Kendi Uçağınızı Yaratın..
Kendi Uçağınızı Yaratın..
Sinek deyip geçmeyin..Bakın ne kadar çok işe yarıyorlar
Peki sizin de var mı böyle enteresan eserleriniz??

Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Bu bana çok olur gibi gelmedi ya. Bizde kibritler ince. Zaten çizimlere de bakarsanız bir orantısızlık gözünüze çarpar.
Yani kibrit çöpünden daha geniş ve o kadar hafif bi şey lazım.
Ayrıca kardeş, sinek sevmek, hayvan sevmek midir? Ben hayvanları severim ama bir sineği hiç sevdiğimi hatırlamıyorum. Genelde duvara yapıştırıyorum ben onları
Makul olun yau, ne sineği ne sevgisi?..
Yani kibrit çöpünden daha geniş ve o kadar hafif bi şey lazım.
Ayrıca kardeş, sinek sevmek, hayvan sevmek midir? Ben hayvanları severim ama bir sineği hiç sevdiğimi hatırlamıyorum. Genelde duvara yapıştırıyorum ben onları
Makul olun yau, ne sineği ne sevgisi?..
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Fil gelip beni suntaya yapıştırsın yapıştırıyosa çok dert değil. Ama ben file bir şey yapmıyorum değil mi?
Can can mıdır?
Geçin abi bu idealist yaklaşımları, insani açıdan bakın olaya...
Bu dünyada her yıl kaç bin insan acaba sineklerin yaydığı hastalıklardan ölüyor? Onlarınki can değil mi?..
Neyse ne, konu sapıyor.
Dediğim gibi, o uçak uçmaz, yukarı çıkın da bir bakın bakalım, orantısızlıklara tekrar...
Can can mıdır?
Geçin abi bu idealist yaklaşımları, insani açıdan bakın olaya...
Bu dünyada her yıl kaç bin insan acaba sineklerin yaydığı hastalıklardan ölüyor? Onlarınki can değil mi?..
Neyse ne, konu sapıyor.
Dediğim gibi, o uçak uçmaz, yukarı çıkın da bir bakın bakalım, orantısızlıklara tekrar...
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Bence pek olacak iş değil bu ama...Ya olursa diye düşünmemek mümkün değil...
Sacokhan gibi bende bir hayvanseverim...Sineklere çin işkencesi olur bu..
Gerçi bende sineğin bacaklarını ve kantlarını yolup örümcek ağına atmıştım.Ã?rümceğin titreşimi nasıl hissetiğini anlamak için..
Sacokhan gibi bende bir hayvanseverim...Sineklere çin işkencesi olur bu..
Gerçi bende sineğin bacaklarını ve kantlarını yolup örümcek ağına atmıştım.Ã?rümceğin titreşimi nasıl hissetiğini anlamak için..
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Arkadaşlar bir forumda gördüm bunu ve sizin bu uçağın uçup uçmaması konusundaki fikirlerinizi merak ettim. Sineklere yazık olup olmadığını değil
Böyle birşey yapılmışsa eğer gerçekten uçar mı uçmaz mı?
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Sinekleri yakalasan bile büyük ihtimalle üzerine bağladığın şeyler onlara çok ağır gelir zor kalkarlar. Kalkarlarsa da aerodinamik bir uçuş bekleme, dört sinek birlikte çalışıp ortak bir yöne uçacak değil. Saçma salak uçar, büyük ihtimalle de çakılır. Hiç uğraşma bile, sinek yakalamaya uğraşacağın zamanı anime izleyerek geçir, daha iyi olur 
Bak mesela Samurai Seven izle, güzel.
Cowboy Bebop da güzel, Faye ablaya hastayız
Bak mesela Samurai Seven izle, güzel.
Cowboy Bebop da güzel, Faye ablaya hastayız