Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
bu arada Corax o ordudan hayır gelmez sen onları dilendir abi köşeyi dönersin... sonra o parayla beni susturmaları için sürekli çalışacak 100 lerce mage kiralarsın sırayla gün boyu silence çekerler... ben de dispel ederim... o da olmadı.. allah kahretsin durdurulmazmıyım neyim....
Zaten orduyu ekonomik darbe yapmak için kullancam. Sonra mageler ayarlıyıp seni abyss'e yollayacam parmaklarini cimbizla koparip dilini tirnak makasiyla söküp gozlerini topla oyduktan sonra... (neden top dedim bilmiyorum zor olsun diye sanirim )
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Orenin düşmanı olmadığıma bir kez daha şükrediyorum.Baksanıza savaşçı barnar Coraxı orduyla savaşmaktan alı koyup ordusunu maddi gelir kaynağına çevirmeye sürüklemiş.Barbarı bu kadar sinirlendirmiş yane.Desenize savaştan falan kurtulduk.Yaşasın Oren!Artık tanrılaşıp geyik tanrısı falan olursun!!!
Raistlin wrote:Zaten orduyu ekonomik darbe yapmak için kullancam. Sonra mageler ayarlıyıp seni abyss'e yollayacam parmaklarini cimbizla koparip dilini tirnak makasiyla söküp gozlerini topla oyduktan sonra... (neden top dedim bilmiyorum zor olsun diye sanirim )
nihohahahahah ı am invincible..........vantrölogluk yaparak espri yaparım ama genede yaparım.. beni engelleyemezsin durduramazsın...abbys bile almaz beni...
Kafasına imprisonment atıp sonra permanent maze koyalım. Sonra da banishment yapıp ruhunu capture the soul ile bir taşa koyduktan sonra taşı magic jar büyüsüyle bir denizkestanesinin içine koyup onu da void'e atalım. Nası fikir?
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power