Çalgı parşomen sahne açılırken aslında eldarinin başını etini yediğim vakitler olarak frpworld kültür sanat forumu diye konuşmuştuk.İyi kötü sanat kısmının yürüdüğü aşikar ama kültür kısmı üzerine biraz daha düşmek istiyorum.BU bölümün tutması benim için çok iyi olacak.
Neyse sadede gelip bu bölüme atılacak mesajlar ın niteliği hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.Entellektüel kültür içerisinde hikayeler önemlidir....İnsanın davranışlarına yönelik olaylar hikayeler yada herkese gereksiz görülen küçük bilgiler mesela temmuz ayının(july) eski romanda julius sezar ın zaferi onuruna verildiiği gibi (CNBC-e de rome izleyenler dudak kıvırıcaklar biliyorum..)YAda eski yunanda ateşi çalan prometheus un hikayesi.Kanatlanıp uçan ikarusun hikayesi.Ã?rnekler çoğaltılabilir..Mesela karısı bir matematikçiyle aldattığı için nobel matemetik ödüllerinin verilmemesi gibi.....
FOrumun bu bölümünün aslında bir anlamda akşi sözlük gibi işlemesini amaçladığımı belirtmek istiyorum.
Mesajlarınız bekliyorum.....
EKşi frpworld......
Shevarash'a katılmak durumundayım. Yani böyle bir benzerlik forumun niteliğinden bir çürümeye yol açacaktır bence. Uzak durulması gerekli...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Arkadaşlar haklısınız şunu eklemek istiyorum burda amaç ekşi sözlüğün benzeri bir olay değil ekşi frpworld ismi bizim idealist bakış açımızla yapılmış bir olay tabi bir de başlığın popüler olması amacıyla konulmuştur değiştirilebilir.Zaten burda amaç aklınıza gelen her şeyi yazmaktan sonra ilginç şeyleri yazmak bla bla bla bla bla.... ama tutmamasından korkuyorum.Sverash usta ve gorath usta siz bir şeyler yazın buraya ben bu bölümün moderatörü olarak ekşi sözlük konseptine dönüşmesini elimden geldiği kadar engelleyeceğime söz veriyorum...AYrıca siz bir şeyler yazdınız mı gerisi gelir....HAdi bir el atıverin .... 
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Mefisto'nun ekşi sözlük'le kastettiği, bazılarımız tarafından (başta ben
) gereksiz görülen konularla ilgili bir başlık olması. Tabii ki bu tür konulardan bahsederken FRPWorld'deki düzeyimizi korumaya gayret edeceğiz. Ben varım. (Aklıma yazacak bir şey gelir gelmez.)
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Re: EKşi frpworld......
Aklınıza kültür-sanatla ilgili gelen küçük ayrıntıları, öğrendiğinizde sizi şaşırtan ve FRPWorld tayfası ile de paylaşmak istediğiniz bilgileri buraya yazabilirsiniz. Moderatör arkadaşımız da gayet güzel örnekler vermiş:
mefistofeles wrote:...mesela temmuz ayının(july) eski romanda julius sezar ın zaferi onuruna verildiiği gibi (CNBC-e de rome izleyenler dudak kıvırıcaklar biliyorum..)YAda eski yunanda ateşi çalan prometheus un hikayesi.Kanatlanıp uçan ikarusun hikayesi.Ã?rnekler çoğaltılabilir..Mesela karısı bir matematikçiyle aldattığı için nobel matemetik ödüllerinin verilmemesi gibi.....
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..