Fal

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Fal

Post by raini »

Merhaba bu aralar ozelliklebenim fal baktirmaya cok ihtiyacim var gerci fala inanma derler ama dogrusu neya inanacagimi bilmiyorum... O nedenle haninizda konakladigim sure boyunca mumkunse o hanim falima bi bakabilirse cooook sevinirm adini unuttum simdi... Neyse iste oyle
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

Elbette

Post by gandalfoftheday »

Tabii efendim, sizi şöyle alalım. Soğuk bir bira arzu eder misiniz? Bu arada Falcı hanım birazsdan gelecekler. şehrimizdeki bir tarikat buna pek iyi gözle bakmıyor da... 8O
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Olabilir bira severim... Ne kadar bekleyeceğim... şey arkadaşlarım bekliyo da dışarıda
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

Elbette

Post by gandalfoftheday »

Arkadaşını da dave edebilirsin istersen. Hanımımız acele ettirmeye gelmez. Ötegörücülüğün temeli sabırdır dostum. Bu arada taze geyik yahnimizin tadına bakmaz mısın?? :lol:
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

güzel numara

Post by Estebin »

bana ötegörücü gelene kadar sana iyi bir fatura çıkacak gibi geliyor. ötegörücülüğün temeli sabır hancılığın temeli açıkgözlü olmaktır :wink:
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

geyik yahnisini istedigime pek emin degilim daha cok dinlenmeye ihtiyacim var iyi bir dinlenme yarin uzun bir gun olacak.
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

Elberter's

Post by Estebin »

geyik yahnisi istemiyorsan odana meşhur Elberter şarabından söylemek ister misin? yatmadan önce iyi gider, uyumanı kolaylaştırır.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

şarap mı??? Bilmiyorum benim zihnimin açık olması gerekiyor.... Yarın zor bir gün olacak gibi görünüyor...
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

:) küçük savunmasız bir buçukluk olsada unutmayın o bir aşırcı bence siparişleri uzakdan alın gandalf yoksa bütün yemeği ısmarlak mı istersin
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Anlamadim asirci nedir ki??? Ben buradan bir sey calmak istemiyorum sadece bir gece kalmak istiyorum.... Eger sorun olacaksa giderim önemli değil....
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

tamam dostum üzülmene ve gitmene gerek yok aşırıcı lar sadece ödünç alır yada yere düşen şeyleri alırlar bunun için kimse seni suçlayamaz yada seni kıramaz öyle değilmi:)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Fal mı? Yoksa bir tür kehanet mi? Nerede kalıyor bu falcı dediğiniz adam! Ruhumu karartıp kalbimi çürüten bu iblis kanından nasıl kurtulabilirim bana bunu söylemeli!!! :evil: :evil: :evil:
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

yakında bir dragonla anlaşma yapmayı düşünüyorum falcı anım bana bi, öneri verse nasıldır onca bu işin sonu?
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

işin sonunu herkes görebilir.dragonun dişleri arasında biter bu macera.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

görücülere hiçbir zaman inanmadım ved3e şimdi doğruluğu anlaşılıyor. evet bitti ama dişlerin arasında değil hazinenin üstünde