Hangi buyuculerin rpsını begenıyorsunuz?

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Post Reply
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Hangi buyuculerin rpsını begenıyorsunuz?

Post by Black_Rider »

Bildiginiz gibi diyarda role playler oluyor.Siz hangi buyuceler rpsını begenıyorsunuz?Herkes yorum yapabilir.O buyucunun hangı ozellıklerını begendıgınızı ve begenmedıgınızıde yazabilirsiniz.
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Meleran altında oynayan lord_ariakan'ın büyücü RPsini çok seviyorum. Tam Meleran'a göre bir büyücü ve o sisteme gerçektende çok uyuyor.

Arada bir (Hatta çok fazla) saçmalasada Mephistofeles'in büyücü Rpsini seviyorum. Ancak Rplerinde okumadan yazdığı yazılar bir gün onun sonu olacak.

Necross'un Rplerini seviyorum ve evet biliyorum aslında adı daha uzun ama şimdi aklıma gelmiyor. Ancak karakterinin adı Necross onu biliyorum. Çok yakından büyücü karakterini tanıdım ve kendiside biliyor karakteri nefretimi bile kazandı. Denedim iyi tarafa döndürmeyi dönmedi dönmeyecekte.

şimdi yakından takip ettiğim büyücüler bunlar. Bunların dışında yanımda savaşan yılmax var ama onun ne idüğü bişey olduğunu daha anlayamadığımdan bir şey yazamadım. Garibim daha o ne olduğunu bilmiyorki ben bir şey yazayım. Ama çok umutluyum valla.

Eldarinde bir zamanlar yapmış bişeyler, yine yapıyor bişeyler kendi başına, ileride de bişeyler yapacağını düşünüyorum. Sürekli olarak çok büyük işlerle uğraşıyor. Bir anlasam ne yaptığını o zaman beğeniyorum yada beğenmiyorum diyebileceğim. Tek bildiğim deli olduğu (oda sanırım aslında :lol: )

Efla zamanında çok karıştırmış ortamı ve çok iyi büyü yapıyormuş. Özellikle takip etmedim karşıma çıktığında dumur olmak istiyorum rolü karşısında.

Diyardaki diğer büyücüler ne yapmış hiç bilmiyorum onlar alınmasındalar. Herhalde onlada iyi RP yapıyordur. Büyücü dediğin iyi Rp yapar dimi. Ellerinin altında büyü denen Rpsi zevkli ve renkli bir araç var.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply