama zahmetine giremeyeceğim
ben de geliyorum
bu moral bozukluğuyla önceki mesajımda sorduğum 3534565 soruyu tekrar hatırlama zahmetine giremeyeceğim
ben de geliyorum
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
John
- Kullanıcı

ben oyuncu olurum..Dmliğim çok kötüdür valla yani
haftasonları olabilür bana malum memur adamız 
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
-
yeminer
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ben DM'liğe gönüllü olurum aslında ama pek DM'lik tcrübem yok. Sadece hevesliyim ve iyi bir DM olmaya çalışırım ama oyundan zevk alacağınızı garanti edemem. Ne diyorsunuz?
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
John
- Kullanıcı

evet evet tamamen katılıorum
oynat bencede, bi yerden başlamak lazım

Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain