Emeğinizi garanti altına almayı unutmayın! :)

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Emeğinizi garanti altına almayı unutmayın! :)

Post by trulias »

Arkadaşlar başıma gelen durumu kendi dalgınlığıma versemde hemen hepimizin başından bir kere geçmiştir. Sitede daha önce konusu geçmiş olsada ibret olsun diye bir daha konu olarak yazıyorum :D
Hepimiz hatırlarız o diablonu başından kalkamadığımız gün ve geceleri. Bende hatırlardım; taki o karanlık sabaha kadar :(
Bir sabah arkadaşımın benim notebook a ihtiyaçı varmış :wink: benim alete kendi aletinin klavyesini bağlamış ve ne gaflettirki numlock tuşuna basmış :evil: neyse saatler ilerliyor numlock tuşu yüzünden açılmıyan şifre benim sinir katsayımı 2n şeklinde arttırıyor...
en sononda delirmiş bir şekilde sabahın altısında format atma kararını alıyorum ,ama unuttuğum birşey var :cry: : bilgisayarın içinde bir ton bilgiden başka benim yüzlerce saatlik emeğimin karşılığı yeni hell e geçmiş necromencer ın adeta gözyaşlarıyla hatırlanmayı bekliyor :cry: . Bense klavye takmadan şifre giremediğin bilgisayara kinini kusmaya hazırlanan bir ejderha gibi bakıyorum :twisted: . Sonuç mu? O son enterla beraber gelen ve beynimden taşan açı haykırış :D : "truliaaaaaaaassssss" .... Ardından gelen ölüm sessizliği. Üstüne üstlük hiç hilesiz oluşturduğu karakterin tamamen yeniden kuşandırılmasıda yeni tamamlanmıştı :wink:
Neyse arkadaşlar , kıssadan hisse siz siz olun karakteri yedekliyip mümkünse elektro kilitli bir kasaya koyun :D sonradan benim gibi kaybedilmiş anıların ağırlığıyla eski günleri yad etmessiniz; ah ah o yokluklar içinde nasılda yenmiştik durieli... :D

Bu arada konuyla alakasız ama rammstein'ın sonne klibinde oynıyan kızın adını bilen varsa ve yazarsa müteşekkir kalırım :D
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Emeği garantiye alma konusunda başımdan yeni bir olay geçti.

Geçen gün RP'mi atmanın rahatlığıyla MSN'de takılıyorum ki Gorath acı haberi verdi. O gün yazılan her şey gitmiş.

Neyse dedim bi daha yazarız artık. Yazmaya başladım bitti yazı sonra bastım Gönder tuşuna.. IE hata verdi hata mesajı gönderilsin mi? Gönder ulan utansın Microsoft kendinden..

En son Word'de yazıp copy paste yaptım. En garanti yol. Hem imla hatalarını da düzeltiyor.

Bir de yuazarken " yerine Esc'ye basma olayı vardır ki.. Sağ tıklayır geri al dersen gelir ama iki kez basınca sonsuza dek gider.

Siz siz olun yazılarınızı Word'de yazın..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

gercekten öyle insan işini garantiye almalı yoksa bedelleri ağır oluyor :D
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Siteye rp atarken yardımcı olabilecek bir nokta:
firefox kullanın arkadaşlar :)

Gönderme işlemi başarısız olsa dahi geri tuşuna bastığınızda mesaj alanı dolu olarak karşınıza çıkar. yollamadan önceki durumu yani. İnternet Explorer çok kez yazdığım rpleri mahvetti. Firefox ise birçok kez kurtardı.

Tabi başka biyerde yazıp kopyalamak da iyi bir çözüm olabilir benim üşendiğim bir çözüm...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

bakın aklıma gelen başka bir olay: birkaç sene önce "savaş" adını verdiğimiz ve kendi tasarımımız olan bir masaüstü strateji oyunu oynuyorduk. oyunun problemi bütün araç ve binaların olduğu listenin (aşağı yukarı 30-35 parça yapı,silah vs. ) her seferinde yeniden yazılılıyor olmasıydı. zira her gün oyun kağıdını yanımızda taşımadığımız ve potansiyel boş dersleri önceden bilemediğimiz (her örencinin hayali :D ) için oyun kağıtları ya evde kalıyor yada çöpe gidiyordu. bir kağıt ve harita hazırlamakta neredeyse 25dk. aldığı içinbu güzelim oyunu rafa kaldırmıştık. Peekii , yerine nemi bulduk: "kronometreli şavaş" :D .
bu oyun aslında bizim oyunumuzdan daha eski ve onun atası denebilecek çok basit ve ders srasında bile( :twisted: ) oynanabilecek kadar pratik bir oyundu.bu özelliklerinden dolayı bizim canım oyunumuz bu eski modeline yenildi ve unutulup gitti... :cry:

bu arada Efla nın bahsettiği olay az önce başıma geldi. şanslıymışım :D
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Efla wrote:Siteye rp atarken yardımcı olabilecek bir nokta:
firefox kullanın arkadaşlar :)

Gönderme işlemi başarısız olsa dahi geri tuşuna bastığınızda mesaj alanı dolu olarak karşınıza çıkar. yollamadan önceki durumu yani. İnternet Explorer çok kez yazdığım rpleri mahvetti. Firefox ise birçok kez kurtardı.
..
ya firefox da riskli aslında. Eğer bağlantını kastıran birşey warsa; gönder dedikten sora Geçersiz Belge İstemi miydi bunun gibi bişi oluyo ve (Başlıksız) damgası yemiş bir pencereyle (ne html adresi ne geri tulu) baş başa kalıyorsunuz. Yani Firefox kullanın ama bağlantınızı temiz tutarken :D
çok acı çektim bu konu da çoookk...
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell