Büyü yazalım !

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Büyü yazalım !

Post by Shadowmaster »

Buraya kendi aklımıza gelen büyüleri yazalım arkadaşlar,ancak bir ricam olacak,lütfen geyiğe çevirmeyin.Meyilli olduğumuz için özellikle belirtme gereği duydum :)
[/quote]
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Anathema
Level : Clr 5
Components : V,S,M
Casting Time : Bir dakika
Range : Touch
Target : Living Creature
Duration : Instantaneous
Saving Throw : See Text
Spell Resistance : No

Büyüyü yapmak için,lanetlenecek kişinin tanrısına veya düzene korkunç bir günahta veya suçta bulunmuş olması gerekmektedir.Bundan sonra,günahın ölçütüne göre,başka bir rahip tarafından kişi,bu büyü yoluyla lekelenir.

Büyü genel olarak,Düşmüş Paladin'lere,uyumsuz cleric ve nadiren de müritlere yapılır.Büyünün etkileri ancak,bir Wish veya Miracle tarafından kaldırılabilir.Ancak büyünün kaldırılması da,büyüyü kaldıracak kişiye standart Xp maliyetine sebep olacaktır.(5000 xp)

Lanetin etkileri birkaç tanedir,ve lanet,büyüyü yapan kişi tarafından büyü yapılırken seçilir.

Damga : Büyüyü yapan kişi,lanetlenecek kişinin vücudundaki istediği bir noktaya damga sembolünü yerleştirir ve sonsuza kadar onda bir utanç uyandırması için orada kalır.Damga,Cleric,Paladin nadiren Druid gibi klaslar dışında bilinmese bile,damgalanmış kişinin düştüğü dinin müritleri tarafından bir aura aracılığıyla hissedilir.Aura,30 feet içindenhissedilebilinir.

Lanet : Büyüyü yapan kişi,lanetlediği kişinin her gece,işlediği günahla ilgili bir rüya görmesini sağlayarak,kişinin ertesi gün Attack bonus'larına, Saving Throw'larına 1 penaltı almasını sağlar ve bu tekrarlı etki,bir süre sonra lanetlenen kişide insanity büyüsünün etkisini bırakmasına neden olabilir.Bu delirme süreci,DM tarafından karar verilir.Fakat her gece , lanetlenen kişinin rüyaya karşı bir Will ST'si atma hakkı vardır.

Material Component : Damganın basılması ve sonsuza kadar büyüyü etkin kılması ancak,ısıtılmış ve damganın şekliyle dövülmüş bir demir çubukla gerçekleşebilir.Öubuğun ucundaki sembol,sıcak olmalıdır,ancak böyle sonsuz bir etki yaratır.Fakat büyünün 'Lanet' işlevi için, çubuk gerekmez.
Speed through the night
You are my
Lethe
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Birde şu kısaltmaları (ST,DM) vs sonrasında,çekim eklerini nasıl kullancağız,bilen biri varsa sevinirim,çünkü ben bilmiyorum.

ST'u mu diyeceğim,ST'si mi diyeceğim bilmiyorum açıkçası. :oops:
Speed through the night
You are my
Lethe
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

Cevap

Post by gandalfoftheday »

Malesef bu konuda genelgeçer kullanım ST'si, Dm'in şeklindedir.
Bir büyü de benden: (Not: elimde kendi hazırladığım 100'ün üzerinde büyü var.)
Wall Of GUM!
Özellikleri yanımda yok. Yalnız, olay şöyle gerçekleşmişti. Bir kalede kapalı kalmıştık. Yardım tolları kesilmişti ve karşı tarafın ballistaları, katapultları vb bizim asker sayımızdan çoktu. (Ya da savaşı sıcağında bana öyle görünmüştü) ben de 1 haftalık çalışmayla bu büyüyü yaptım bizim duvarlara. Tam anlamıyla yapışkan, gum birşey değil. daha çokı lastik gibi birşey. Hani şu ufak renkli toplar vardır, attığınız zaman durmaz bir türlü. Ondan işte. (ne tarif ama :P ). Herneyse, adamları attıklları boeing edip geri düşüyordu tıngır mıngır. İçeride biraz< zelzele yaşadık ama şirindi. Ta ki adamlar ateş kullanmayı akıl edene kadar. Neyse, herşeyi nir zayıf yönü vardır.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Gandalf ne diim ilginç bir büyü :D ama hoş... Shadowmaster seninde yasığın büyü çok güzel ama bence level'ı biraz daha yüksek olmalı gibime geliyor... Yani bir süre sonra insane filan edebiliorsa vede pemanent bir büyüyse en azından 6-7 gibi görünüo bana... (6 yıda ayıp olmasın die dedim :D )
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Hmm evet doğru söylüyorsun DeMRaN.
Speed through the night
You are my
Lethe
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

buyu buıyu buyu buyu bu kadar yetermı :P
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Yetmeeeez :D çok güzel büyüler var necromencerlar için arıyorum yakında bulup yazacam tamamen Blood üzerine kurulmuş büyüler sadece Necromencerdan geçilen bir Prestige class yapabiliyor...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Find-> Relics&Retuals ... Büyü ve büyücü görün...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Geyik yapmadan duramayacağım ne yazıkki
Alın size büyü:

Vengeful Gaze of God
Transmutation
Spellcraft DC: 419
Components: V, S
Casting Time: 1 action
Range: 12,000 ft.
Targets: 1 creature, or up to a 10-foot cube of nonliving matter
Duration: Instantaneous
Saving Throw: Fortitude half
Spell Resistance: Yes
Development: 3,771,000 gp; 76 days; 143,640 XP. Seed: Destroy deals 20d6 damage (DC 29), additional 285d6 damage +570
DC; factor: casting time reduced to 1 action +20 DC ; mitigating factor: backlash damage deals 100d6 "200 DC.
The target you can directly see is subject to a fury like unto heavenly wrath that deals 305d6 points of damage. If the target is
reduced to "10 hit points or less (or an construct, object, or undead is reduced to 0 hit points), the target is utterly destroyed as
if disintegrated, leaving behind only a trace of fine dust. Channeling such terrific forces has its price, and the caster is likewise
dealt 100d6 damage as his eyes bleed and his skin ruptures as the power is released. You will probably die casting this spell,
but the rush is worth it!
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

ölme eşşeğim ölme...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Abi ugras dur bu kadar yazı yaz okulum var ders calısırım daha ıyı.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

en güzel büyü word power kill
olay şu ÖL
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

yapma abi bi kere yüksek level savaşçılar o büyüyle dalga geçer sabah akşam üç tane yer gıkı çıkmaz. clericler o tür büyüleri etkisiz hale getiriyor. neresi en ii büyü bunun?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Vengeful gaze of God nasıl beyler nıahahahaha
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Locked