Saygılarımla...
KIş FRP OYUNLARI BAşLAYACAK KATILMAK İSTEYENLER GELSÃ
Evet haklısın Efla ama benim avatarımın altındaki, Nereden: istanbul/world of darkness yazısıda mevcut
, herneyse haklısın bir yerde unuttum başta belitmeyi zaten o yüzden diyer mesaja başlarken bu arada diye başlamıştım
, ben esasında bu tip başlıklarda bütün postların dikkatle takip edilmesi gerektiği kanısındayım çünkü düşünsenize belkide oyunla ilgili bir değişiklik var belki oyunun yeri değişti veya belkide oyun bitti, bu sebeplerle bütün postlar dikkatle takip edilmeli, okunmalı bence.
Saygılarımla...
Saygılarımla...
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Fallout oyunu için sabırsızlanıyorum. Generic sistemlerle ilgilenmeye başladığımdan beri görmek istediğim bir sistemdi. Umarım güzel oyunlar oynarız.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Artex_Croma
- Kullanıcı

Yeterli sayının toplanmasını bekliyorduk, şimdi tarihi açıklıyorum 3 gününüz var kendinizi hazırlayın
.
OYUN YERİ : TAKSİM
OYUN İÃ?İN İLK BULUşMA : 9 EYLÃ?L CUMARTESİ
SAAT : 13:30
TOPLANMA YERİ : TAKSİM MEYDAN , BROTHERHOOD HEYKELi Ã?NÃ?
OYUN ADI : FALLOUT UTOPİA
şimdi dostlarım durum ve vaziyet gösteriyor ki bana ulaşanlarla birlikte tam tamına 4 kişiyiz
1 kişi daha bize dahil olabilir 5 kişi bir Brotherhood gurubu için iyidir, taktir edersiniz ki herbir tarafta ölmeniz mümkün veya kolunuzu bacağınızı kaybetmeenizde mümkün belkide daha oyunun başındaki training de bile elenebilirsiniz, brotherhood dan kovulabilirsiniz vs... vs... Tek vücut halinde hareket etmelisiniz takım çalışması ile herbir görevi başarı ile sonuçlandırabilirsiniz.
Bu arada ben Vault 13 t-shirt 'ü giyip gelicem beni bu şekilde tanıyabilirsiniz orada
.
OYUN YERİ : TAKSİM
OYUN İÃ?İN İLK BULUşMA : 9 EYLÃ?L CUMARTESİ
SAAT : 13:30
TOPLANMA YERİ : TAKSİM MEYDAN , BROTHERHOOD HEYKELi Ã?NÃ?
OYUN ADI : FALLOUT UTOPİA
şimdi dostlarım durum ve vaziyet gösteriyor ki bana ulaşanlarla birlikte tam tamına 4 kişiyiz
1 kişi daha bize dahil olabilir 5 kişi bir Brotherhood gurubu için iyidir, taktir edersiniz ki herbir tarafta ölmeniz mümkün veya kolunuzu bacağınızı kaybetmeenizde mümkün belkide daha oyunun başındaki training de bile elenebilirsiniz, brotherhood dan kovulabilirsiniz vs... vs... Tek vücut halinde hareket etmelisiniz takım çalışması ile herbir görevi başarı ile sonuçlandırabilirsiniz.
Bu arada ben Vault 13 t-shirt 'ü giyip gelicem beni bu şekilde tanıyabilirsiniz orada
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

Pardon yanlış saymışım 5 kişi olduk, hımmm güzel dur bir daha sayayım fronside, madwolf, yilmax, lord necros ve artex. Tamam kadro tamamlandı daha fazlası gelmesin
, şaka ediyorum, tabi izlemek için gelebilirsiniz
.

Harbiden böyle buz gibi ne düzel gider Nuke ColaArtex_Croma wrote:"Nuka Kolalar benden"
-
ombuspider
- Kullanıcı

Fallout oyununu buradan takit edelim :
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 121#121121
Burası oyuncu toplama yeri
başka oyunlarımızda mevcut
. Katılımlarınızı bekliyoruz
.
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 121#121121
Burası oyuncu toplama yeri