Medusa yı buluş büyük amlı zikiş tanrısÄ
Medusa yı buluş büyük amlı zikiş tanrısÄ
Illuvatar
Kaelthas oku attıktan sonra Morbius'u yaraladıgından emindi. Kosarak parcalanmıs cesetin yanına gitti, ve en guvendıyı dostuydu. Kaelthas yere yumruk atarak bunun ocu alınacak dedi.Bu bagırmayı ılluvatar duymustu ve bır an olsun urktu.
Hırsızların tanırısı Mask yardımına ıhtıyacım var.kaelthas bir an ıcın yere dustu uyandıgında ıse karanlık bir yerdeydi. Ve karsısından bir ses. kaelthas yardımamı ıhtıyacın var.quel-shin'in oglu ılluvatar benım en guvendıyım dostumu yok ettı bu bende olabilirdim. Nasıl olurda Lonca'ya elını kolunu sallıyarak girebiliyor. Tuzaklar ne icin ise yaramadı.
Mask.
Hırsızların tanırısı Mask yardımına ıhtıyacım var.kaelthas bir an ıcın yere dustu uyandıgında ıse karanlık bir yerdeydi. Ve karsısından bir ses. kaelthas yardımamı ıhtıyacın var.quel-shin'in oglu ılluvatar benım en guvendıyım dostumu yok ettı bu bende olabilirdim. Nasıl olurda Lonca'ya elını kolunu sallıyarak girebiliyor. Tuzaklar ne icin ise yaramadı.
Mask.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
İllutuara güvenmiştik o nedenle tuzakları biliyordu... Böyle bir saldır beklemiyorduk... Bu işle sanırım benim ilgilenmem gerek artık....
Mask gölgelerden sıyrılır ve madde düzlemine bir defa daha girer.. Ve bir görünmezlik büyüsü ardından hızla hareket eder... İllutuar birkaç dakika içinde yankılanan sesi duyar... İleri gittin illuvatar.. Bir anda görüş yeteneğini kaybeder... Hareket etmeye çalışır ancak başaramaz... Gözünü açtığında bir kafesin içindedir... Kafesi sarsar ancak bu güçle üstesinden gelinebilecek bir şey değildir... İleri gittin illuvatar... Parlak bir geçit belirir.. Bir an illuvatar geçitteki ışığın kendisini kör ettiğini zanneder sonra babasının yanındadır.. Bu defa çok ileri gitti Quel Shin loncaya benim irademe saldırdı.. Ancak söz verdiğimiz gibi onu sana bırakıyorum müttefiğim... Olanların sonunda adil bir karar verceğine eminim...
Mask gölgelerden sıyrılır ve madde düzlemine bir defa daha girer.. Ve bir görünmezlik büyüsü ardından hızla hareket eder... İllutuar birkaç dakika içinde yankılanan sesi duyar... İleri gittin illuvatar.. Bir anda görüş yeteneğini kaybeder... Hareket etmeye çalışır ancak başaramaz... Gözünü açtığında bir kafesin içindedir... Kafesi sarsar ancak bu güçle üstesinden gelinebilecek bir şey değildir... İleri gittin illuvatar... Parlak bir geçit belirir.. Bir an illuvatar geçitteki ışığın kendisini kör ettiğini zanneder sonra babasının yanındadır.. Bu defa çok ileri gitti Quel Shin loncaya benim irademe saldırdı.. Ancak söz verdiğimiz gibi onu sana bırakıyorum müttefiğim... Olanların sonunda adil bir karar verceğine eminim...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Quel shin oğluna bunu yapmak istemezdim.. Ancak bu defa benim iradem sayılacak yere saldırdı.. Ve.................. tüm her şeye rağmen anlaşmamıza sadığım.. En güçlü müttefiğim.. Umarım bu bu tür onun bu tür girişimlerin sonu olur... Senden özür dileyerek İlluvatarın loncanın önemli noktalarına girmemesi için gerekli önlemlerin alınacağını söyleyeceğim... Bu önlemler sadece illuvatar için geçerli olacak sen veya başka bir oğlun için değil.. Umarım hiç istemeden alınan bu önlemlere ne kadar zorlandığımızı anlarsın.. Müttefikliğimizin bu saldırıdan etkilenmemesi için elimden gelen tüm çabayı göstereceğim...
"Saolasın Mask.İyi bir müttefik olduğunu bir kez daha gösterdin."Bunları söylerken bile Quel-Shinin sinirden sesi titriyordu.Maskın varlığının ayrıldığını hissettiğinde Illuvatar'a döndü.Yüzündeki ifade bir ölümlüyü korkudan öldürebilecek dehşetteydi.Gözleri kısılmış,sinirden dişlere bir vampire göre bile anormal uzunluğa ulaşmıştı.Sesi cehennemin derinliklerinden gelen bi kükremeden farksızdı:
"Sen!Seni uyarmıştım!Daha önce konuştuk ve ihanetin cezasını biliyorsun!"
Illuvatarın üstüne eğilerek Maskın verdiği halsizliği üzerinden atamamış yarı-vampiri yakasından tutarak havaya kaldırdı.Illuvatarın bedeni yerden 1 metre havada asılı duruyordu.
"Sözlerim seni terbiye edemedi,bakalım açlık terbiye edebilecek mi!!!"
Quel-Shin tam teleport büyüsünün sözcüklerini mırıldanıyordu ki Illuvatar bitkin ve soluk bir sesle konuşmaya başladı:
"Ben size ihanet etmedim"Zar zor konuşuyordu.Belliki Mask'ı da oldukça sinirlendirmişti."Lordum...."
Quel-Shin'in büyüsünü yarıda kesti.
"Sırf nasıl bir bahane söyleyeceğini merak ettiğim için seni dinleyeceğim."
"Konuş bakalım.Beni ihanet etmediğine ikne et!?"
"Sen!Seni uyarmıştım!Daha önce konuştuk ve ihanetin cezasını biliyorsun!"
Illuvatarın üstüne eğilerek Maskın verdiği halsizliği üzerinden atamamış yarı-vampiri yakasından tutarak havaya kaldırdı.Illuvatarın bedeni yerden 1 metre havada asılı duruyordu.
"Sözlerim seni terbiye edemedi,bakalım açlık terbiye edebilecek mi!!!"
Quel-Shin tam teleport büyüsünün sözcüklerini mırıldanıyordu ki Illuvatar bitkin ve soluk bir sesle konuşmaya başladı:
"Ben size ihanet etmedim"Zar zor konuşuyordu.Belliki Mask'ı da oldukça sinirlendirmişti."Lordum...."
Quel-Shin'in büyüsünü yarıda kesti.
"Sırf nasıl bir bahane söyleyeceğini merak ettiğim için seni dinleyeceğim."
"Konuş bakalım.Beni ihanet etmediğine ikne et!?"
Çok mu karışıktı yazdığım.İlk önce bedeninde kafası olmadan diyorum Kaelthas kalkıp yerde yatana doğru koştu diyo sonra arkadaşına ihanet eden Kaelthas kalkıp bunun öcü alıonacak diyor.Rp yi nasıl bu kadar berbat hale getirebilirsiniz .Anlamıyorum. Sanırım sizlere diyebileceğim tek şey var. Cevaplarınızdan önce anlama erdemini gösterin sizden rica ediyorum. Hoşçakalın ......
Lonca başkanları o kadar kolay avlanmazlar illuvatar Ve benim aynı zamanda iluzyon tanrısı olduğumu unutma... Ve ayrıca lonca girişleri tuzaklarla korunur.. Bir saldırının hemen sonrasında da lonca başkanının haberi olur... Ayrıca senin gibi bir gözü ile gördüklerinin doğruluğuna inanması beni şaşırttı doğrusu... Bunlar saldırı ile ilgili ayrıntılardı.. Sıkılmana gelince bu konu beni üzdü doğrusu... Keşke mesaj atmama yerine bu soruna nasıl çözüm bulabileceğimizi bizimle tartışsayadın diyorum.. (gerçi böyle tartışmaların yeri agora veya özel mesajlar) ama kararına saygı duyuyorum.... Umarım burada arayıp bulamadığın her neyse bir gün bulmayı başarırsın...
Beni az mı uğraştırdınız o ilüzyonlarla 
Illuvatar büyüye güven olmaz dostum. Öldürdüğünü sandığın birisi aslında bir ilüzyon, gölge hatta yansıma bile olabilir.
Ben diyarı gezmiş, kısacık yaşamını kudretli bir savaşçı olarak yaşamış bir barbarım ama bunu öğrenmeyi başardım. Eminim senin gibi kudretli bir büyücü de sonunda büyüyle ilgili şu altın kuralı öğrenir:
Büyüde kural yoktur...
Illuvatar büyüye güven olmaz dostum. Öldürdüğünü sandığın birisi aslında bir ilüzyon, gölge hatta yansıma bile olabilir.
Ben diyarı gezmiş, kısacık yaşamını kudretli bir savaşçı olarak yaşamış bir barbarım ama bunu öğrenmeyi başardım. Eminim senin gibi kudretli bir büyücü de sonunda büyüyle ilgili şu altın kuralı öğrenir:
Büyüde kural yoktur...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Corax bellikonuları güzelce açıklamış illuvatar.. dostum.. Bir ikikonu ekleyeyim.. Lonca başkanı bu kadar kolay eline düştüğünde şüphelenmeliydin... Loncaya saldırı başladığı anda lonca başkanı bunu öğrenir... Tüm nöbetçileri öldürmüş olabilirsin.. ama loncada göremeyeceğin nöbetçiler de vardır.... Ve ne kadar güçlü de olsan bir loncanın bu kadar kolay teslim olmasını bekleme illuvatar eğer öyle bir şey yaptığını zannediyorsan büyük ihtimalle hayal görüyorsundur bu defa olduğu gibi...
( yaptığın saldırı irademe karşı idi özellikle de on kasabanın şu aralar gözümün önünde olduğunu düşünürsek.. Ayrıca böyle saldırı durumunda ne yapacağımızı baban ile konuşmuştuk. Ve en başından da benim verdiğim destekle bu konuşma çerçevesinde gerekenleri yaptık.. Unutma rahiplik değişik bir sınıftır bazı özel durumlarda en düşük rahibe bile çok yüksek rahip büyüleri verilebilir... Neyse umarım birgün müttefik olmayı başarırız tüm bu tatsız olaylara rağmen...)
( yaptığın saldırı irademe karşı idi özellikle de on kasabanın şu aralar gözümün önünde olduğunu düşünürsek.. Ayrıca böyle saldırı durumunda ne yapacağımızı baban ile konuşmuştuk. Ve en başından da benim verdiğim destekle bu konuşma çerçevesinde gerekenleri yaptık.. Unutma rahiplik değişik bir sınıftır bazı özel durumlarda en düşük rahibe bile çok yüksek rahip büyüleri verilebilir... Neyse umarım birgün müttefik olmayı başarırız tüm bu tatsız olaylara rağmen...)