ilk frp maceram :D

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ilk oyunlar ne kadar komik,acemice olsa da gerçekten bir bakıma en güzelleri oluyo,o heyecan falan bi daha zor bulunuyo
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Valla frp ye ilk başlangıcım justwin sayesinde oldu.Nickinde Dm yazıodu.Nedir bu nick dedim.Abi oyun flm oynuyoruz dedi.Hadi ya dedim bende oynıyım flm.Neyse izleyici olarka çağırdı.Sonra bende nası bişe olduğunu okuldaki arkadaşlara anlattım.Onlarda bizde oynıyalım abi dediler ve kuralsız ilk oyunumuzu oynadık.Dm ben oldum:D İyi hikaye anlatırım vesselam:D Neyse ilk oyunumda adamların üzerine göktaşı düşürmüştüm:D Okulun koridorlarında kovalamışlardı valla.Ama çok zevkliydi.GErçi pek bi aşama kaydedemedik hala öle kuralsız geyiğine oynamaya devam ediyoruz:D
<div>Tári Nénharma....</div><br>
onu_r
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by onu_r »

bende ilk okulda lisede oynamıştım derslerde oyun oynuyoduk arkadaşlarım ne dalga geçerdi benle bir arkadaş wardı mustafa sğolsun o alıştırmıştı beni ilk olarakta unutulmuş diyarlar anayurt okumuştumm ne günlerdi be... :cry: :cry:
<div><strong><em>Binlerce savaş kazanabilirsin ama sadece bir kez kaybedersin... Zaknefein :)</em></strong></div><br />
-zaman-
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by -zaman- »

Arkadaşlar aramızda en kazma benim bence:)Drizzt Dourden'dan,güç yüzüklerinden etkilenip internette orda-burda araştıra karıştıra bir şeyler öğrendim.Kafa olabilecek arkadaşları topladım,geldik bizim eve.Zar mar bir şey yok.Karakter kağıtlarını hazırladık.Bir harita koyduk önümüze hikaye yazıyoruz:).Ben de DMlik yapmaya çalışıyorum.Oyunu oynayabilecek en iyi tip dershaneyi asamamış.Artık düşünün halimizi:P
Hikaye de şu:Bir köyün yakınında bir kalede yaşayan bir vampir var.Savaşçının biri bir görev almış görev de vampirin sakladığı bir büyülü kılıcı almak ve üstüne üstelik bir kara elf yüzeye çıkmak için bula bula bu vampirin bahçesini buluyor...Sonra NPC olaraktan lordlar,köylüler falan olaya karışıyor...
Özgür kalın...
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

ben d&d nin hazır macerasıyla başlamıştım.sonra 2 ya da 3 macerasını daha oynamıştık öylece kaldı.hey gidi günler hey. :)
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!