Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama bu eski bir fıkradır ve Atatürk`e ait değildir.
Maalesef Türkiye`de nasıl ki din istismarı yapılıyorsa aynı şekilde Atatürk`ü putlaştırmaya çalışan ve dünyadaki tüm güzel şeyleri O`na bağlayıp istismar etmeye çalışan gruplar var.
Dediğim gibi, hoş bir fıkra ancak Mustafa Kemal`e ait değil, daha önce pek çok kereler farklı kaynaklarda, farklı kişilere ithaf edilerek yazıldığını görmüştüm. (hoş, o halde "bu atatürkündür başkaları çalmış" diyenler olabilir, ancak herhangi birinin atatürkün konuşmalarını değiştirip fıkra kitaplarına koyabilecek kadar cesur olduğunu düşünmüyorum !)...
Açıkçası tam da bu zamana ait olduğumu düşünüyorum. Becerebilecek miyim bilmiyorum ama yapmam gerekenler bu zamana ait şeyler....
Tanışmak değil de daha iyi tanımak isteyeceğim geçmişte yaşamış ve bugün yaşayan birçok insan var.. Bir kısmı ünlü de değil...
Ama bir zamanlar bu topraklarda yapıldığı gibi elimdekilerle en iyisini yapmaya çalışmak gerektiğini düşünüyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>