Kuşadasında frpworld türkiye takımı toplantÄÂ
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Kuşadasında frpworld türkiye takımı toplantÄÂ
Arkadaşlar kuşadasında dilek hotel ve dilek Apart otellerinin operasyon müdürlüğünü aldım.Bu aralar oteldeyim.Haziranın başında bir frpworld toplantısı düzenleyelim diyorum.Bİraz reklam yapıp bilgi vericem
Dilek Hotel, Kuşadası merkezinde ve ünlü eğlence merkezi-Barlar Sokağına 100 metre mesafede Askerlik Subesi karşısında sessiz ve sakin bir konum üzerindedir.
DİLEK HOTEL'İN ÖZELLİKLERİ
• Tüm yil boyunca hizmetinizde
• 52 Oda ve 115 Yatak
• B.B ve H.B Açik Büfe Servisi
• Açýk Yüzme Havuzu -.Jimnastik Salonu
• Lobi Bar ve TV Kösesi
• Her bir odasında Split Klima-A.C. + Televizyon, Saç Kurutma Makinası, Minibar
• Tüm odalar ve koridorlar Halı ile kaplıdır
• Havuz Bar ve Fast-Food
• Doktor ve Saglık Hizmetleri ve Masaj
• Disco - Oriental Sov - Animasyonlar
• Yelken - Dalıs ve Su Sporlari ve Masa Tenisi
• At binme dersleri verilir (Horse Safari)
• Tekne ile balık avlama kursları-dersi verilir
• Restoran - Asansör
• Otopark - Ã?amasirhane Servisi
• Ã?evre Tarihi ve Kültür Gezileri - Denizde Yat
Turları - Piknik - Safari Gezilerinin Organizasyonu
• Yaz ve Kış Sıcak Su - Termal Kapalı Havuza Girme Imkanının Organizasyonu
• Konuklarımızın Havaalanı Transferleri ( Izmir- Bodrum ) yapılmaktadır.
Bunları yazıp abartıp reklam yazdığımı düşünebilirsiniz neyse.Yirmi kişinin toplanması kaydı ile kiş başı kahvaltı dahil günlük yirmi beş milyon diyorum.
Otel kuşadasında barla sokağını arka sokağında merkezde olup havuzbaşı parti de benden size hediye.Katılacaklar buraya yazsın ona göre bakalım.İki gün planlıyoruz ama gün sayısı artarsa fiyatı da düşürebilirim.Ayrıca yeterli talep olursa uygun fiyat bir yat gezisi de olabilir.
İncelemek isteyenlere www.dilekhotel.com
Odalarımız minibar televizyon klima sıcak su vestiyer tuvalet banyoludur.İsteyen havuzumuz da tabiki emrinize amadedir.
Not:Bu fiyatlar fazla değil aksine yapabileceğim en son fiyat bu şartlarda ama yirmi kişiyi tamamlamamız lazım.Arkdaşlar reklam amacımın olmadığını hatırlatıp reklam diye eleştiride bulunulmamasını rica ediyorum.Üzerime çok gelirse iptal ederim ben sadece hep beraber toplanalım bu fırsattan yararlanalım diye sölüyorum.İyi niyetiniz için teşekkürler..
Dilek Hotel, Kuşadası merkezinde ve ünlü eğlence merkezi-Barlar Sokağına 100 metre mesafede Askerlik Subesi karşısında sessiz ve sakin bir konum üzerindedir.
DİLEK HOTEL'İN ÖZELLİKLERİ
• Tüm yil boyunca hizmetinizde
• 52 Oda ve 115 Yatak
• B.B ve H.B Açik Büfe Servisi
• Açýk Yüzme Havuzu -.Jimnastik Salonu
• Lobi Bar ve TV Kösesi
• Her bir odasında Split Klima-A.C. + Televizyon, Saç Kurutma Makinası, Minibar
• Tüm odalar ve koridorlar Halı ile kaplıdır
• Havuz Bar ve Fast-Food
• Doktor ve Saglık Hizmetleri ve Masaj
• Disco - Oriental Sov - Animasyonlar
• Yelken - Dalıs ve Su Sporlari ve Masa Tenisi
• At binme dersleri verilir (Horse Safari)
• Tekne ile balık avlama kursları-dersi verilir
• Restoran - Asansör
• Otopark - Ã?amasirhane Servisi
• Ã?evre Tarihi ve Kültür Gezileri - Denizde Yat
Turları - Piknik - Safari Gezilerinin Organizasyonu
• Yaz ve Kış Sıcak Su - Termal Kapalı Havuza Girme Imkanının Organizasyonu
• Konuklarımızın Havaalanı Transferleri ( Izmir- Bodrum ) yapılmaktadır.
Bunları yazıp abartıp reklam yazdığımı düşünebilirsiniz neyse.Yirmi kişinin toplanması kaydı ile kiş başı kahvaltı dahil günlük yirmi beş milyon diyorum.
Otel kuşadasında barla sokağını arka sokağında merkezde olup havuzbaşı parti de benden size hediye.Katılacaklar buraya yazsın ona göre bakalım.İki gün planlıyoruz ama gün sayısı artarsa fiyatı da düşürebilirim.Ayrıca yeterli talep olursa uygun fiyat bir yat gezisi de olabilir.
İncelemek isteyenlere www.dilekhotel.com
Odalarımız minibar televizyon klima sıcak su vestiyer tuvalet banyoludur.İsteyen havuzumuz da tabiki emrinize amadedir.
Not:Bu fiyatlar fazla değil aksine yapabileceğim en son fiyat bu şartlarda ama yirmi kişiyi tamamlamamız lazım.Arkdaşlar reklam amacımın olmadığını hatırlatıp reklam diye eleştiride bulunulmamasını rica ediyorum.Üzerime çok gelirse iptal ederim ben sadece hep beraber toplanalım bu fırsattan yararlanalım diye sölüyorum.İyi niyetiniz için teşekkürler..
Çokta uçuk bir fiyat değil aslında.. şöyle burda bile günde gezmeye çıktığımızda en az o kadar para harcıyoruz orada da harcamaz otele veririz valla şöle 1 hafta olsa süper frp çeviririz ve tatil yaparız.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Ehehe, kesinlikle geliyorum. Birilerini havuza dökecemde
Yanımda 6-7 kişi getiririm herhalde. Ağustos gibi orda oluruz
Ben 3-4 gün gibi düşünüyorum (Malum, öğrencilik..)
Gerçektende güzel olacak, herkezi havuza dökmek üzere bekleriz
Yanımda 6-7 kişi getiririm herhalde. Ağustos gibi orda oluruz
Ben 3-4 gün gibi düşünüyorum (Malum, öğrencilik..)
Gerçektende güzel olacak, herkezi havuza dökmek üzere bekleriz
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
mefistofeles
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
mefistofeles
- Kullanıcı

-
Lord Necros
- Başbüyücü
Eh, benim haziran boyunca düğün hazırlıklarıyla ve ev yerleştirmeyle uğraşmam lazım.
Hem düğün de haziranın sonlarına doğru.. Becerebilir miyim bilmiyorum kısacası. 
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Becerirsin becerirsin bu arada eğer 50 kişilik bir grup olursak açık büfe kahvaltı yanında akşam yemeği de verebilirim buda benden kıyak getirebildiğiniz kadar adam getirin açık büfeden hepiniz karnınızı beleş doyurun.Ne kadar çok kişi katılısa o kadar çok daha şey ekleyecem.Sevgililierinizi ve frpworld üyesi olan herkesi alın getirin..
7000 kişiyiz elli kişi çıkmazsa yuhhhh
7000 kişiyiz elli kişi çıkmazsa yuhhhh
Abicim ne 50 kişisinden bahsediyorsun? otel zaten 115 yataklıymış
. Zaten o kadar kalabalık pek iyi olmaz bence.
İstanbul dan arkadaşlarda gelecekmiş, onlar ne zaman bende o zaman
Hem 50 kişilik güruhun içinden minimum 7-8 dm olması lazım. Ben belki dm liği düşünebilirim ama yazın büyük bir kısmını öseseye kasacağım için bilemiyorum, kesin birşey söyleyemem..

İstanbul dan arkadaşlarda gelecekmiş, onlar ne zaman bende o zaman
Hem 50 kişilik güruhun içinden minimum 7-8 dm olması lazım. Ben belki dm liği düşünebilirim ama yazın büyük bir kısmını öseseye kasacağım için bilemiyorum, kesin birşey söyleyemem..
Tek gel bakiyim senBu arada sevgili slvyos sen kimin mekkanında kimi denize döküyosun bir anlat balayım alırım façanı...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
mefistofeles
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı