Arkadaşlar tamam kılıç,ok,balta vs dedik.Eski çağlarda bunlar kullanılıyor da...Hiç aklınıza bireysel olarak kullanılabilecek yeni tip(büyüsüz tabi) silahlar geliyor mu ya?Ordu da milletin değişik birşeyler kullanmasını istiyorum kardeşim...Nasıl birşey olabilir.Gene kesici birşey olsun ama kılıç,pala,balta,gürz olmasın.Diğer FK serilerinde böyle şeyler var mı?Kafa yoralım biraz umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.Yeni birşeyler yaratalım.Biraz hendese...
Tabi şimdilik yakın mesafe silahlarını kastediyorum.
Sacred ta görmüştüm sanırım Dark Elf kullanıyordu.Böyle yumruğuna bir keskin birşey geçiyorsun salldıkça ciddi yaralar kesikler falan açıyor.Frp de görmedim böyle birşey ama dikenli eldiven falan vardı ..Benim dediğim farklı..Yarım daire gibi düşünün ama içi boş..
Eğer tam olarak anlayabildiysem yemin ederim benim aklımdan o silah geçiyordu.Demek ki orjinal bir düşünce değilmiş Hatta ben tırtıklı düşünüyordum onu...Çok karizma olur böyle iki ele de verirsen.
Ya şimdi görmediğimiz çok daha fazla orjinal silah tasarlabilecek(tasaryabilecek derken düşünme açısından) arkadaşlarımız var.Ama bunu çok iyi araştırıp bulup onlara sorman lasım.Eminimki seni çok derin bilgileriyle aydınlatacaktır,ama sorun olan bu insanları bulabilmek.
o leere aldığınız silah dısardan hoş görüne bilinir ama darbe savusturamaszsınız..
gereksiz... kullnıssız...
yakın dövüşte kalkan sart... en iyi savascıya bile...
onun dısında başka aklıma orjinal bi fikir gelmio...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Ya edit yapamadığım için iki ayrı ileti yazmak zorunda kaldım değerli modlar kusura bakmayın.
Aredheliquas bence eleman mükemmel taklalar atacak kadar atikse o silah mükemmel olur.Bence geometri yahut mimarlıkla ilgilenen arkadaşlar bu başlığa daha iyi katkıda bulunabilirler.
Aredheliquas wrote:ya iide bi savasta istediin kdar takla at ,birisi eninde sonunda ezer kafanı...
defans sart!!!!
Ben buna katılmıyorum elf ler narin olur falan zaten savunma kassan da ne kadar dayandırabilirsiniz ki en fazla.. ? Bence sırf dexterity e abanılırsa hem sılahin daha hızlı kullanımı ve darbeleri savuşturmaya gerek kalmadan direk eğilerek,zıplayarak ya da farklı birşekilde sıyrılınabilinir..
o dediğiniz silahı biliyorum sanırım"twinblade" diye geçiyo olması lasım çünkü aynı silahı Warcraft ta Illidan da kullanıyor ayrıca sacred ta Dark elf ile oyun bitirmişliğim var (battle fog sayesinde çok basit) Silahı string i olmayan bir shortbow gibi hayal edebilirsiniz
Ayrıca o silahı kullanmak için illa akrobatik hareketler yapmaya gerek yok ama iki tanesini aynı anda kullanabilmek kesinlikle delilik... tek bir twinblade, twohanded olarak çok işe yarar ve benimde hayalimdir... iki tane aynı anda kullanabilmek için boyutunun biraz daha ufaltılması gerek... İki ufak twinblade ya da tek büyük bir twinblade iyi kullanıldığında yeterince defans da sağlayacağını düşünüyorum
Kişisel olarakta yakın dövüşe kalkanın olmazsa olmaz olduğunu düşünmüyorum
Buna benzeyen silahları geçmiş tarihte uzakdoğuda kullanıldığını okumuştum. yani o kadar kötü bir silah deilmiş
Kesinlikle senin fikrini değiştirmek istemiyorum herkesin savaş tarzı aynı olsaydı bu kadar çeşitli silahlar olmaz herkes aynı çeşit bir silah ile dövüşürdü :D
Sai her zaman favorim olmuştur sıradışı silahlar konusunda hatta bi ara heykeltraşlık okuyan bir arkadaş ben yaparım bunu demişti ama sonra üstüne gittiğimizde ben öyle birşey demedim demişti
FaRaSTu wrote:o dediğiniz silahı biliyorum sanırım"twinblade" diye geçiyo olması lasım çünkü aynı silahı Warcraft ta Illidan da kullanıyor ayrıca sacred ta Dark elf ile oyun bitirmişliğim var (battle fog sayesinde çok basit) Silahı string i olmayan bir shortbow gibi hayal edebilirsiniz
Saygılar...
Benim dediğim silah warcrafttaki Illidan ın kullandığı silah değil o devasa birşey yarım metre falan benim dediğim dikenli eldiven gibi ama yarıçapı Ilıdanin elinde tuttuğuna rağmen daha küçük olanıdır.Sizce Darkelf in tuttuğuyla Illıdan ın ki bir mi ? Göz var nizam var canım aaaaaaaa
eğer fist weapon u diyosan burdan büyük özürlerimi sunuyorum ama yarım daire gibi demişsin bende ordaki hilal şeklinde ortasında tutulan iki ucu kesici aleti demişsin zannettim Olsun ama o dediğim silahta oldukça sıradışı bir silah Hiç olmazsa konu dışına çıkmamış olduk