Sorular (WoW için)

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Sorular (WoW için)

Post by mikael »

1. WoW'da mage için şunlardan hangisi daha uygun olur?
- Arcane - Ice
- Arcane - Fire
- Ice - Fire

2. Wow'da mage için şunlardan hangisi daha uygun olur?
- Human
- Undead
- Gnome

3. Roleplay serverları için horde mu yoksa alliance mi daha iyi? Mesela undead bir karakter ne kadar rp yapabilir?
ConneX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ConneX »

gnoıme ice-arcane kral sensin o zaman.
Who dares to threat the God of death?

I'm the Lord of terror, who brings destruction, who brings chaos, who brings death to mortal ones.

Know your place Mortals!
ConneX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ConneX »

WoW sorular güzel bir başlık mümküne bir kaç soruda ben somrak isterim.

RP serverda gerçekten ne kadar RP yapılıyor? benim şu ana kadar şahit olduğum tek olay war song da biz ve horde lar yürüyerek bir izada yaklaştık birbirimize ve ortamın cücesi orc'u isaret eder hold cekti ve hepimiz bri cember yapıp onlatrın combatını izledikten sonra orc un galibiyeti ile sonuçlandıktan sonra sağlam bir kavga çıkmıştı harika bir andı. sonradan öğrendim olay anlaşmalıymıç o an movie olayına girmişler :)

I'm the Lord of terror, who brings destruction, who brings chaos, who brings death to mortal ones.

Know your place Mortals!
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Sorular (WoW için)

Post by Darktimes »

Setsuna wrote:
3. Roleplay serverları için horde mu yoksa alliance mi daha iyi? Mesela undead bir karakter ne kadar rp yapabilir?
Eğer sen herhangi bir ırk olsun farketmez bunun karakterik özelliklerini biliyorsan her türlü rp yi yaparsın.Undead ın mesela kibar bir ırk olmasını bekleyemezsin.Demek ki etrafındakilere kaba davranacaksın :) Tabi bunlar ırk ların özelliklerinin bulunmasıyla ve bilinmesiyle olucak işler,ırk ların özellikleri diye bir başlık açmıştım ama arkadaşlarım elinden geleni yapmalarına karşın karakterik özellikler çok az.şimdi linkini aradım ama adminler beni çok sevmiyorlar olucak ki mesajımı silmişler herhalde :roll: .Bence her ırkla oynarken rp yapabilme şansı var,belirli birşeye dayalı kalma sana gerekli olan tek şey karakterik özellikleri sen ona göre rp ni de yaparsın zaten misler gibi . İyi eğlenceler..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

bencede kişiliine ugun bi ırk secersen rp yapmakta zorlanmassın bence insan sec mage olcaksan(elf yok mage olsa onu dersim :wink: )
her şekilde davrana bilirsin zoman ii yada kötü farketmes ama en ii mage lerin gnome lar olduunu duymustum...
secim senin...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

ice- arcane çok iyi olur mageler için ama yine de warlocklara kolay yem olursun, ayrıca bana göre undead ol daha iyi mage olacaksan
And i still wonder if you ever wonder the same!...
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

fire spec. bi mage çok iyi damage koyar özellikle critical da oturtursa ağlatır...Ice mage ondan daha az damage verir ama yavaşlatma olayına sahip o da... Hangisinin sana daha uygun o bak ona göre kara veririsin :P ayrıca gnome lar başlarken + 5 intellect aldığından en iyi mage i onlar yapıyor.

Bu RP server olayına gelince ben şu an Moonglade die bi Rp serverda oynuyorum ... Tabi ki bir iki cıvık adam var (hatta Lebron James adında bi elf bile var :P) genel olarak Rp nedir anlamayan söz dinlemeyen ... Ama genel olarak bi sürü Rp yapan adam var ve normal PVP serverlerına nazaran çok zevkli oluyor oynaması...

Saygılar...
To Live is To Die!
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ice mage de ayrıca crit şansın daha fazla oluyor %70e kadar çıkıyor, o zaman işte warriorlar falan yaklaşamıyor sana
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

fire-ice diye bişi var mı, Varsa nasıl? Oyunu oynamaya fırsatım olmadı emin değilim o yüzden.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

öyle bi durum var ama pek yararlı olmuyor genellikle, çünkü arcane de büyülerini kuvvetlendirmeye yarayan bir çok talenttan mahrum kalıyorsun...
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

şimdi sırlarımı deşifre etmeyeceğim. :tongue: Stratejilerim bende kalsın. :tongue:

RP'ye gelince.. RP Serverlarının çok sıkı RP kuralları vardır. RP yapılması şart değildir, ama bir RP bozulamaz. Bizim on yedi kadar oyuncu toplanıp RP yaptığımız bir anda, trollün teki geldi ve ortamı bozdu. Blizzard'a bizimkilerden birisi o anı screenshot alarak yolladı. Blizzard'dan gelen teşekkür mektubuyla birlikte adamın artık RP serverlarına giremeyeceği söylenmiş. Nitekim hakikaten de bir daha onu görmedik.

Ha ben undead oldum, o halde herkesi geberteyim diye bir şey yok. Fix olan hiçbir şey yoktur. Vampir olan Strahd var, vampir olan Jander var. Karıştırmayalım. :)

Benim karakterim undead mage. Dalarandan vebayı araştırmak için gönderilen gruplardan bir tanesinde bulunmuş (Sırf Jaina ve Arthas'ın araştırdığını düşünmüyorsunuz umarım. :) ) Tirisfal Galdes'te de veba yüzünden ölmüş. Adam, sıkı bir Lordaeron taraftarıydı. Bu sebeple orklardan nefret ediyor. Trollleri hakir görüyor. Gnomlara, cücelere ve insanlara sıcak bakıyor. Onlar ona saldırmadıkça veya emir büyük yerden gelmedikçe onlara saldırmıyor. (Evet, NPC olanlara bile.) Ama night elf ırkından nefret ediyor. Onun inancına göre eğer night elfler savaş kapılarına dadanana kadar kıçlarını büyüteceklerine, Lordaeron'a gelip Scourge'e karşı yardım etseydi, o zaman bunların hiçbirisi olmayacaktı.

şimdi söyleyin, yolda giderken karşısına çıkan human paladini selamlayan kaç tane undead gördünüz ki şimdiye kadar? :) RP budur işte. Ã?yle fix bir halde "Undead'im, o halde tüm Alliance'ı katlederim!!!" değildir.

Saygılarımla.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Ben genel olarak kendim night elf priest im ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı ile hareket ediyorum. Yani yolda bi Undead ya da orc ta görsem onun pvp si açıkta olsa( ki bu durum sana saldırabilir anlamına gelir) bana herhangi bir harekette bulunmadığı sürece ona yardım bile ederim ...Genel olarak balance bozulmadığı sürece benim kimseye karşı bir garezim olmuyor :P

Bu arada ben ice magelerin o kadar critical koyduklarını bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu...o zman Fire ın ice a tek avantajı damage fazla koyması mı? Ã?ünkü bir human mage arkadaş ile eğitim amaçlı duel yaparken (aslında damage testi idi ) bana tek bi fireball ile 1k dmg koyduğunu biliyorum ki lvl 45 idi...bi ice mage de bunu koyabilir mi?

Saygılar...
To Live is To Die!
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

lvl 60 ice buildli mageler 1k yı geçiyor zaten, belli bir seviyeden sonra artık sadece crit ler tatmin ediyor insanı başka türlü o gücü hissedemiyorsun...
ConneX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ConneX »

night elf rogue oynamaktayim burda salakca betimlenen erkek elflerin sakallari varsa kaşlari var sakallari yoksa kaşlarida olamamsi beni çok şaşırttı bu nedenle bayan açtım :ayyyy!: saclarim beyaz ve tenim koyu adı '' Duality''kendimi biraz drow yerine koymaktayim ve benim iyi niyetimi keşf eden bir priest tarafından gruba dahil edildim adı '' Aspin'' son 3 güçlü magical item daha var keşfetmeye ve sahip olmaya çalıştığım onlarda tamam olunca çok kısa bir süre sonra fraps ve movie maker programlarını kullanarak bir movie olayina girecegim, müziklerde hazır, mychael Danna ve Dead can Dance ile bazı otantik türk ezgiler yer alcak ve tabi vaz geçilmez Requiem for Dream, umarım kısa zaman içinde hepinizin izlemine sunarım :idea:

Know your place Mortals!
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

valla çok iyi videolar yapmışlar. senin videonu da izlemek izleriz. üzik seçimini baya beğendim yalnız merakla bekliyorum
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.