format yardım
-
Strahd
- Kullanıcı

format yardım
arkadaşlar harddiskime format atamıyorum her denememde harddisk format için uygun değil gibisinden bişeyler yazıyo bunun üstesinden nasıl gelirim?
-
legacy_user_4
töbe töbe! böyle bir hatayı ilk defa duyuyorum. Bilgisayarı sistem diski ile açıp sonra dos'tan mı format atmayı denedin yoksa windows'tan falan mı yapmaya uğraştın. Sistem diski ile açıp yapmayı denemediysen bir dene derim. İşletim sistemin XP ise bu tip bir sorunla karşılaşma ihtimalin daha olası gibi geliyor bana ama neyse. Sen cevap verince başka olasılıkları düşünmeye başlarız berabercene.
Format elbet bir yoldan atılır canını sıkma. Yalnız bunalıp da bios'tan format atayım deme benden söylemesi. Bilgisayarına yazık edersin.
Format elbet bir yoldan atılır canını sıkma. Yalnız bunalıp da bios'tan format atayım deme benden söylemesi. Bilgisayarına yazık edersin.
-
Strahd
- Kullanıcı

ben sorunun ne olduğunu anladım bilgisayarıma xp yüklerken bi şekilde şu fat32 olayını kaldırmışım heralde sonra fdisk den düzeltmeye çalıştım bu seferde başka anlamadığım gariplikler çıkardı karşıma bilgisayar sonunda gittim verdim tamirciye şimdi paşa paşa kullanıyorum bu arada malovan yardımın için saol
-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
Bu problem uzun zamandır XP kullananları sinir ediyor açıkçası.
XP yüklerken HD'yi Fat32 mi yoksa NTFS clusterlarıyla mı formatlanmasını istersiniz diye bir seçenek avr ve eğer NTFS'e çevirirseniz hard disk'i bir daha normal dos sistemi ile çalışma olanağınız olmuyor haliyle formatlayamıyorsunuz. Tel şansınız XP setup'tan formatlamk ki bu da ince ayar yapmanızı engelliyor.
Saygılar...
XP yüklerken HD'yi Fat32 mi yoksa NTFS clusterlarıyla mı formatlanmasını istersiniz diye bir seçenek avr ve eğer NTFS'e çevirirseniz hard disk'i bir daha normal dos sistemi ile çalışma olanağınız olmuyor haliyle formatlayamıyorsunuz. Tel şansınız XP setup'tan formatlamk ki bu da ince ayar yapmanızı engelliyor.
Saygılar...
-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
-
Quel-Shin
- Kullanıcı

-
Kaelthas
- Kullanıcı

-
Quel-Shin