---
Sturm- Hadi Tanis, başlıyor muyuz?
Tanis- Ne, öhöm, nasıl yani, neye başlıyor muyuz Sturm Abi?
S- Neye olduğunu sen de biliyorsun. Sen gelmedin mi bana, Sturm Abi bana erkek olmayı öğret demedin mi?
T- Aman abi bağırma rezil olurum valla, Laurana bir duyarsa bütün karizma gider. Gözünü seveyim dikkat et.
S- Peki, tamam. şimdi ilk dersimize başlayabiliriz genç. Geç bakıyım karşıma.
T- Peki Sturm Abi. İlk ders ne?
S- İlk ders "Karizmatik Erkek Duruşları". Benim yazdığım kitabı aldın değil mi?
T- Tabi aldım Sturm Abi. Sen bu işin ustasısın.
S- Yok canım, o kadar değil. Ama böyle harika bir vücuda sahip olmayan da yazamazdı o kitabı. Ayna karşısında kaç gün geçirdim ben bilirim. Neyse bırakalım bunları. şimdi uygulamaya geçiyoruz.
T- Peki, Sturm Abi.
S- şimdi bana "İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım." duruşunu yap.
T- Peki abi. Dur nasıldı ki? Hah! Bacaklar açık. Sol el belde, sağ eli de parmak kaldırırmış gibi sallıyorum.
S- Genç, sen doğru kitabı aldığından emin misin?
T- Tabi abi. Doğru kitap.
S- Hmm. O zaman durum vahim. Bunlar iki üç dersle olmayacak.
T- Gerçekten vahim mi Sturm Abi? Ben de bu hafta iyileşirim de Laurana'ya evlenme teklif ederim diyordum. Tüh bak şimdi, hiç mi kurtuluş yok?
S- Bu senin gayretine bağlı genç. Çok çalışman gerek çoook.
T- Çalışırım abi, valla çok seviyorum. Onu kaybedersem ölürüm. Ne olur yardım et Sturm Abi.
S- Peki peki. Hmm... Tanis belki de sana büyü falan yapmışlardır. Bir falcı bulup bu konuyu araştıralım.
T- Sahiden bana büyü yapılmış olabilir mi? Peki nerden bulabiliriz falcıyı Sturm Abi?
S- Sağdan dönünce yüz metre yürüyorsun, sol taraftaki hanın önünde takılan bir falcı var. Hadi sen bir koşu git gel. Ben bekliyorum.
BÃ?LÃ?M II - FALCININ KERAMETİ
F- Evet, görüyorum.
T- Ne görüyorsun falcı bacı? Hemen söyle.
F- Kemerindeki keseyi görüyorum. Bayağı ağır gibi, içindekilerin birazını bana ver de hafiflesin.
T- Harbiden öyle falcı bacı, nasıl bildin? Dur vereyim birazını sana.
F- Tamam, şimdi devam edebiliriz. Sessiz ol. Hmmm... Görüyorum, biri sana büyü yapmış.
T- Kim yapmış, kim?
F- Orasını bilemem artık. Ama büyüyü bozabilirim.
T- Lütfen falcı bacı, hemen boz şu büyüyü. Ölüm kalım meselesi valla. Kız gidiyor elimden.
F- Peki peki. Ama önce şu kesenin içindekilerden tamamen kurtulman gerek. Büyünün kaynağı orası. Büyü oradan yayılıyor.
T- Tamam, hemen çıkarıp sana veriyorum.
F- şimdi oldu. Sessiz ol. Hmm... Kümülüs mümülüs, büyüyü bozülüs. Tamam, bitti. Büyüyü bozdum.
T- Ah falcı bacı hayatımı kurtardın. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Ben şimdi gidip Sturm Abi'ye müjdeyi vereyim.
BÃ?LÃ?M III - TAş FIRIN ERKEğİ TANIS
T- Sturm Abi, Sturm Abi. Harbiden üzerimde bir büyü varmış. Falcı bacı sağolsun büyüyü bozdu.
S- Ya Tanis, senin para kesen nerde? Çaldırdın mı yoksa?
T- Yok, büyülü olan para kesemmiş zaten. Ben de verdim falcı bacıya, kurtuldum. Oh be, erkek oldum sonunda erkek.
S- Ya genç bu falcı seni kazıklamış olmasın? Gidip bir daha bakalım şuna.
T- Aaa, Sturm Abi falcı bacı gitmiş. Geç oldu, evine gitmiştir herhalde.
S- Özgünüm genç, bu kadın seni kandırmış. Sen erkek falan olmadın.
T- Gerçekten mi Sturm abi? Ne yapacağım ben şimdi? Laurana beni böyle hayatta kabul etmez.
S- Tamam genç. Umudunu kaybetme hemen. Eminim bir çıkış yolu vardır.
T- Hayır Sturm Abi. Yok işte çıkış mıkış. Ölmek istiyorum ben, tutma sakın beni atlayacağım şu uçurumdan.
S- Aman genç, gözünü seveyim yapma böyle şeyler. Bak beni de üzüyorsun.
T- Hayır, hayır atlamam gerek. Lauranasız yaşayamam. Hoşçakal Sturm Abi.
S- Tanis duuuuuuur.
T- Aaaaaaah...
S- Paladin aşkına, burası uçurum değil, küçük bir çukurmuş. Genç iyi misin? Kafanı çarpmışsın, dur bir bakayım.
T- Aaah. Öldüm de cennete mi geldim, Sturm Abi? Ne? Abi mi? Ne abisi? Ben senden büyük değil miyim? Ben senin yaşını üçe katlarım be ne diyorsun?
S- Ama ben senden daha deneyimliyim.
T- Yapma ya. Hadi hadi çok konuşma, beni ayağa kaldır. Hah şöyle, adam ol.
S- Tamam, ama bence sen iyi değilsin Tanis. Seni doktora götürelim.
T- Taş gibiyim be taş gibi. Mükemmelim. Bundan sonra bütün grubu ben yöneteceğim, lideriniz ben olacağım, haritaları ben taşıyacağım, yolları ben seçeceğim, herkese ben emir vereceğim. Bu böyle biline. Tamam mı genç? Nihohahaha... Ã?ekilin yolumdan, Laurana geliyorum.