bılmem diablo golge krallıgını okudunuzmu ama orda zayl'ın buyulerı vs..goren bır kurukafası var en guzel ekıpmanı herakde o bırde fil disi hanceri tabi
Aragorn'un daggerdan uzun shortsworddan kısa ve yamuk bi aleti vardı. Nedir o bilmiyomda kullanışlı bişeye benziyordu. Tabi bu benim fikrim
-Abi sen tuvalete gittiğinde biz ne yaptık biliyor musun? Hanı soyduk, sonra yaktık, içindekilere de işkence ettik... Ölenleri de namevt olarak kaldırdık... (DM yokken yapıyolar yalnız)
walla onları bilmem de en güzeli bence Witchking in Greatswordu ile Topuzu.Özellikle de topuz.Ama Eowiyn in o topuzu yedikten sonra sadece kalkanının kırılması değil aynı zamanda 10 metre havaya uçması gerekirdi.Bide ne o öle '' I am no man'' kitapta hiç öle bi geyik yoktu.
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Grond Witch King'in değil (ki Witch King'in normalde topuzu bile yoktur) Morgoth'un topuzunun adıdır. Yüzük Savaşları sırasındaki devasa koçbaşına da aynı isim verilmiştir.
Kral cesurdu ve öfkesiyle kudretli,
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
Belgaraht serisinde Brill isimli bir dagaşi 'nin(Suikastçı) kullandığı engerek dişi adlı chakram'a deli olmuştum.
Ayrıca tek geçerim Conan The Barbarian'ın atlantisin eski kralı Kull'un elinden aldığı o muhteşem Atlantisin kılıcı ve babasının kırılan kılıcı.
Tabi Anduril ve Glamdring te birer şahaser.Ha bide hatırlamadım adını ama miğfer dibinde elflerin komutanı olan o sarışın bi amca vardı aragornun kanka legolasın akraba ölmüştü garibim onun kılıcıda bi harikaydı ya sanki bi katana gibiydi
fingolfin wrote:Grond Witch King'in değil (ki Witch King'in normalde topuzu bile yoktur) Morgoth'un topuzunun adıdır. Yüzük Savaşları sırasındaki devasa koçbaşına da aynı isim verilmiştir.
Kitap'ı tam hatırlamasamda filmde eleman Eowyn ile kapışırken bir gürz kullanıyordu.Tabii bu da PJ'nin kolpalarından olabilir.(dediğim gibi kitapta ne yazıyor hatırlayamıyorum)
The dwarfs were warriors
of the mountains
in armor of steel and gold
adorned with the faces
of their ancestors