aramızda müzik aleti çalan var mı?
-
C_Deschain
- Kullanıcı

aramızda müzik aleti çalan var mı?
YA ben merak ediyorum acaba aramızda profesyonel veya amatör anlamda bişiler çalan var mı? gitar,davul vsvs...
Ben kendi adıma söylersem amatör anlamda gitar ve ney çalıyorum.Ama kendime iyi bi ney hocası bulamadım ondan baya bi geriyim.
Sizinde var mı çaldığınız bişiler??
Ben kendi adıma söylersem amatör anlamda gitar ve ney çalıyorum.Ama kendime iyi bi ney hocası bulamadım ondan baya bi geriyim.
Sizinde var mı çaldığınız bişiler??
<div>Tári Nénharma....</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
C_Deschain
- Kullanıcı

-
celeraen
- Kullanıcı

-
celeraen
- Kullanıcı

-
C_Deschain
- Kullanıcı

-
Daeya
- Kullanıcı

şimdi öncelikle ney çalınmaz üflenir arkadaşlar..Bana gelince ben amatör olarak klasik gitar çalıyorum arpej eğitimi almıştım Ezgi Anıl diye bir hocam vardı kulakları çınlasın mükemmel bir adamdı...Evde canım sıkıldıkça çalıyorum işte 
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
C_Deschain
- Kullanıcı

Daeya doğru söylüyosun ya.Ney çalınmaz üflenir ama hiç üflemeyi denedin mi??:D
VAlla 2 şişe şarap içmiş etkisi yapıo.
Yani ben kafamı öyle kavramlara takmıyorum.çalınmaz üflenir flm.Netice olarak neyden enfes bir ses çıkarmayı beceriyorum ve mutlaka nerde olursam olıyım dinleyenlerimde oluyo.
Bende klasik gitar çalıyorum ve arpejde kendimi geliştirmeyi istiyorum.ARpej konusunda bana verebileceğin bi kaç öğüt var mı seve seve dinlerim. şimdiden teşekkürler...
VAlla 2 şişe şarap içmiş etkisi yapıo.
Bende klasik gitar çalıyorum ve arpejde kendimi geliştirmeyi istiyorum.ARpej konusunda bana verebileceğin bi kaç öğüt var mı seve seve dinlerim. şimdiden teşekkürler...
<div>Tári Nénharma....</div><br>
-
Daeya
- Kullanıcı

Net ses çıkartmaya özen göster ve parmaklarının yönünü iyi ayarla. Flamengo'da başparmağının yarım daire çizmesine falan filan özen göster. Zaten tamamen tekniğe dayalı bir yöntem..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Efla
- Site Admin

Ben de flüt çalıyorum diye gircem sınra aaa sen de mi diyceksiiz ama ben bir ön açıklamayla gireyim:
Normalde (Türkiye dışındaki ülkeleri kastediyorum) flüt denilince akla gelen çalgı aleti bizim yan flüt diye tabir ettiğimiz alettir. Fakat okullarda gösterilmesinden ve herkesin elinden geçmesinden dolayı flüt deyince ister istemez blok flüt anlıyoruz. Artık yapıcak birşey yok sanırım
Ama ben flüt çalıyotrum blok flüt de çalıyorum evet ama kastettiğim o değildi
Kişisel olarak profesyonel olduğumu söyleyemem. Ama işte bir grubumuz da var birşeyler yapmaya çalışıyoruz.
Flüt tavsiye edebileceğim bi enstruman. Ã?flemeli sazların duyguları ifade etme konusunda ayrı bir avantajları var. İnsanın kendi nefesinden hayat alıyor.
Normalde (Türkiye dışındaki ülkeleri kastediyorum) flüt denilince akla gelen çalgı aleti bizim yan flüt diye tabir ettiğimiz alettir. Fakat okullarda gösterilmesinden ve herkesin elinden geçmesinden dolayı flüt deyince ister istemez blok flüt anlıyoruz. Artık yapıcak birşey yok sanırım
Kişisel olarak profesyonel olduğumu söyleyemem. Ama işte bir grubumuz da var birşeyler yapmaya çalışıyoruz.
Flüt tavsiye edebileceğim bi enstruman. Ã?flemeli sazların duyguları ifade etme konusunda ayrı bir avantajları var. İnsanın kendi nefesinden hayat alıyor.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Slach
- Gölge Ustası
Ben de varım. 
Uzun süreden beri gitar çalıyorum. Ã?nceleri grubumda elektro solocuydum fakat bir süre sonra anladım ki gitar çalmak bana haz vermiyor ve bu yüzden kendimi bateriye verdim. bateriye başlayalı 3-4 sene oluyor. Bu sazdan gayet memnunum
Uzun süreden beri gitar çalıyorum. Ã?nceleri grubumda elektro solocuydum fakat bir süre sonra anladım ki gitar çalmak bana haz vermiyor ve bu yüzden kendimi bateriye verdim. bateriye başlayalı 3-4 sene oluyor. Bu sazdan gayet memnunum
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?