Yay kullanan yada yapanlar...
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Yay kullanan yada yapanlar...
ya ben hep merak etmişimdir hayatımda hiç yay görmedim ( filmler hariç
) ve yapabilmek içinde uğraştım ama en fazla 1 gün dayandı nasıl yapılacağını bilen varmı valla ACAYİP merak ediyorum!!!
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

ehehe benim var bitane. dışardan cok dandik gözüküo ama iyi bişiy oldu baya
şimdi dayımla birlikte yaptık sen deneyince olmassa suç atma bana
düzgün bir tahta parçası alıosun, bir şekilde kalmasını istediğin şakilde tahtayı ıslatarak gece boyunca bırak.
sabah açtığın zaman tam şekli olmaz ama genede biraz esnemiş olur. önemli olanda o zaten. sonra 2kat çamasır ipini birbirine sararak yayın iki ucuna bağla.( burda çamaşır ipi komik gelebilir ama harbi baya esnio.)
ok içinde uçurtma çitası aldık. yuvarlak olcak şekilde zımparala elinde mis gibi oluo valla.
biraz varoş işi oldu ama sağlam oldu.
bi sorun olursa gene sorarsın sen bana...
şimdi dayımla birlikte yaptık sen deneyince olmassa suç atma bana
düzgün bir tahta parçası alıosun, bir şekilde kalmasını istediğin şakilde tahtayı ıslatarak gece boyunca bırak.
sabah açtığın zaman tam şekli olmaz ama genede biraz esnemiş olur. önemli olanda o zaten. sonra 2kat çamasır ipini birbirine sararak yayın iki ucuna bağla.( burda çamaşır ipi komik gelebilir ama harbi baya esnio.)
ok içinde uçurtma çitası aldık. yuvarlak olcak şekilde zımparala elinde mis gibi oluo valla.
biraz varoş işi oldu ama sağlam oldu.
bi sorun olursa gene sorarsın sen bana...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Eskiden plastik bi yayım vardı plastik yapışan okları da vardı. Baya oynamıştım onlarla.
Sonra esnek bi ağaçtan babamla bi yay yapmıştık. Atıyodu ama çok fazla da başarılı oldğunu idda etmemeli
Onun dışında bizim evde de ahşap modern bir yay var. Ağırlık bağlamak için gerekli yerler vesaire var.
Ama bu sitede işin üstadı Fallendır. Kendisi lisanslı okçu. O gelirse daha iyi yardımcı olur sanırım
Sonra esnek bi ağaçtan babamla bi yay yapmıştık. Atıyodu ama çok fazla da başarılı oldğunu idda etmemeli
Onun dışında bizim evde de ahşap modern bir yay var. Ağırlık bağlamak için gerekli yerler vesaire var.
Ama bu sitede işin üstadı Fallendır. Kendisi lisanslı okçu. O gelirse daha iyi yardımcı olur sanırım
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
occultsearcher
- Kullanıcı

Ben dinlerim abi, anlat sen. Hatta yaptığım gauss riflelar güzel olursa seneye yapacağım liveda kullanırım ve hatta liveda kullanabilmek için sci-fi liveı yaparım.kilerik wrote:Sc-Fi ile ilgilenenler için gauss rifle veya tesla coil yapımını anlatsam dinleyenim olur mu?
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
-
kilerik
- Kullanıcı

şu anda yapılan gauss ve coil silahları boncuk atar tabanca gücündeler ama ilerde daha iyi manyetikler yapılırsa (ki bu ufak bir pilde yüksek enerjiyi saklayabilme yeteneğimize bakar) patlamalı silahların önüne geçebilirler.
Tesla coil ise bir insana veya tanka yıldırım atabilecek kadar kontrol edilemiyor.
Tesla coil ise bir insana veya tanka yıldırım atabilecek kadar kontrol edilemiyor.
Heresy grows from idleness...
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Abi ben prop item yapılmasından bahsediyorsun diye yorumlamışım ya. Sen ciddi ciddi gauss tüfeği diyosun tesla coil diyorsun.
Ben strafor, kablo vb. kullanarak yapacaktım o item'ları.

Hııı.
Demek oricinal. Sen tarif et abi, ben malzeme toparlamaya başlayayım.
Ben strafor, kablo vb. kullanarak yapacaktım o item'ları.
Hııı.
Demek oricinal. Sen tarif et abi, ben malzeme toparlamaya başlayayım.
M - There is indeed such a conspiracy