Hadi yeni silahlar yaratalım!

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Post Reply
Thorodin
Kullanıcı
Kullanıcı

Hadi yeni silahlar yaratalım!

Post by Thorodin »

Evet arkadaşlar biraz ilginç bir fikir ama ben bazen kendimi mucit bir demirci gibi görüyorum arada böyle fikirlerim oluyor birkaç silah yazayım buraya sizlerde uydurduğunuz silah varsa yazın. Denge falan düşünmek yok! Bırakalım biz tasarlayalım diyarın üstatları dengeli olanları bulsun arasından.

işte benim silahlarım:

1) Manflayer: Manflayer is a great weapon that resembles a cross between an axe and a sword. Best tool for mass murder.

Martial weapon
DMG: 2d6 CRITCAL: x3 SIZE: large WEIGHT: 10lb

2) Phalanx: Pahalanx is a sword that is designed for both mounted and unmounted combat. It has two hilts that crosses with a 90 degree angle which allows the wielder to use it efficiently on both fighting methods. Its curved mouth is razor sharp and can score deadly blows.

Exotic weapon
DMG: 1d8 CRITCAL: 18-20 x2 SIZE: medium WEIGHT: 5lb

When cahrging Phalanx counts as a lance.

3)Circlaxe: Circlaxe is an axe designed for efficient throws. It can be used both as a melee and ranged weapon. Its edge is designed as a complete circle with holes to lover its weight, which grants it a good manuevurability while throving.

Exotic weapon
DMG: 1d6 CRITCAL: x3 SIZE: medium WEIGHT: 2lb RANGE: 20 ft

(silahları ingilizce açıkladım kusura bakmayın bizim elimizdeki kitaplar hep ingilizceydi alışkanlık olmuş Türkçe yazamıyorum Frp ile ilgili bir şeyler yazarkan :( )
Bir millet dara düştümü fahişeler bile azize kesilir!
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Yaylı kalkan: Uzun tarafı dikine gelecek oval bir kalkan görünümünde olacak. Kalkanın sağ kenarında ortadan tutturulmuş bir yay var. Alt kısmında da bir sadak takılı. Arbede bir dövüşteyken kılıcınızı kaldırıp hemen yayı kullanabilirsiniz. Tabii bir kalkana bağlıyken bir yayı kullanmak oldukça zor olacaktır. Bu yüzden saldırıya -3 alırsınız. Ayrıca kullanımın kolay olması için oklar daha kısadır. Silah çekme ek hareket.

-3 Kudretli Kısayay (+2 hasar)
Hasar: 1d4
Kritik: x3
Boyut: Orta
Zırh bonusu: +2 (yay kullanılmazken)
Ağırlık: -bilmiyorum-
Menzil: -kudretli kısayay menzili-
Fiyat: -siz belirleyin :D-

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Thorodin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thorodin »

güzel silah! (yahu fiyat belirlemeyi unutmuşum benimkilere :D)
Bir millet dara düştümü fahişeler bile azize kesilir!
Post Reply