Kuşadasında frpworld türkiye takımı toplantÄÂ

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

eğer temmuz başı gibi olursa gelebilme ihtimalim çok çok fazla çünkü kuşadasına gidicem bu arada izmir'de Sylvos'u alırım eğer gelmemişse takar koluma götürürüm. Hem olsun biz ikimiz de kalırız sadece ama o zaman sanırım günlüğü 250 milyona geliyo ters orantı yaparsak değilmi Sylvoscuğum? Hem senle teke tek rp de atarız sen Dm olursun ben player dimi ne güzel oluuuuur :D çok güzel olur wallahide
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Günlük 250 milyon mu? :shock:

Olmaz, yok rp mp sana. Senin özel dm' n olarak Yilmax' ı atayacaz...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

farketmez walla ama ille de seeen ille de seeen. bi çağrıalpi özledim walla adam askere gitmiş yeni haberim oldu.bi on dakka uğrayıp ceeee yap be gnom'um benim
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

peki bu toplanma ne zaman sanırım yukarılarda tarihle ilgili bişi yazmıyo
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

valla 15 inde sınavlar bitiyor. akabinde 1-2 haftalıgına eskisehirdeyim. daha sonra alrım benim rp ci kardesleri geliriz belki. ama o zaman aralıgında kim bos olur kim yaz okuluna kalır bilinmez. Ama saglam frp geyikleri ve oyunlarıyla suslu bir haftasonu yada hafta icine hayır demem. Umarım tarihler uyar. Ancak 15 kisiden fazlası kesinlikle gelmez gibi bence
Post Reply