METUCON Tiyatrosu
METUCON Tiyatrosu
Metuconda gittiğimiz tiyatro hakkında Esen ve Yeminerden değerlendirme bekliyorum. Ben evsahibi sayılırım sonuçta... Çok beklenen tarzda değildi ama ben açıkçası oyunu değişik buldum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Re: METUCON Tiyatrosu
Firble oyunun ismini oyuncuları oyunun konusunu yazsan hepimiz bilgisahibi olsak değil mi ama...
Oyunun ismini bulamadım. Sanırım daha önce Nazım Hikmet in bir oyunu varmış.. Değişim Atölyesi isminde bir grubun oynattığı bir oyundu. Tek oyunculuydu... Bir katilin hapishanede yazdığı günlükten esinlenilmişti.
Yeminer in adamın katili oynatışını beğenmediğini de ekleyeyim. Bence fena değildi. Ama çok fazla hareket olmadığı için eğlenmek isteyenlere tavsiye edeceğim bir oyun değil.
Yeminer in adamın katili oynatışını beğenmediğini de ekleyeyim. Bence fena değildi. Ama çok fazla hareket olmadığı için eğlenmek isteyenlere tavsiye edeceğim bir oyun değil.
HARBE GİDEN