Cinnet-i Toplum

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Cinnet-i Toplum

Post by uLtior »

Hergün değişik sorunlarla karşılaşıyoruz istanbulda olsun şurda burda olsun. Ve gerçekten benim canıma tak etmiş durumda. Bu ülkeden gitmek lazım hemde arkana bakmadan kaça kaça diyorum ama bu bir çözümmü evet kendim için çözüm ama diğerleri için; başta kardeşim, kardeşim sayabileceğim sizin kardeşleriniz, doğacak çocuklarımız için bizimde ortaya birşeyler koymamız gerekiyor.

Okadar saçma şey başımıza geliyorki anlatsak ayrı bir forum açmamız gerekli şikayetlerimiz için. Hergün tonla insan senin yüzüne gülümseyerek kazık atmaya kalkıyor.

"Yeter arkadaş yetti ama ya. Yaş 24 ama burama kadar geldi s. böyle umursamazlığı." diyesim geldi ve dedim. Yok atatürkçülük yok demokrasi cumhuriyet vs vs bir sürü kalıp tamam da sen insan olmadıktan sonra bunlar neye yarar bre cibiliyetsiz karaktersiz saygıdeğer canım vatanımın saygıdeğer mi dğmezmi tartışılacak insanları.

Peki sen ne yapıyorsun? diyeceksiniz.

Size şöyle bir teklifim var arkadaşlarım. Bir grup oluşturalım ve bir beleiyeye veya büyükşehir belediyesiyle irtibata geçip veya herhangi bir sosyal kurum olur. gönüllü sosyal görevli olalım. Elimizden gelen başka birşeyvarmı söyleyin? Para kazanamıyoruz be ciğerini sevdiğimin gözünü sevdiğimin arkadaşları.

Ayda kenara 500 milyon at de ki bu çok iyi bir rakam. 10 ay çalıştın de 5 milyar bilemedin 3 milyar sonra askere git para suyunu çeksin askerden geldiğinde elinde koskoca bir sıfırı al cebine sok.

Saygıdeğer Belediye Başkanı Kadir Tobaş. yaptığın icraatları anlatan 100milyarı aşan reklamları oraya buraya geçitlere meydanlara dikeceğine, İstiklal caddesini yapması için bilmem kaç milyon verip daha sonradan şikayet edeceğine adam gibi kalkınma için bir proje yapsana!!!

Hiçbir yerel yönetim yaptığı icraatları reklam ederek puan kazanamaz kardeşim. Ben bu işin içindeyim, birileri para kazansın diye yapılan trilyonlarca boşa giden para var. Ya bunlar kağıt ya billboard yada bok püsüre gidiyor. Yani bizim paramız? Siktir boktan kaldırımlar için kaldırım vergisi alıyorlar.

Sözlerime burada son verirken sevgili arkadaşlar. hepinizden teker teker özür dilerim ama cinnet geçirmek üzereyim bu sorunlardan.

Eğer yapacaksak biz yapıcaz *biz. sokakta orda burda kuyrukta banka sırasında teker teker peşkeş çekiyor sevdiğimin memleketi bizi.
Post Reply