Saw III geliyor...

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Saw III geliyor...

Post by Gorath »

Oldukça yaratıcı yoketme yöntemleriyle donanmış ilk iki filmin hayranlarını çok heyecanladıracak haberi yapımcı firmalar LionsGate ve Twisted Pictures müjdeledi. 27 Ekim 2006'da gösterime sunulması beklenen filmin ilk iki filme göre neler getireceği konusunda akla gelen sorular yine yapımcılar tarafından üç kelimeyle cevaplanıyor: Daha fazla kan !

Saw III, yine birbirinden zeki düzeneklerle donanmış -çöz ya da öl- mantığına dayalı bulmacalar içerecek ve seyirciyi diken üstünde tutmayı başaracak gibi görünüyor.
İllaki kabak tadı vericekler :D Ama bu bal kabağı :D Yemede yanında yat :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

İlk iki filmin hayranı olarak üçüncüyü merakla bekliyorum. LGF'ye güvendiğim için film kabak tadı vermesin diye değişik bir kurguyla karşımıza çıkacaklarını düşünüyorum. Daha fazla kan, ha? :twisted:

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ben de ilk 2 filmi çok sevenlerden biri olarak, bu kadar kaliteli kurgulardan sonra şöhretlerini tehlikeye atmazlar diye düşünüyorum (düşünmek istiyorum daha doğrusu.)
bence de yeni birşeyler denerler bu filmde de, umarım bozmazlar deyip heyecanla beklemekten başka yapcak birşey de yok hani...

beklenti ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Post Reply