Kendi Uçağınızı Yaratın..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Budur!occultsearcher wrote:Sinekleri yakalasan bile büyük ihtimalle üzerine bağladığın şeyler onlara çok ağır gelir zor kalkarlar. Kalkarlarsa da aerodinamik bir uçuş bekleme, dört sinek birlikte çalışıp ortak bir yöne uçacak değil. Saçma salak uçar, büyük ihtimalle de çakılır.
Eğer dikkat ettiyseniz, aynı ortamdaki sinekler genellikle birbirlerine yaklaşıp it dalaşına girerler. Yani bu sebeple bu uçak havalanır, ama sineklerin birbirlerine girme sevdaları uğuruna bir milim ilerlemez. En fazla takla atar, çakılır. Sinek bunlar, at değil.
Hem ayrıca, sinekleri sevelim, hayvansever olalım!
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Sonuçta o da bir can. Yazıktır diyorum ve böyle bir şey yapmayı düşünenleri (sineği buzdolabına koyma, ayaklarını kibrite yapıştırma..) kınıyorum.
Bana sorarsanız uçar gibi geliyor, tabii uçağı ne kadar iyi yaptığınıza bağlı. Sineklerin yön değiştirme sistemlerini pek iyi bilmiyorum ama bana uçar gibi geliyor.
Ayrıca sineklere 'motor' denmesinden de ayrı bir rahatsız oldum...
Bana sorarsanız uçar gibi geliyor, tabii uçağı ne kadar iyi yaptığınıza bağlı. Sineklerin yön değiştirme sistemlerini pek iyi bilmiyorum ama bana uçar gibi geliyor.
Ayrıca sineklere 'motor' denmesinden de ayrı bir rahatsız oldum...
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Artex_Croma
- Kullanıcı

-
_raistlin_
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

Bence o uçağın uçması zor gibi geliyor.Ama ben genede bi denemek isterdim.Fakat uğraşılcak bişi deil.
Sineklere acıdığımda söylenemez.Ve bence bunun hayvanseverliklede ilgisi yok.Ã?ünkü her cins evcil hayvanı besledim.Her yaz ormanda kamp kurarım ama bi sivrisinek gördüğümde veya sinek anında duvara yapıştırırım hemde büyük bir zevkle.
Sineklere acıdığımda söylenemez.Ve bence bunun hayvanseverliklede ilgisi yok.Ã?ünkü her cins evcil hayvanı besledim.Her yaz ormanda kamp kurarım ama bi sivrisinek gördüğümde veya sinek anında duvara yapıştırırım hemde büyük bir zevkle.
<div>Tári Nénharma....</div><br>
bunun hayvanseverlikle ilgisi yok..vicdanla ilgisi var..sonuçta kedi köpek sinek farketmez, hepsinin sinir sistemi var, canı var..ha illa ki öldürmen gerekir o ayrı. öldürmek doğa kanunu ama bu resmen işkence.
peki uçar mı? bence başka bi kanatlı olsa uçabilir belki ama o sinekçikler uçuramaz onu.
uçurmasınlar da zaten..
peki uçar mı? bence başka bi kanatlı olsa uçabilir belki ama o sinekçikler uçuramaz onu.
uçurmasınlar da zaten..
aslında sokrates diye biri yok...aslında platon şizofren...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Kesinlikle katılıyorum. Hem sinekleri öldürmek ayrı, eziyet çektirmek ayrı.Sonuçta yemek için, doğanın dengesi olduğu için koyunları da öldürüyoruz. Ama koyunları boz bolabına atsak, sonra da bacaklarından bir yere yapıştırsak ne derece doğru olur? Ya da aynısı bir insana yapılsa?SacoKhan wrote:Hayvan ya da bocek farketmez, yani hayvan severler şimdi nesli tükenmekte olan bir kelebek neslini koruamayacaklar mı?
Yolda yürürken yanımdan böyle bir şey geçse bunu kimin yaptığını anlamak için bir spot check atardım. Eğer tutturursam hemen belimin arkasındaki hançerimi çekip adamın iki kaşının ortasına atardım. Ya da yok yok, adamı yakalayıp buzdolabına attıktan sonra ayaklarına ağırlık yapıştırırdım...
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Yahu var ya iyi ki ilgimi çekti diye açtım başlığı neredeyse site ikiye bölünecek sinekseverler sineksevmeyenler diye 
Sapmayalım konudan.
Ã?ekemiyorsunuz tabi adamı oturmuş bulmuş 
Sapmayalım konudan.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...