kötü rp'nin son hali

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
demarch
Kullanıcı
Kullanıcı

kötü rp'nin son hali

Post by demarch »

Biz yine arkadaşlarla frp oynuyoruz, biri tutturdu ben ranger olacağım diye.DM de yufka yürekli tamam dedi. Köyün birinde bir teyze ile ranger arasında uzun bir konuşma oldu. Teyze sürekli olarak yaşın getirdiği olgunlukla "evladım" diye sesleniyordu rangera. Ranger da ona ağzını yaya yaya "Anneciim" deyince grup çöktü, 5 dakika gülme molası verildi, arkadaşın ranger oynatmaması için DM'e baskı yapılması kararı alındı.
quidquid latine dictum sit, altum videtur
(anything said in latin sounds profound.)
demarch
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by demarch »

Aynı ranger arkadaş bu sefer thief kendisi, grup hırsızlık üzerine kurulu. Hatta çok yakın arkadaş konumundalar(backgroundlarda öyleydi en azından) Bir kasabada hırsızlık yaptık bolca dükkanı boşalttık ve kasabanın yakınlarında bir yerde saklandık. Bizim akıllı, zeki thiefimiz "Siz takkılın" dedikten sonra silahlarını ve kıyafetlerini çantasına tıkıp(bize de güvenmiyordu) kasabaya doğru ilerlemeye başladı. Tabii ki girişte muhafızlar onu durdurdu ve arama olduğunu söylediler. Ã?antasını açması söylenince playerlar olarak "hah bakalım şimdi ne yapacak" beklentisine girdik çünkü bizi deli etmişti. Hırsızımız sakince çantasını yere koydu, yavaşça açtı ve en üstte duran hançeri muhafıza doğru savurdu. Iskalayınca muhafız da kılıcını çekmek için zaman buldu ve saldırdı. Gelen zar 20 dmg 7. Hırsızımız önden bir kılıç yarası alıp yere düştü. Muhafız hala direnen hırsıza bir kez daha kılıcını savurdu. Bu arada playerlar 20 20 diye bağırıyorlardı. Dellenmiş muhafız(DM) yine 20 atıp dmg olarak da 8 atınca playerlar olarak sevinç çığlıklarıyla DM'in ellerine sarılıp "20 atan ellerin dert görmesin" demiştik..
Aarashian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aarashian »

off, ne güzeldi :D ( O DM benim de :D :evil: )
De sırf hırsızlık değildi be abi, bir kadını öldürmüştünüz de kaynadı arada herhalde, neyse :D
Ilfirin Osta Tel'quessir
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
demarch
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by demarch »

Aarashian wrote:De sırf hırsızlık değildi be abi, bir kadını öldürmüştünüz de kaynadı arada herhalde, neyse :D
Evet,arada bir de kadını öldürmüştü arkadaş.(bilin bakalım kim?) Gündüz grup halinde soyacağımız dükkanları incelerken birden hırsızımız bir dükkanın çatısına tırmanıp "Siz akşam gelin ben burdayım" demişti. Biz de "off tamam ulen!" diyip gece vakti geri dönmüştük. Ancak fazla ses çıkarınca yandaki evlerden birinin kapısı aralandı. Bir kadın bizi gördü ve kapıyı kapatmaya çalıştı. Bizim, çatıdaki hırsız bu hareketlenmeyi duyar duymaz throwing daggerını çekti ve fırlattı. Kadın kapıyı kapatırken o incecik aralıktan bıçak geçti ve kapı kapanırken kadına saplandı(atılan zar 20 dmg 4) Sonrası da zaten yazıyor :)
full_metal_alchemist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by full_metal_alchemist »

Eh DM balı bu gibi durumlarda süper oluyo özellikle ilginç Player ların (katli vacip olanların) katlinde :evil: