Arkadaşlar başıma gelen durumu kendi dalgınlığıma versemde hemen hepimizin başından bir kere geçmiştir. Sitede daha önce konusu geçmiş olsada ibret olsun diye bir daha konu olarak yazıyorum
Hepimiz hatırlarız o diablonu başından kalkamadığımız gün ve geceleri. Bende hatırlardım; taki o karanlık sabaha kadar
Bir sabah arkadaşımın benim notebook a ihtiyaçı varmış

benim alete kendi aletinin klavyesini bağlamış ve ne gaflettirki numlock tuşuna basmış

neyse saatler ilerliyor numlock tuşu yüzünden açılmıyan şifre benim sinir katsayımı 2n şeklinde arttırıyor...
en sononda delirmiş bir şekilde sabahın altısında format atma kararını alıyorum ,ama unuttuğum birşey var

: bilgisayarın içinde bir ton bilgiden başka benim yüzlerce saatlik emeğimin karşılığı yeni hell e geçmiş necromencer ın adeta gözyaşlarıyla hatırlanmayı bekliyor

. Bense klavye takmadan şifre giremediğin bilgisayara kinini kusmaya hazırlanan bir ejderha gibi bakıyorum

. Sonuç mu? O son enterla beraber gelen ve beynimden taşan açı haykırış

: "truliaaaaaaaassssss" .... Ardından gelen ölüm sessizliği. Üstüne üstlük hiç hilesiz oluşturduğu karakterin tamamen yeniden kuşandırılmasıda yeni tamamlanmıştı
Neyse arkadaşlar , kıssadan hisse siz siz olun karakteri yedekliyip mümkünse elektro kilitli bir kasaya koyun

sonradan benim gibi kaybedilmiş anıların ağırlığıyla eski günleri yad etmessiniz; ah ah o yokluklar içinde nasılda yenmiştik durieli...
Bu arada konuyla alakasız ama rammstein'ın sonne klibinde oynıyan kızın adını bilen varsa ve yazarsa müteşekkir kalırım