Kuşadasında frpworld türkiye takımı toplantÄÂ

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

bende geliyorum eh yanımda bir kaç kişide getirebilirim :schemes:
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Arkadaslar hevesinizi kursagınızda bırakma istemem. insallah haksız da cıkarım ama utopik rakamlar gibi geliyor bunlar bana. Koskoca 7000 kişilik FRPWORLD ün kend öz convention ına su an 10 kişi kesin geliyor siteden bunların yarısı da zaten organizator. ama dedigimi gibi ben izmirliyim buyuk ihtimalle oradayım bir terslik olmazsa tabii...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Sylvius wrote:Arkadaslar hevesinizi kursagınızda bırakma istemem. insallah haksız da cıkarım ama utopik rakamlar gibi geliyor bunlar bana. Koskoca 7000 kişilik FRPWORLD ün kend öz convention ına su an 10 kişi kesin geliyor siteden bunların yarısı da zaten organizator. ama dedigimi gibi ben izmirliyim buyuk ihtimalle oradayım bir terslik olmazsa tabii...
Adaşımızda geliyor, tamamdır :D .

Arkadaşlar, biraz daha katılım, 100 kişi olursak bu iş bedavaya bile gelebilir :-P
zaten yedi skiz dm olucak merak etme sen olmazsa seni ben çoğaltırım öyle dm bulurum...
Senin kaçışınyok zaten bir kere o havuza atılacaksın, hemde o siyah ipek takım elbise kıyafetinle :) ...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

ya şimdi ütopik olup olmama olayını bilmiyorm ben ama şimdiden bir yirmi kişi filan oldu isterseniz yalnız gelmeyin toplantı olsun ne kadar çok kişi olursa o kadar iyi olur.Bir de herkes sınavlardan okuldan bunaldı bu tatil iyi olucak deniz havuzfrp hepsi bir arada olunca millet etlıyor
bu arada merak etmeyin
elli kişiyi alacak kadar büyük dilek otel 114 yataklıyız yetmezse bir otelde daha var elimin altında dilekapart yemekleri aynı yerde yatmaya öbür otele hallederiz ki elli kişiyi hayli hayli alırız biz.....
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Birazcık fantazi oldu bence ama neyse :D
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ailevi konuları halledebilirsem belki ben de gelebilirim bir ihtimal. (Olabildiğince çok olasılıklı kelimeleri kullandım ki gelemezsem bir şey diyemeyin diye. :D Gelirim umarım..)

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

Eğer İstanbuldaki işlerimi rayına oturtabilirsem gelebilirim sanıyorum... :|
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

İşim gücüm çıkmazsa neden olmasın :) Sonuçta hep birlikte olacağız bir tatil bizim de hakkımız 8)
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Tarihler bana çok ters bir zamanda. O yüzden size şimdiden iyi eğlenceler. Belki süpriz de yapabilirim ama çok zor sanmıyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ekim ortalarında yapın bende geleyim. Biraz soğuk olur ama şimdi kuşadası zaten çekilmeyecek kadar sıcaktır. Pişersiniz orada terlersiniz hasta olursunuz zevkini çıkartamazsınız. (Yalan oldu sanki ama olsun :D )

Askerliği yaptığım yer Denizli ve kuş adası ile aramda sadece 115 km var. Bakarsın çarşı izinlerinden birinde çıkıp gelirim size "cee!" yaparım, 10 dk sonrada geri Denizli'ye kaçarım. Çok zor ama iyi eğlenceler dilerim arkadaşlar.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

kişi başı: 50 milyon 2gün
Yol parası: 90 gidiş dönüş
şehir içerisinde harcanan kişi başı kıltüy harcamalar ekstra çıkacak maliyetide minimum 50 milyon yazar isek toplam 190 milyon ediyor.

evet belkide birşey değil ama. bu süre zarfında gidiş dönüş istanbul yolu var. 9 saat gidiş 9 saat dönüş. yorgunluk vs. ve 2 gün diyor iseniz. ben böyle bir yorgunluğa giremiyeceğim. 18 saat yol yıllardan beri yapmadığım birşey ki edirneden izmire 1 saatliğine gittim ve edirneye döndüğüm bile oldu benim artık böyle şeyler yapmak istemiyorum.

Saygılarımla.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Katılmak istemiyor iseniz katılmayın ama katılmak isteyenlerinde şevkini kırmayın.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Aynı fikirdeyim varım yada yokum gelmeye çalışırım ı anlıyorum da yok ütopik yok ütopik değil yok hayal yok mayal gerek yok bunlara
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

şevk kırmak ile alakası yoktur. ben yorumumu buraya yazmışımdır. yorumda fiyatlarla alakalıdır, bu konuşmayıda 4-5 kişi yapmışızdır yenerlerle birlikte.

Eger bu sözlerden sonra şevki kırılacak olan varsa varsın kırılsın ne alakası varsa.

selametle.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Ya istenirse olur bu kadar büyütülcek birşey yok sonuçta uzakta olsa yakında olsa yazın bir şekilde tatile gidiliyo :roll: asıl sorum tam tarihi ne zmn temmuz gibi olursa gelebilirim o tarihlerde denizlide olucam denizliden kuşadasına geçme ihtimalim olabilir :)
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Post Reply