İstanbul Avcılar Oyun V 2.0 ;) (Yeniden doğuş)

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Logan ? İstanbul.. yoksa boğaz okyanuzunu çok mu sevdin :P İstanbulda kalmaya karar mı verdin :P

Gel abi istanbulda oyuncu bulunur sena radıktan sora :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Yok abi ben boğazın gölünü çok sevdim :D

Elimden çekeçekleri var oyuncularıın...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

şimdi.. tabii ki söz vermek için erken ama büyük ihtimalle benn de olacam oyunda.. (oyun aynı yerde olacak dimi 8O :roll: :oops: )... ve mümkünse Dm yeminerden başkası olsun... sıkıldım ben onun Dm liğinden yaw.. oyunculuğu çok daha zevkli oluyo.. logan istanbulda olacaksa logan olsun :).. yoksa yeminer olmayan herhangi biri Dm olabilir bence...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Ya gelecemde...
İla ben olcam diye bir şey sölemiyorum...
Zavkle oynarım ama... Oynatmasınıda severim...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

aabi cok mu sessiz klamısız ne hadi mesajları gorelim arkadaslar
yeni oyun olacak umarım ayrıca yeni player da getiricem kısmetse
evet yeni oyun ya vampire olacak sefa oynatacak, olurda bir aksilik olursa baska bir dm ayarladım dl oynatabilirim dedi...

hadi bakalım uzak kalmısınız iyice forumlardan girisin "viva la rp..."
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben buradayım ve sabırla bekliyorum. İlk buluşma ne zaman olabilir aşağı yukarı? Programımı ona göre ayarlayayım.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

abi belli degil henuz bisey arkadaslar mesaj atmıyorlar msn den konustugum kadar iste sen taciz etmeye devam et arkadasları. ben bişeyler ayarlamaya calısıyorum...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben taciz ederim, zaten bu konuda başarılıyım :lol:

"Viva la rp" nedir?

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

tam olarak bilmen gerekmez ya ne durursunuz artık rp yapalım anlamında birşey işte :)..

oyunu avcılarda mı oynıcas... bana uzak olur gerçi ama orda oynamyı çok isterdim :).... büyük ihtimalle katılacağım ben herhangi bir oyuna..
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Bakırköy olsa? Ya da Taksim, Mecidiyeköy, Maslak? Sonuncusu benim için ideal ama Bakırköy de yeter.

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

taksim veya mecidiyeköyde güzel bi oyun oynayabileceğimizi zannetmiyorum haftasonu sevmediğim tarz bir kalabalık oluyo oralar çünki... bakırköy belki avcılar olmaz derseniz illa ama orda da son üç dört oyunumuzu bir çay bahçesinde oynadığımızı düşünürseniz artık avcılara belki bi artı daha verirsiniz :).. olmazsa süleymaniyede de biryerler bulabiliris :D
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

arkadaslar benim arkadas senaryoyu hazırlamıs bekliyor dragon lance alemlerinde. isaretle gelecek oynatacak. yer ona problem ama rica ettim rp icin avcılara bile gelirim dedi frontside air gibi o da uzakta .simdi soyle yapalım frontside sen bakırgoy yada baska bi yerde oynanabilecek guzel bir yer bul biz oraya gelelim. kriterleri biliyorsun cok kazık olmasın biraz da atmosfer olsun yeter sanırım. yok yer problemi var derseniz gizli bahce bizi bekliyor frp setiyle beraber. yani yeminer bilir mi bilmem ama abi adamlar sırf bizim icin set almıslar gidelim oynayalım diye yani. boylece avcılarda ki artı sayısı 2 ye cıkıyor... tez cevap yazıla cunku beklemekten gına geldi...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Hilmi'nin de bildiği gibi WoD tayfasıyla gittiğimiz Simit Evi var ama ben atmosfer konusunda tecrübeli olmadığım için (yatakhane, ev) yorum yapamayacağım, Hilmi söylesin. Tabii adamlar bizim için set almışsa +5 falan vermek gerek adamlara helal olsun yani. Ama o zaman oyunlara geç gelebilme problemim çıkabilir, önceden söyleyeim. Olabildiğince de tez yazdım.

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

simitevinde oyun oynamak kesinlikle tercihim değildir :)... avcılardaki mekana gelince bizim için set almış olmaları büyük bir artı.. bir de mekanın kenndi artısı olunca :).. ben orayı tek geçerim... benim için de zor olacak ulaşım ama bakırköyde kendi imkanlarımızla biryer bulaamıştık zaten... avcılarda da kaç ay oynadık ve hiçbir problemimiz olmadı.. masamızı rezerve bile ettiler yeri geldiğinde... dm de rp için heryere geleceğine göre bir frontside için zorluğumuz kalıyo... eğer frontside biraz çile çekerim diyosa bence avcılar güzeldir... oyuna geç kalma konusuna gelinnce biraz titiz olmaya çalışırız herhalde :)...:wink:
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

scythe wrote:eğer frontside biraz çile çekerim diyosa bence avcılar güzeldir... oyuna geç kalma konusuna gelinnce biraz titiz olmaya çalışırız herhalde :)...:wink:
Ã?ile desen çekerim, inan üzülmee, dert desen çekeriim.. Ehem, evet çekerim ben o çileleri. Tamamdır, ben de izin verdiğime göre Avcılar'da olabilir. : P Geç kalma konusuna gelirsek, saatleri biraz geç yaparsak sorun kalmaz.

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.