06/02/2006 Haggar at the inn

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Locked
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

06/02/2006 Haggar at the inn

Post by Dragonfire »

Haggard konseri vesilesi ile bir frpworld köşesi oluşabilirmi acaba yeni melekte diye düşünmekteydim. Bu maksat ile kimler geliyor bir sorayım dedim.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

muhtemelen gelecegim ve daha onceki konserlerimi ve kalp sorunumu düşünerekten sakince konseri izleyeceğim. Tahminen 4-5 kişilik bir grupla geleceğim, kısmet olursa görüşürüz içeride. Bir ihtimalde konsere ücretsiz girebilirim. oda güzel olur. elime düşerse bilet haber veririm mutlaka.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Ben maalesef Haggard'ı görmeye gelemeyeceğim(o kadar da istememe rağmen). Gelsek güzel şeyler yapmayı planlıyorduk ama neyse napalım.
Gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Darko
Dragonfire
Galadlirim

giden kişilerin şimdiki listesi.

Welcom to the Inn...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Update
Darko
Dragonfire
Galadlirim
Fingolfin +1

Up baya haggard hayranı vardı sitede en son hatırladığım hadi birazcık gösterin kendinizi.
Locked