Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Yaw güzel orda güzelse bana ne!
Benim olmayan güzellik ne işe yarar?
hee tek bi yaradığı iş vardır.Gelecekte benim olma potansiyeline sahip olabilir.
(yanlış anlaşılmasın bunlar Quel-Shin'in düüşnceleri )
Adam doğru söylüyor ama bak
Bir bardak suyun olsun içemiyorsun
bir elman var yiyemiyorsun
onlar varlar ama sen onları takdir edemiyorsun çünkü senin değiller.
Yanlış anlaşılmasın bir güzellik estetik duygulara hitap ediyorsa onu takdir ederim tabii ki ama o güzellik de gelip geçicidir bunu da unutmamak gerekir...
Ben o güzelliğe sahip değilsem benim için ne değeri varki "a ne kadar güzelmiş" deyip geçmemden başka?
Paylaşma konusuna gelince... Paylaşılacak şey vardır paylaşılmayacak şey vardır. Hikaye anı macera paylaşılabileceklere bir örnek olarak verilebilir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
ahh yurdum insanı hem bunu hem de bazı güzelliklere sahip olamıycanı ve de başkasın ın olan guzelliklere saygı duyması gerektığı hatta o guzellıgı o anlamda bile düşünmemesi gerektiğini bir anlasa da ben de 2 günün biri birilerinin boğazını sıkıp bi kaç çene burun kırmak zorunda kalmasam.. benim yumruklarım sızladı bunlar vazcaymadılar yani
Hmm evet biraz kapalı yazmışsın ama hepimizin daha önce başına gelmiş nahoş olaylar yaşadığın sonucuna rahatça varılabiliyor... Ben bu açıdan söylememiştim elbette yurdum insanı olaraktan
Ama güzel anlatmışsın öfkeni sana bir barbar levelı veriyorum
Evet ama rage'e geçince büyü yapılmıyor uyarayım
Bir rage mage diye bir prestige class görmüştüm unofficial bir sitede...
Adam öfkelenince damage zarlarına ekstralar alıyordu büyülerinin zorluk seviyesi artıyordu filan
nese assasianları pazarlamak zor zanaat olsa gerek. kafasına vurup turp gibi maşallah diyemezsin bi kere. sağını solunu elleyip sağlammış be de diyemezsin. sen yandın olum başka pazarlama teknikleri gelşiştirmelisin.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k