Evet arkadaşlar bu sene 7. si düzenleniyor Başkent Convention ın. Başkent Ã?niversitesi Frp kulübü organizatörleri bu sene farklı güzelliklerle karşımıza çıkacak görünen itibariyle.
şimdi diyorumki, birkaç masa da biz kapatsak convention da, Ankara tayfası tam takım orada olsa, bizlerde o taraflara uğrasak, Ankaralılar bizlere güzel güzel oyunlar oynatsa nasıl olur, ne dersiniz? Madem adımız katılımcılarda geçiyor, hoş bir katılım gerçekleştirelim derim ben...
Tarihler 25 26 şubat diyor. Ona göre ne diyorsunuz?...
Last edited by Eldarin_ on Wed Mar 01, 2006 11:14 am, edited 1 time in total.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Buluşma da olabilmem oldukça zor. Başkent çok uzakta kalıyor yuada gözümde çok büyütüyorum. Ama yinede tam bir adres alabilirsem uğramak isterim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
şimdi tam olarak kimler gelecek. Bi kadro çıkartalım mı?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
bende gelirim... gelenler olursaaaa ... ... ya bide böle şeyleri 2 hafta önceden sölemeyin yaaa
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Başvuru ve kayıt denmiş. Birde baktım biletler için diye bir ibare gördüm. Oraya gitmeden önce böyle bir başvuru yapmamız mı gerekecek? Yoksa FRPWORLDden birileri gelecek diye zaten biliyorlarmı?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Yapacağınız şey orada belirtilen iki cafeden birisine gidip mektup almak. o mektubun içinden çıkacak kod numarasıyla internetten oyunlara kayıt yaptırmak.
Oyunlarda birarada olamasak bile en azından oyun sonraları falan birlikte olabiliriz.
Benim demek istediğim oyunlara katılmak istemeyenlerde buralara başvurmak zorununda mı yoksa sadece gidip "Ben Başkentcon'a geldim." diyerek içeri girebilecek mi? Bazı üniversitelerin kampüslerine giriş yasak biliyorsunuz.
Eskisi ka
valahi ben o zamanlar... Birinci gün ehliyet kursunda...
2. günde... mangal... hamam sefası yapacam size iyi eylenceler..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Convention beklenenden az bir katılım ile başladı ve bitti. Yine de kaliteli oyunlar ve oyuncular vardı. Başkent liler ellerinden geleni yaptılar bence. Oldukça da iyi karşılandı herkes.
Ve ben derim ki, Ankara tayfasına buluşmalar konusunda hala şans tanınabilir .