KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

paranoyak şizofreni kendini bilmez karakterim için knowledge check istiyorum ayrıca ismimi hatırlamıyorum.
+ bir yerde firble kendisine firble demiş o rivro oalcaktı onada dikkat edelim firble huzur içinde yatsın ^^.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Mael abi sen de aşırı abartıyormuşsun gibi geliyor bana...

Novlıç testi sen kendine yap... At zarı istersen evde.. Ters bir şey olursa Eldarin düzeltsin. Burada Eldarin hepimizi deneyimliniz diye övdü. Hiçbirimizin Powerplay yapacağını sanmıyorum. Önemli olan güzel bir hikayenin ortaya çıkması önümüze gelen her şeyi kesmemiz değil sonuçta.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

işte sorunda orda başlıyor ranklerimi bilmiyorum ^^
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Yav ayıptır sorması nu Mael'in kaç kişiliği var? :)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kendime nerde Firble dediğimi gördüm.. Bir diyalog içinde dememişim galiba..

Rank ne abi diyecem ama muhtemelen anlamam onu geçelim. Eğer abi o kadar sorun olacaksa en kötü ihtimali düşünerek oyna.. Mesela karakterin hiçbir şey hatırlamasın şaşkın şaşkın dursun orada...

Gerçi hepsi sanırım en azından isimsiz oğlanı birbirlerinden habersizce de olsa görmüşlerdi.

Vallahi ben de bir ara şizofren karakter oynatmayı düşünmüştüm. Gerçi benimkinin sadece iki karakteri vardı. Birbirlerini de biliyor. Aniden uyanınca neden olaylar arasında kopukluk olduğunu da anlıyorlardı.

Ama karakteri bir oyuna sokamadım. şimdi senin karakterini oynatmadaki zorluğunu görünce iyi ki sokmamışım diyorum oynatmam abi şizofren karakter falan.

Neyse abi inşallah bu checklerle en az zamanı kaybederek oynama yolunu bulursun bir şekilde.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Ranklerini bilmiyosun? Eski karakter kağıdını yolluyorum mail adresine, 2 lvl ekleyip gerekli düzeltmelerle bana yolla abi.

Büyücü karakterin ismi Khelben Arunsun. İsminin bu olduğunu hatırlıyorsun. Bulunduğun ortamın pozitif enerji düzlemi olduğunu biliyorsun, fakat tam olarak neresi, ne gibi morfik özelliklere sahip bundan emin değilsin. Adaptasyon rünlerinin sağladığı avantajlarda, senin düzlemin karakteristiğini çözmeni zorluyor.

Bu arada karıştırmayalım arkadaşlar, ben henüz Dragonfire ın karakterinin şizofreniye tutulduğunu hiç görmedim. Psikolojide Ã?ift kişilik diye bir tabir vardır, ki Dragonfire ınki bununla da çelişiyor çünkü üç kişi tek vücutta. Baskın çıkan kontrolü ele geçiriyor.
Alında grup bazında baktığımızda karakter belli avantajlar sahip ama karakter gruptan ayrılırda tek başına kalırsa o zaman çok fena şeyler gelebilir başına, bırak karar vermeyi, ne olduğunu nerede olduğunu bile bilmiyor çünkü : ).
Last edited by Eldarin_ on Mon Mar 06, 2006 4:37 am, edited 1 time in total.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Aslında başlarda sadece bir bedende bir benlikti ama sonrasında karanlık altının dizginlenemez vahşetinden göç etti. Bu arada boşda gelmedi ama peşinden tabiki başkalarıda gelecekti. Ama yazıkki arada boşluklar-kopmalar-belirsizlikler var. İşin özü çok şahsiyetliyim gerçekten çok^^.
Rank'ten kastım karakterimin skill ve stadları idi. Ama şu an için birşey yapmaması daha iyi zaten karakterimin. Ne yapacağını kestirmek zor. Hobbit gibi ortama atlayıp herşeyi anlatabilir aslında birşey bilmediği herşeyi. Yada çok şey biliyor ama anlayamıyor sadece. Yada... PARANOYAK işte =)

Firble senin bahsettiğin çift kişilik olayı fight cluba benzemiş baya. O da ilginç ama bu karakterlerin bir birlerini gerçekten tanıma ihtimalleri yok.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Valla gruba zarar bu adam, ne diyeyim başka :D.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Benim karakterim daha farklıydı. Fight Clubdaki gibi birbirlerini görmüyorlardı.

Başı biraz klasik mutlu bir yaşamları olan bir Hobbit ailesinin işlettiği hana bir gün Mielliki rahipleri gelir.

Rahipleri hedef almak isteyen Cyric tapınağı şovalyeleri hana saldırır. Baba ve anne hobbit ve rahiplerin çoğu ölür. Kaçan rahip ailenin çocuklarından birini de kurtarır.

Diğer çocuksa Cyric rahipleri ile kaçırılır.

Ã?ocuk işkencelerden geçirilir. Yavaş yavaş eski kimliği bilincinin derinlerine gömülmeye başlar. Bir gün kendisine işkence yapan adamı yaralayınca onu başrahibin önüne getirirler. Başrahibin emri ile çocuk Cyric Anti Paladini olarak yetiştirilir. Hobbit Antipaladin.. Ama bunun da ötesinde öbür çocuk da hayvanlarla mütiş dostluğu ve ailesinin ölümünden kaynaklanan dövüşe merak sayesinde bir korucu olmuştur.

Bir gün korucu hobbit bir grup rahibi güvenle ormandan geçmesine yardım etmektedir.

Anti paladin hobbit ise tuzak kuran grubun başıdır. Ancak kardeşi tam tuzağa düşecekken gömülü kalan kimlik öne çıkar. İLk başta ne olduğunu anlamasa da tehlikede görünen kardeşini uyarır.

Uyarının yardımı ile Mielliki grubu öbür grubu yok eder. Korucu kardeş kardeşini de tapınağa götürür. Orada onun Cyric paladini olduğu anlaşılsa da Miellikki bunun öbür kişiliğe ait olan bir günah olduğunu görür. ( burada epey ayrıntı vardı. ) Ve onu Mielliki rahibi yapar.

Böylece iki kişiliği olan bir hobbitimiz olur. İki kişiliğinin de uyanacağı belli zamanlar olduğundan entrika ile yapılması dışında birbirlerinin tanrılarına karşı hareket edemezler çünkü Miellikiye zarar görünce biri Cyric e zarar verince öbürü kontrolü kaybedeceğini bilir.

Tabii olaylar ilerledikçe de birbirlerini tanır ve hiç görmeseler de nefret ederler. Ancak nefret etseler de çaresizce aynı bedeni paylaşmaktadırlar.

Burada duruyoruz. Ã?ünkü karakter hiç RP ye katılmadığından bu kadar olabildi.
HARBE GİDEN
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Ozan bir ara Kami'ye gel de bak böyle böyle bir rahatsızlığım var kafadan kontağım, seri tokat atar kendine getiririm seni kalmaz rahatsızlık :P
Kral cesurdu ve öfkesiyle kudretli,
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

duydunuz işte khelbenim ben mystranın seçilmişiyim larelim nerede???
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Kızıl sakallı yakışıklı (cha 19 ş yanlış olmasın :P ) hemşireniz her türlü sorununuza yardım etmeye hazırdır beyler tokat felan bunlar çok ilkel yöntemler tavsiye etmiyoruz :lol:

ayrıca aklıma gelmişken "yerli" kelime yerine Yalanlar Prensinde de kullanılan "yerleşik" kelimesi sanki bir nebze daha iyi oturuyor gibi?

(bu arada bir kaç gündür hastaydım bırakın nete girmeyi telefonla msg atacak halim ve kafam bile yoktu kusura bakmayın)
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Aman diyeyim geçmiş olsun. Dikkat et kendine. :)
RP dışı Not: Eldarin birkaç büyülü eşya koycam demişti. Sayı söylememişti. Ben yuvarlayıp üç dedim. Sayı değişebilir. Küredeki büyünün ne olduğunu da Eldarin e bırakıyorum.
Bu ne ya? :cry: Sen beni donuma kadar soyup sonra alay eder gibi bir paçavra ver giymem için, Allah'ın küçücük buçukluğuna magical item doldur. :cry: Temyize başvurmazsam.. :cry: :-P :mrgreen: :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Her halde Eldarin levelimi dengelemek için verdi. Grubun diğer üyeleri her halde şu anda onikinin üstündedir. Ben 7 yim.. Tabii bu benim tercihimdi. Ã?ünkü 5. level karakter yaratmak daha kolaydı. Ama her halde bi denge oluşturulmak istendi.

Hem daha aleti nasıl kullandığımı bile bilmiyorum. Açıkçası basitçe çevikliği arttıran ya da uçmamı sağlayan bir şey olsa daha rahat ederdim. Ama daha kötüsü de olabilirdi tabii. Mesela ateş topu atan bir küre olsa halim ne olurdu bilmiyorum.

Hadi bakalım neler olacak? Rivro şu kafesi kaldırmaya çalışıyor. Ama kafes kalkınca inşallah şu düzlem yerlileri ( Amerikan Yerlileri gibi oldu) bize saldırmazlar. Süvari birliğimiz de yok : )
HARBE GİDEN
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

O fireball atacaktı, o kafamda patlayacaktı, ben de seni lanetlemeden bırakacaktım. Ã?yle mi? :-P :mrgreen:

Power demands sacrifice.
Locked