Titreşimli vibratorler A2000 aldınız mı?
İllutuar benim taktirime sahip rahibimi niye böyle bir dille uyardığını anlayamıyorum. Loncada herkes gücün sadekat ve başarı ile verildiğini bilir.. Ve başarısızlığın sonuçlarını ama unutma ki lonca veya tapınağa karşı bir hareketin beeli çok daha ağırdır... Quel sin gibi bilge birinin oğlunun böyle bir dille loncaya yazı yazması gerçekten garip... Umarım lonca içindeki bu meydan okuma havası taşıyan ifadelere son verirsin... Unutma loncanın gücü görünenin çok ötesindedir... Bunu en iyi bilenlerden biri de loncamızın en saygın üyelerinde olan quel sindir...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Ben rp'den sorun cıkarmıyorum. Bıraz dusunursen kendınde anlıyabilrisinIlluvatar wrote: Ben seni öldürmek isteseydim kaelthas.Bu çoktan olurdu seni öldürmek benim için o kadar kolay ki kendim gelmem bile.Bu arada senin hakkında nasıl birşey bilmem geçmişi hatırla...
Bu arada rp den sorun çıkaran birini ilk defa gördüm(Kaelthas ve benim aramda)!!!!
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Kimin kimi öldürmek istediğinde rahatlıkla yapabileceğinin ne önemi var illutuar... Eğer gerçekten böyle bir amacın yoksa.. Ve olmadığını umuyorum.. Ayrıca birini rahatlıkla öldürebileceksen bile bunu açığa vurmak... Quel sinin oğluna bunu yakıştıramadım... Ve bir de güçsüz görünenlerin bazen rakiplerini şaşırtabileceğini unutma.... Umarım quel sin bir gün bilgeliğine seni yaklaştırmayı başarır...
Beni hep yanlış anladınız halada öyle anlıyorsunuz. Hayat düşünce yapısıdır.Uzun hayatlar için idealler.Mesela benim için.Ben yalnızca ayağını denk almasını istedim. Belkide bu sözlerim onun iyiliği içindir.Oda bir insan.Ve biraz bende. Daha önce yaptığım hatalar yüzünden insan ırkı ve lonca yok olmamalı. Anlamışsınızdır.Loncadan pek hoşlanmıyorum .Elimde değil.Hiçbir zaman guild leri sevmemişimdir.Gerçek birlik yoktur.Tapınaklar dışında. Benim bilgeliğim olacaktır.Daha gencim.500 sene nedir ki?Sanırım bu tartışma çok uzadı... Bir süre yalnızca sizleri izleyeceğim.Belkide öğrenmem gereken bazı şeyler vardır. Lütfen beni bir anda ortaya çıkarmayın. Teşekkür ediyorum. Saygılarımla...
Loncaları sevmemek kendi kararın illuvatar.. 500 yıllık yaşantın da umarım sana epey bir kayba mal olacağını düşündüğüm bu hislerin değişir. Bir MASK rahibi zaten senin değiminle ayağını denk almasını bence kendi zaaflarından kurtulmayı becerir... Ya becerir ya da kaybeder.. Ancak MASK rahipliği şirin tarikatlarda ki gibi ne yaparlarsa yapsınlar onları affetmemizi beklemezler zaten .. Onlar her zaman bir sınav içinde olduklarını bilirler kaybederlerse onları bekleyen muazzam güce ulaşma şanslarını da yitirecekleri bir sınav.. şu ana kadar Kaelthas da bu sınavı gayet iyi yürütüyor illuvatar... Umarım tartışma burda noktalanmıştır.. Sana da kendi sınavında başarılar dilerim... Unutma ki her hırsızın hayatı aslında bir sınavdır... Ne kadar MASK rahiplerinin aksine çoğu bunun farkında olmasa da...
Umarım bizzat insanlara saygı duymasan da onların temsil ettikleri kurumları düşünerek onlara saygılı davranmayı başarabilirsin İllutuar... Biz bize gülünmesine alışkınız.... Yani ben ve rahiplerim o nedenle gülmeye devam et.... Ancak hiçbir düşmanın küçümsenmemesi gerektiğini eminim sana önündeki 500 yıl öğretecektir.... Bunu öğrendiğinde aynı babanla benim olduğum gibi sen ve rahiplerimin de müttefik olabileceğine inanıyorum....
Corax gizli karargahının mağarasında yanızca bir mum ışığında savaşın planlarını Herinous'un paladinleri ve komutanlarıyla tartışmaktadır. Corax yüzlerce farklı öneri ve ihtimali düşünmekten yorulmuş ve sıkılmışken bir an gözleri karanlığa takılır. Mum ışığının ulaşamadığı gölgelere dikkatle bakar ve orada gölgeden de karanlık olanı görür...
Bütün komutanları susturarak odasından dışarıya gitmelerini rica eder. Corax masasından kalkıp kendi gölgesinin duvardaki aksinin tam ortasina bakar ve gozlerini kapatir. Bariton çatlak fısıltısı mağaranın duvarlarından geri sekmektedir:
"Eski düşmanım... Yine de artık sana saygı duymayı öğrendim... Duy sesimi MASK... Seninle konuşmak istediklerim var hırsızların yüce Tanrısı..."
Bütün komutanları susturarak odasından dışarıya gitmelerini rica eder. Corax masasından kalkıp kendi gölgesinin duvardaki aksinin tam ortasina bakar ve gozlerini kapatir. Bariton çatlak fısıltısı mağaranın duvarlarından geri sekmektedir:
"Eski düşmanım... Yine de artık sana saygı duymayı öğrendim... Duy sesimi MASK... Seninle konuşmak istediklerim var hırsızların yüce Tanrısı..."
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power