Kendi Uçağınızı Yaratın..

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ya Daeya sana bi lafımız yok, ilgini çeken şeylerin devamını dilerim yani ne güzel muhabbet dönüyo işte sana bişi dediğimiz yokki. Bu arada aynısını bende yapardım bi de o ağırlıktan sonra sırtına tahtadan kanat yapardım. o ağırlığın altına da tekerlek yapardım bayır aşağı uçuruma yuvarlardım artık uçabilirse kurtulur(walla Saw III için yeni sahne alın işte :D )
And i still wonder if you ever wonder the same!...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Kesnlikle sana lafımız yok Daeya. Acaba bu çeviriyi yapan arkadaşın kim olduğunu biliyor olabilir misin? SacoKhan'la bazı planlarımız var da. :schemes:

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Evet Daeya kardeş, bizim amaçlarımız farklı :schemes:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Yok vallaha tanımıyorum. Dediğim gibi nette gezinirken bir forumda buldum o kadar. Ayrıca sineklere engel olmazsak 1 yıl içinde dünyayı istila edeceklerini biliyor musunuz. Çok düşünmemek gerek bu sineklere olan ya da olacak şeyleri :-P
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Öldürmeye evet, işkenceye hayır.

Bunu düşüneni bulmak imkânsız, bari çevireni halledelim demiştim. Hırsımızı alır. :D

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ya hiç sorma hem olsun dünyayı istila etsinler sanki bişi yapacakalr biz frontside'la birlikte iyi savunuruz walla. Ben öldürmekte ustayım hatta bi keresinde uykumda öldürmüşüm haberim yok, yurtta yatağımın duvar tarafında duruyor, ne zaman oraya dönsem gözümün önünde ölüsü, bi de artık yaklaşmıyoalr belki o yüzden olabilir, ibret olsun diye silmedim o duvarı...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Neyse arkadaşlar bu muhabbet daha çok fazla sapacak. Sarpa saracak hatta. O yüzden bu başlığı kilitliyorum. :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Locked